Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam998
Toplam Ziyaret1669384

Başkan Aslan askere gidecek gençlerle halaylar çekti, birlikte oyunlar oynadı. Aslan, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz ile birlikte askerlere birer Türk Bayrağını öperek hediye etti.



Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, seçim beyannamesinde belirttiği “Asker kınaları geleneksel hale getirilip belediye tarafından organize edilecektir” sözünde duruyor. Aslan seçildikten sonra asker kınaları yapmaya devam ediyor.

  Son olarak 2015/1 tertip 6 askerin kınası Karaisalı Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Kınada bir konuşma yapan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Anneler, babalar gururlu. Çünkü bu vatanı koruyacak bir evlat yetiştirdiler. Ne mutlu onlara ki çocukları artık asker. Bu kutsal ve şerefli görevi layıkıyla yerine getirecekler” dedi.

   Ailelere de seslenen Aslan, “Ağlama asker anası, ağlama asker babası” diyerek şunları söyledi:

  “Bizde 3 şeye kına yakarlar. Birincisi gelinlik kıza, gitsin ailesine çocuklarına kurban olsun diye. İkincisi, kurbanlık koça Allah'a kurban olsun diye ve üçüncüsü ise, askere giden yiğitlerimize, vatana kurban olsun diye. Askere gidecek gençlerimizin gözlerinden öper, selam ederim. Allah'a emanet olun. Ne mutlu Türk'üm diyene.”

  Başkan Aslan daha sonra askere gidecek gençlerle halaylar çekti, birlikte oyunlar oynadı. Aslan, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz ile birlikte askerlere birer Türk Bayrağını öperek hediye etti.

 

 



521 kez okundu

Yorumlar

     03/02/2015 12:29

başkanım askere gidecek olan gençlerin askere giderken ve gelirken otobüs paralarını belediyeden ödenmesi hususunda bir karar aldırsanız.sanrım akp li bir kaç meclis üyesinin dışında hiçbir meclis üyesi hayır diyemez.saygılarımla.
Misafir - asker yakını

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173