Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam676
Toplam Ziyaret1681761

KARAİSALI BELEDİYESİ TÜRK YEREL HİZMET-SEN İLE SÖZLEŞME İMZALADI. SÖZLEŞMEYE GÖRE İKRAMİYE, MEMURLARIN EVLENME, DOĞUM, ÖLÜM VE TAHSİL YARDIMLARINDA İYİLEŞTİRMELER SAĞLANDI



 Karaisalı Belediyesi, kısa adı Türk Yerel Hizmet-Sen olan Türk Yerel Yönetim Hizmetleri Kolu Kamu Görevlileri Sendikası ile sosyal denge sözleşmesi imzaladı.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Sekreteri Ali Rıza Kayar, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa Yorulmaz, Adana Şube Başkanı Selçuk Diker arasında imzalanan sözleşmeden sonra Başkan Aslan sendikacılara birer plaket,  sendikacılar da Başkan Aslan’a bir plaket takdim ederek, karşılıklı olarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

  Sözleşmeye göre memur belediye başkan yardımcıları ile müdür kadrosunda görev yapan müdürlüğe vekalet edenlere 700 TL., şef kadrosunda olanlara 600 TL. ve diğer memurlara aylık net 500’er lira iyileştirme zammı verildi.

 Ramazan bayramında 500 ve kurban bayramında da 800 lira ikramiyenin yanı sıra işveren çalışanlara bin lira evlenme yardımı verecek.   İşveren çalışanların doğan çocukları için 500 TL. doğum yardımı ve çalışanın görevi başında ölümü halinde 3 bin lira, çalışanın normal ölümü halinde ise mirasçılarına bin lira ödeme yapacak.

  Çalışanın ilk ve orta öğretimde okuyan çocukları için her yıl ekim ayında bir defaya mahsus olmak üzere 500 lira, yüksekokulda okuyan çocukları için ise bir çocuğa her yıl ekim ayında bin lira tahsil yardımı yapacak.

  İmza töreninde sendikanın iş yeri Temsilcisi Mustafa Öveç ile Karaisalı Belediyesi Hesap İşleri Müdürü Günay Yüce de bulundu.

 

FOTOĞRAF:

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Sekreteri Ali Rıza Kayar, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa Yorulmaz, Adana Şube Başkanı Selçuk Diker arasında imzalanan sözleşmeden sonra Başkan Aslan sendikacılara birer plaket,  sendikacılar da Başkan Aslan’a bir plaket takdim ederek, karşılıklı olarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular



769 kez okundu

Yorumlar

     22/01/2015 12:58

SAYIN MUSFATA ÖVEÇ SAYIN GÜNAY YÜCE VE SAYIN MEHMET ALİ TUĞTEKİN ABİLERİMİZ İYİKİ SİZLER BELEDİYEDE VARSINIZ.BİZLERE ABİ OLDUNUZ BABA OLDUNUZ.BU BELEDİYEDE SİZLERLE OLMAKTAN VE SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYMAKTAYIZ.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ABİLERİM.BİZLERE HER ZAMAN YARDIMCI VE BABA OLDUNUZ.
Misafir - BELEDİYE EMEKÇİLEİR ADINA

bu ilçe çok şeylerini kaybettti.     22/01/2015 10:57

1 yıl içinde bu ilçenin kaderi ve geleceği değişti.geçen yıl bu zamnalar memurlar ve işçiler aylardır maaş alamadıkları için çarşıya pazara olan borçlarından dolayı çarşıya çıkamıyorlardı.birileri yan gelip yatıyordu.1 yılda Sadettin başkan bu ilçenin kaderini tek başına değiştirdi.yan gelip yatanlarda ABBAS YOLCU oldular gittiler.Keşke daha önceki dönemlerde de yan gelip yatanların yerine Sadettin abimiz başkan olsaydı.BU ilçe onların sayesinde 100 yıl geri kalmazdı.Bu ilçe şimdi dünyada yıldız ilçe olurdu.
Misafir - öz hakiki gerçek murtçu

yeni ilçenin kurucuları     21/01/2015 17:46

ya hasan köylü kim şu her yerde yerken içerken .....ken fotoğraf çektiren çocukmu bu işler fotoğraf çektirmekle olmaz be gülüm çopuroğlu foto hasanımın yancısı olan galiba orada görüyoruz ancak enis ersin durak diye biri yaşıyormu karaisalıda cumali ışıla bir şey diyemem ALLAH çarpar valla adam çalışıyor toplam encümenin en çalışkanı aylardır bölgesinde yaptırmadık eşek yolu bile bırakmadı fırsat bulsa davarların yayılmaya gittiği çallıktaki patika yollarıda yaptıracak mustafa abinin sert bakışlarıyla da bu iş olmaz yani yorumcu kardeş 5 te 1 tutturmuşsun
Misafir - hakiki murtcu

çalışanların yüzü gülüyordu.     21/01/2015 14:58

bu sabaah adem olgun abinin ,cumali abinin, ibrahim abinin ve tüm çalışanların yüzü gülüyordu.belediye de tüm çalışanlar ALLAH BAŞKANDAN VE GÜNAY YÜCE RAZI OLSUN diyorlardı bizzat şahit oldum.
Misafir - ilçeden bir seçmen.

güce devri kapandı.     21/01/2015 09:42

of of offfffffff hala anlatamadık sanırım günay yüce devri acısıyla tatlısıyla kapandı artık.devir hasan köylü,ahmet vefik çopuroğlu,enes ersin durak,cumali ışıl,ve sert şahin bakışlı mustafa ekici devri artık.
Misafir - yeni ilçenin kurucularından

günay yüce farkı bu olsa gerek.     20/01/2015 13:36

işçiler ve de memurlar maaşlarını almadan sadettin de olsa babamda olsa kimse maaşlarını almayacak diyen günay yüce gene farkını konuşturdu.
Misafir - genç güvençliler

     20/01/2015 13:28

GEÇEN YIL BU ZAMANLAR İŞÇİLER VE MEMURLAR PAPATYA FALINA BAKIYORLARDI GEÇEN AY MAAŞLARIMIZ ÖDENMEDİ BU AY ÖDENECEK Mİ DİYE.ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ NEREDEN NEREYEEE.SADETTİN VE GÜNAY İKİLİSİ YAN GELİP YATSAYDI BU GÜNLERİ GÖREMEZDİK.
Misafir - TARAFSIZ GÖZLEMCİ

tşk.başkanımıza ve müdürümüze.     20/01/2015 11:35

1 yıl içinde işçilerinin ve memurlarının maaşlaırnı ödeyemediği için nerde ise kapısına kilit vurulacak bir belediyeden,işçilerine ve memurlarına en yüksek maaşları ve sosyal haklarını vermek için çabalayan bir Saadettin ASLAN ve Günay YÜCE müdürümüze çalışanlar olarak çok tşk ederiz.
Misafir - belediye emekçileri

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704