Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam700
Toplam Ziyaret1669086

15 SİKLETTE YAPILAN MÜSABAKALARA 150 SPORCU KATILDI. TAKIM SIRALAMASINDA İSMET ATLI GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ ŞAMPİYON OLDU

Adana’nın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 93. yılı anısına düzenlenen “Kurtuluş Kupası Güreş Müsabakaları” tamamlandı. Takım sıralamasında İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi şampiyon oldu.

Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, Yüreğir Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 15 sıklette 150 kadar sporcunun katıldığını, yarışmalarda genç güreşçilerin birbirlerine üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele ettiklerini söyledi.

Takım sıralamasında İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi’nin şampiyon olduğunu, ikinciliği Sarıçam Belediyespor, üçüncülüğü Güreş İhtisas Kulübü, dördüncülüğü ise Varsaklar Spor Kulübü’nun elde ettiğini ifade eden Yusuf İnce, dereceye giren sporculara madalyalarını kendisinin yanı sıra Türk Güreş Vakfı Başkanı İlyas Karabulut, Gençlik Hizmetleri Sarıçam Şube Müdürü Murat Adıgüzel, Gençlik Hizmetleri Karataş Şube Müdürü Mehmet Büyüktatlı, Asım Savaş Spor Salonu Amiri Miktat Birer, Müsabakanın Başhakemi Hüseyin Başçı’nın verdiğini kaydetti.

-“GÜÇLÜ SPOR YÖNETİCİLERİ FIRSATINI DEĞERLENDİRMELİYİZ”-

Adana’da güçlü spor yöneticilerinden en verimli şekilde yararlanmak gerektiğinin altını çizen İnce, konuşmasında şunlara yer verdi:

 “ Başta Vali Mustafa Büyük olmak üzere, Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut ile diğer ilçe belediye başkanlarının destekleriyle geçtiğimiz aylarda vefat eden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı anısına uluslar arası turnuvayı kentimizde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Özellikle, hem Ceyhan’da Belediye Başkanı olarak görev yaptığı dönemlerde, hem de şu anda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak güreşe verdiği önem nedeniyle Hüseyin Sözlü’ye güreş ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.”



491 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339