Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam296
Toplam Ziyaret1667938

Bugün yapılan 11. İl Olağan Kongresinde Yusuf Baş İl Başkanlığı’na seçildi

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığına, Aladağ eski Belediye Başkanı Yusuf Baş seçildi. 

Adnan Menderes Spor Salonu'nda yapılan 11. Olağan İl Kongresi'nde 357 oy alan Yusuf Baş MHP Adana İl Başkanlığına seçildi. Kongrede üç aday yarıştı. Mevcut İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Aladağ eski Belediye Başkanı Yusuf Baş ve Adana Diş Hekimleri Odası eski Başkanı Hasan Yaman’ın aday olarak katıldığı kongrede gidilen seçimde Yusuf Baş 357, Mustafa İzgioğlu 262 ve Hasan Yaman da 4 oy aldı. 1 oy geçersiz sayılırken, bu sonuçla Yusuf Baş MHP Adana İl Başkanı olarak seçilen isim oldu.

Seçim sonucunun ilan edilmesinin ardından Mustafa İzgioğlu yaptığı kısa konuşmada “Bu sonuç belki de teşkilatımız ve şahsımız için daha hayırlı olacaktır diyor ve hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Benim hakkım sizlere helal olsun” dedi.

BAŞ: KAYBEDECEK HİÇ KİMSEMİZ YOK

Yusuf Baş ise konuşmasında “Milliyetçi Hareket’e gönül vermiş ağabeylerim, ablalarım bacılarım. Mustafa başkanımızın bu davada çok büyük emeği var. Hakikaten iki dönem ilçe başkanlığı, benim de belediye başkanı olduğu dönemde benim de oy vererek katkıda bulunduğum bir dönem il başkanlığı yaptı. Dolayısıyla kaybeden yok. Kazanan Milliyetçi Hareket olmuştur. Yapmış olduğu emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum, Allah razı olsun diyorum. Oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Küskünlük dargınlık olmadan yolumuza devam edeceğiz. Hepinize ihtiyacımız var. Kaybedecek hiç kimsemiz yok. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu. Bu arada kalabalık “Devletin başına devlet geçecek, Adana sizinle gurur duyuyor” sloganları attı.

İZGİOĞLU, BAŞ’I TEBRİK ETTİ

Daha sonra Mustafa İzgioğlu ve Yusuf Baş kucaklaştılar ve İzgioğlu Baş’ı tebrik etti. Kongrede Divan Başkanlığı yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise, gün boyunca sakin ve birbirine saygılı tarafların sonucu da olgunlukla karşılamasını sevindirici bulurken “İşte demokrasi bu!” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

Sayın Yusuf Baş’ın listesinde yer alan isimler şöyle:

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Mustafa Akkuş, Bekir Şimşek, Mustafa Tanrıverdi, Fatih Kürşat Mert, Fuat Toygar, Hanifi Baysal, Halil Yağbasanlar, Hanifi Yalçın, Zeki Göçer, Yakup Şener, İlyas Kaya, Derya Göksucukur, Merhamettin Yenigün, Salih Şen, Erol Atlı, Firdevs Dönmez Cingözler, Sedat Özer, Hatice Nazlı Yakıcı, Tuğrul Türker Dündar, Arif Batur, Oktay Apaka, Arif Karamut, Murat Uçtu, Mustafa Karsandık, Ekrem İnaltekin, Ali Karakuş, Hasan Çalış, Okan Topaloğlu, Ahmet Kurtuluş, Mustafa Topal, Celil Çukurova, Hasan Öztuğ.

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

İlhan Pehlivan, Şenol Cevher, Hasan Keser, Ahmet Saçıkaralı, İbrahim Akın, Bülent Eren, Mehmet Sürmeli

GENEL MERKEZ DELEGELERİ

Yusuf Baş, Hüseyin Sözlü, Yunus Uzunlular, Nihat Atlı, Musa Öztürk, Halim Söylemez, Mustafa Şahin Gökçe, Abdullah Açıkgöz, Ahmet Sel, Mustafa Çay, Durmuş Taşpınar, Halim Özyürek, Türkeş Filik, Hüseyin Güngör, Mehmet Koca, Ahmet Sezai Yılmaz, Sadettin Aslan, İsmet Erganiş, Gazi Adamhasan, Yılmaz Öztürk, Sertan Duran, Bünyamin Kaya, Kazım Karaşoğlu, Fatih Akkaş, Devlet Korkutan, Mustafa Demirci, A. Akın Özgür, Hamit Yılmaz, M. Metanet Çulhaoğlu, Veysel Kokaçya, Ertuğrul Koca, Kerim Mert

 




924 kez okundu

Yorumlar

ilçe halkı affetmez     10/02/2015 09:18

bu ilçede arkadan hançerleyenler asla unutulmaz.İzgioğlu haketmediği şekilde en yakınındakiler tarafından arkadan hançerlenmiştir.hançerlenenler bilsinler ki bu ilçede arkadan hançerleyenler hep mefta olmuşlardır.bu ilçe halkı herşeyi affeder ama hançerleyen babası da olsa affetmez.dayısı da olsa affetmez.
Misafir - genç sögütlü kahve seçmenleri

ah siyaset ahh     10/02/2015 00:33

sayın başkanım saadettin bey ve ilçe başkanm neden sözlü nün ayak oyunlarına alet oldunuz ve sözlüyü arkadan HANÇERLEDİNİZ.
Misafir - GERÇEKCİ

     09/02/2015 17:37

8 ilçe 1 büyükşehir olmak üzere 9 belediyenin alınmasını sağlamış bir ilbaşkanına bu yapılan vefasızlıktır bu vefasızlığın en büyük destekçiside karaisalı ilçe teşkilatı ve karaisalı belediye başkanı olmuştur.vefa gösterneyene vefa gösterilmez
Misafir - hayalkırıklığı

hançer yarası.     09/02/2015 10:25

ben yıllardır siyasetin içindeyim.yıllardır hançerlenme gördüm.yıllardır adam satma gördüm.yıllardır siyasette her türlü fırıldaklıklar gördüm.ama izgioğlunun arkadan hançerlenmesi kadar hançer yarası görmedim.
Misafir - hançer ustası

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436