Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam613
Toplam Ziyaret1668999

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Fatih Mahallesi’nde Karaisalılı Kerem Davarcı’nin nişan törenine katıldı.

 

 Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi İsa Davarcı, Fatih Mahallesi Muhtarı Adem Çetin’in de bulunduğu nişan törenine katılan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz gençlerin nişan yüzüklerinin kurdelesini kesti ve yüzükleri taktı. Yılmaz, “Allah tamamına erdirsin, Allah mesut etsin” dedi.

  Oğlunun nişan törenine katılan Seyfettin Yılmaz ve diğer konuklara teşekkür eden Nurettin Davarcı, “Kerem Ve Buse kızımızın nişan yüzüklerini takan, nişan merasiminde benim ve ailemin yanında bulunduklarından dolayı Sayın Vekilimiz Seyfettin Yılmaz ve diğer misafirlerimize şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi.



901 kez okundu

Yorumlar

GECİKİNCE CUMA EZANI GEÇ OKUNDU MU?     06/02/2015 15:35

BURSA da cuma namazı için Ulu Camii’ne geçen Erdoğan’ın geç kalması sebebiyle 12.25’te okunması gereken ezan 12.35’te okundu mu ?Cuma öncesinde vaaz veren Bursa Müftülüğü vaizlerinden Mustafa Bülbül haramın dindeki yerini ve yaklaşılmaması gerektiğini anlattı. Erdoğan’ın camiye girişi esnasında bazı vatandaşların ayağa kalktığı, bazılarının ise salavat getirdiği görüldü. Cami içerisinde ilerlerken vatandaşları başı ile selamlayan Erdoğan en ön safa geçerek namazını kıldı mı?
Misafir - DİNAYET ALET Çİ

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339