Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam522
Toplam Ziyaret1668164

GURURUMUZ OLDU:51 yıldır hizmet veren Tatlıcı Köse, artık kendini değil aynı zamanda Adana'yı da tüm Dünyaya tanıtmaya devam ediyor


Karaisalı'dan çıkarak tüm Dünyaya doğru açılmaya başlayan ve tüm Türkiye'de 40'a yakın şubesi ile insanların ağzının tatlandıran Tatlıcı Köse, Kanal 7 Avrupa Televizyonundaki programdan sonra şimdi de 360 TV'de tam 11 dakika boyunca hem kendi ürününü hem de Adana'yı tanıttı.

Tatlıcı Köse AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmıt Karahan, programda 12 katlı hamuru ve 2 katlı Antep fıstıklı baklavasının en başından sonuna kadar herkese izletti. Herşeyin ayrıntılarda gizli olduğunu ifade eden Karahan, hamuru, şekeri, yağı ve fırınlanmasına kadar her şeyin özel olduğunu kaydetti.

Karahan, "Biz 25 yıldır köşesiz kenarsız bakalava üretiyoruz. Adanalılar çok beğendi, Allah razı olsun onlardan. Herşey kendimize aittir. Eskiden vatandaşlar baklavanın köşesinden istemez, ortasından isterdi. Çünkü kenarı, köşesi sert olurdu. Biz bunu kaldırdık ve baklavalarımızın her tarafı kenarsız, köşesizdir. Her tarafı, ortası gibi aynıdır. Yerken daha dişlere değmeden kurabiye gibi damakta dağılmaktadır. Tatlımız Türk damak zevkine uygundur" dedi.
  Karaisalı Haber olarak Tatlıcı Köse'ya başarılarının devamını diliyoruz.



940 kez okundu

Yorumlar

"KÖSE"nin yeri     03/04/2015 20:57

Bir Adanalı olarak tanıdığım en samimi en güvenilir tatlıcı olan KÖSE sadece Adana değil Türkiye'nin her yerinden Adana'ya tatlı bir ilgi duyuran yüzde yüz yerli Adanalıdır. Biz de Adana'ya her gittiğimizde o eşsiz tadı unutmadan dönüyoruz İstanbula. Adana haakkında konuşulduğunda böyle bir tadı es geçmemeleri gerektiğini duyuruyoruz Adana misafirlerine. Seviliyorsunuz Tatlıcı KÖSE... Selam ve dua ile hayırlı işler.
Misafir - Mustafa TUZCU

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339