Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam659
Toplam Ziyaret1682646

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç mahalle gezileri programı kapsamında ilçemiz Güvenç, Kuzgun, Karakuyu ve Topaktaş mahallerine ziyaret gerçekleştirdi

  İlk olarak Güvenç mahallesine gerçekleştirilen ziyarette Tunç, vatandaşlarla bir süre mahalle kahvehanesinde sohbet ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Güvenç Mahallesinde bulunan esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek bol kazançlar dileyen Kaymakam, Güvenç Mahallesi ziyaretinin ardından Kuzgun Mahallesine geçti. Kuzgun Mahallesinde evinin durumunun kötü olmasından dolayı barınma sıkıntısı yaşayan bir aileyi evinde ziyaret eden Mehmet Tunç, kötü şartlar altında yaşayan vatandaşa gerekli yardımın yapılması için çalışmalar başlatılacağı sözünü verdi.

  Kuzgun Mahallesinden sonra Topaktaş ve Karakuyu Mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Tunç, bu mahallelerde yaşayan vatandaşların da taleplerini not ederek eksikliklerin giderilmesi konusunda gereğinin yapılacağını söyledi.

 



568 kez okundu

Yorumlar

Davutoğlu'nu ve AKP'lileri sus pusa çevirecek öyle bir soru sordu ki... Davutoğlu'nu ve AKP'lileri sus pusa çevirecek öyle bir soru sordu ki...     16/01/2015 23:03

Eski müftü ve CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes twitter hesabından Davutoğlu ve AKP’lileri zora sokacak sorular yağdırdı... Davutoğlu'nun "Kimse bu ülkede Peygamber Efendimize hakaret edemez" sözlerini hatırlatan İhsan Özkes, Twitter hesabından, "Bu Bakara iyi makara", "Başbakanımız bizim için adeta ikinci Peygamber gibidir", 'Peygamber gurura kapıldı biz kapılmadık' ve "Allah'ın tüm vasıflarını kendisinde toplayan bir lider var" diyenlere neden sessiz kalındığı sormuş.
Misafir - BOZKURT BAYRAĞIN ALTINDA

yan gelip yatanlar unutulmayacak.     16/01/2015 08:47

kaymakam beyimizden ALLAH RAZI OLSUN.hatırlıyormusunuz bu ilçede yıllardır yan gelip yatanları ve taş taş üstüne koymayanları ve hergün yanında çalışanlara sıcak pide aldırmadan çalışayanları.
Misafir - çakallı/ayakkıf hatttı

     15/01/2015 20:43

teşekkürler kaymakam bey ilçe esnafınında derdinide dinlerseniz memnun uluruz
Misafir - esnaf

     15/01/2015 17:54

ALLAH RAZI OLSUN. VATANDAŞLARIMIIZN SORUNLARINI DİNLEYEN BİR KAYMAKAMIZ OLMASI NE KADAR GÜZEL.
Misafir - CATALAN BARAJI TARAFINDAN

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398