Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam222
Toplam Ziyaret1680429

Türkiye Güreş Vakfı Adana Şube Başkam İlyas Karabulut, Adana'da güreşin iyi yolda olduğunu söyledi

Karabulut, Eksres Gazetesine veriği özel röportajında Hamz Güngör’ün sorularına cevap verdi.

Güngör’ün haberi şöyle:

Karabulut, Büyükşehir, Yüreğir, Sarıçam, Karaisalı ve Ceyhan belediyelerinin ata sporumuz olan güreşe büyük bir destek verdiklerini ve kurdukları kulüplerle çok ciddi katkılarda bulunduklarını anlattı. 

Bu desteklerin güreşi kentimizde çok iyi bir konuma getirdiğine dikkat çeken Karabulut, "Her geçen gün takım sayımız çoğalıyor. Hemen müsabaka yapsak; 200'e yakın sporcu ordusu bu müsabakalara katılır. 
Bir güreş sevdalısı olarak; bugünkü tablodan oldukça memnunum. Bu birlikteliğin dur-durak bilmeden devam  etmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Karabulut, işadamlarına seslenerek, "Başarılı güreşçilerimizi destekleyin. Çünkü; desteklerseniz Adana güreşi süper bir konuma gelir" diye konuştu. 



520 kez okundu

Yorumlar

BİRAZ SAYGI LÜTFEN     31/01/2015 10:04

İlyas Karabulut Abimizi eleştirenlere toplu cevabımdır. Bu Sandıkçı Mustafa'nın bahçesi ayakları artık koktu. İlçenin nüfusu 23 bin. 16 bin küsür seçmeni var. Her aday herkesi b irebir tanımak zorunda değildir. Önemli olan her adayın kendi ,b ölgesinde yapacağı çalışmalar ve getireceği oylardır. Bir orkestrada her müzisyenin çaldığı aletlerden çıkan ortak ses ve aheng önemlidir. Meclis Üyesi arkadaşlarımızın hepsi de yüzde yüz yerlidir. Herkesin bir köyü ve çevresi vardır. Seçilip taş üstüne taş koymaya çalışan insanları sevmek zorunda değilsiniz ama herkese saygı göstermek zorundasınız. Bu arkadaşların Belediye meclislerindeki çalışmalarına bir göz atmanızı öneririm. Hariçten gazel okumak kolaydır. eleştirirken biraz daha insaflı olmanızı dilerim, değerli kardeşlerim.
Misafir - KARAİSALI SEVDALISI

Gene Sandıkçı Mustafanın bahçesi     29/01/2015 13:40

karabulut abi arkadaşlar inan ki yerden göge kadar haklılılar.AKP de herşey yolunda değil lütfen AKP li meclis üyeler kendilerine bir sorsunlar ne olursunuz MHP neden kazandı? AKP neden kaybettti diye.İnan bana ki AKP ninithal edilen ve Sandıkçı MUstafanın bahçesine bırakıldığında155 polisi aramadan merkezi bulamayacak meclis üyelerinin payı inanaki çok fazladır.
Misafir - Öz Murtçu(çakma değil)

SAHİ HANGİSİ?     29/01/2015 11:39

SAYIN İLYAS BEY GECE YATAGA GİRDİĞİNİZDE BİZ VE BİRKAÇ İTHAL MECLİS ÜYESİ ARKADAŞIMIZ OLMASAYDI AKP İLÇEDE AÇIK ARA BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANIRDI DİYE HİÇ DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?YOKSA AKP DEN BANANE NE İSTEDİĞİMİ ALDIM MECLİS ÜYESİ OLDUM MU DİYORSUNUZ?YOKSA 4 YIL SONRASI İÇİN DAHA DAHA DAHA ÇOK ÇALIŞIP SADETTİN BEYİ DEVİRECEĞİZ DİYE BİR RÜYA MI GÖRÜYORSUNUZ?
Misafir - SELAMPINARLI

bu da mı gol değil?     29/01/2015 10:58

ilyas abiciğim güreş iyi yolda olmasına iyi yolda da peki bu akp neden ilçede iyi yolda değil.Erdoğan kendi seçimlerinde %65 alıyor sizler ise beleidye seçimlerimde yere çakılıyorsunuz.Üstelik MHP nin en başarısız ilçe belediyesi karaisalı oldugu halde neden ilçede üstüste iki kez beleidyeyi kaybettiğinizi bize açıklarmısnız?ilçe halkı olarak soruyoruz bnda itha edilen meclis üyelerinin katkısı ne kadar acaba?
Misafir - merkez ilçe seçmeni

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704