Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam912
Toplam Ziyaret1686345

Özel Burç Öge İlkokulu öğrenci velileri haftanın stresini doğa yürüyüşü ile attı. Adana’nın Karaisalı ilçesi Kapıkaya Kanyonu’ndan Yerköprü’ye kadar yürüyen öğrenci ve velileri yapmış oldukları geziyi mangal keyfi ile tamamladılar

Özel Burç Öge İlkokulu düzenlemiş olduğu sosyal faaliyetlerde velileri de unutmuyor. Öğrenci ve velilerini aynı etkinlikte buluşturan Özel Burç Öge Okulu, velileri de eğitim sürecine içerisine dahil ederek ‘Okul, öğrenci ve veli’ üçgenini tamamlıyor.

Özel Burç Öge Okulu, hafta sonu düzenlediği doğa yürüyüşünde öğrenci ve velilerini bir araya getirerek muhteşem bir programa imza attı. Öğrencilerin olduğu kadar velilerin de birbiriyle kaynaşmasını sağlayan programda oldukça keyifli saatler yaşanırken, öğrenci ve velileri Karaisalı ilçesindeki Kapıkaya Kanyonu’ndan Yerköprü’ye kadar yürüdü. Yaklaşık 7 km yolu muhteşem bir manzara eşliğinde yürüyen öğrenci ve velileri bol bol da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. ‘Sağlıklı Yaşam için Doğa Yürüyüşü’ sloganıyla yola çıkan öğrenci ve velileri insanı adeta büyüleyen manzara eşliğindeki yürüyüşlerini ise mangal keyfi ile noktaladılar.



947 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382