Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam370
Toplam Ziyaret1668012

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, “Sevgili Peygamberimiz, kıyamete kadar insanlık için örnek olmaya devam edecek bir iftihar tablosudur” dedi.

Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Milletvekili Fatoş Gürkan, “Efendimizin doğumu, içinde yaşadığımız dünyanın akışını değiştirmiş ve onun tebliğine uyan herkes hayatını yeniden tanzim etmede, doğru ve sağlam bir dayanağa kavuşmanın ayrıcalığını yaşamıştır” dedi.

Gürkan mesajında şunları kaydetti;

“2 Ocak Cuma gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz, Muhammed Mustafa’nın (s.a.s) dünyaya teşriflerinin 1444. Yıldönümünü idrak edeceğiz.

Sevgili Peygamberimiz, Yüce Rabbimizin insanlığa gönderdiği en son elçi olmakla birlikte, bütün insanlığın kurtuluşuna ve zulmetten nura geçişin vesilesi olmuştur. O’nun rahmet yüklü mesajları, hikmetlerle dolu ve yüksek ahlaklı örnek yaşantısı, bütün insanlık için umut olmaya devam etmektedir. Yüce Allah’ın son peygamberine ümmet olmak, O’na tabi olmayı, O’nu idrak etmeye çalışmayı ve O’nun gösterdiği istikamette yaşamayı gerektirir.

Mevlid Kandili vesilesi ile O’nun ümmeti olmakla her zaman şeref duyan bizler, tüm insanlık için en güzel örnek olan Sevgili Peygamberimizin tebliğini, ahlakını ve sevgisini ne kadar içselleştirdiğimizi yeniden gözden geçirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinin, tüm insanlığa huzur getirmesini, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını diliyor, Tüm İslâm Âleminin Mevlid Kandilini kutluyorum.”

 



557 kez okundu

Yorumlar

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA     01/01/2015 21:12

Türkiye otobanda ters şeride girmiş son sürat giden bir araba gibi mi ? Bizim arabanın şoförü karşıdan gelenlerin tamamının yanlış şeritte araç kullandıklarını ve hatta bunun kendisine karşı yapılmış bir komplo olduğunu söylüyor. Yani, acaba ben arabayı ters yöne doğru sürüyor olabilir miyim diye sormak bizim şoförün aklına hiçbir şekilde gelmiyor mu?
Misafir - DOSTU YOKTUR

SORU     01/01/2015 21:16

Hangi ilçe siyasi başkanı ile hangi belediye başkan aday adayı arasında ki facebook mücadele si devam ediyor.
Misafir - ACUN

TAHLİL     01/01/2015 21:50

ORTAYA ÇIKIP İNSANLARIN DİNİ DUYGULARI İLE OYNAMAYIN LÜTFEN. SİZ YAPACAĞINIZ HİZMETLERDEN HABER VERİN. BAKIN SEÇİM GELİYOR BU İNSANLARI NASIL KANDIRACAĞINIZI DÜŞÜNÜN. ATI ALAN ÜSKÜDARA GEÇTİ AMA SİZİN KLAVUZUNUZ KARGA GİBİLERİDİR. ÜÇ BEŞ ÇAPULCU İLE SİYASET YAPILMAZ. İNSANLAR SEVDİKLERİ KİŞİLER İLE BERABER OLURLAR AMA SİZ HALA SEVİLMEYEN KİŞİLERİ İŞ BAŞINDA TUTUYORSUNUZ. HELE BİRDE PARALELCİ BİRİ İLE SEÇİME GİDİYORSUNUZ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ SONUCU.....
Misafir - LABORANT

gerçekler     01/01/2015 21:46

sayın editör kardeşim eleştiri yazmayacağım derken sadece mehepe ve sadoya eleştirileri yazmamayı gastemişin
Misafir - gerçekçi

Köycülük     01/01/2015 20:50

Alparslan Türkeş başta kapitalizm, liberalizm ve komünizm olmak üzere yabancı unsUrlara ve yönetim sistemlerine karşı Türk devletini koruyabilmek için, millî bir görüş etrafında birleşmek için ortaya koyarak mücadele etmiştir.
Misafir - TCK

MHP     01/01/2015 20:35

Mhpliler her yerde Karaisalı için çalışıyor
Misafir - Turan

Tayyip Erdoğan küsünce Ahmet Davutoğlu da TÜSİAD’a gidemiyor mu?     01/01/2015 15:31

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer’in “TÜSİAD’ın muhatabı Cumhurbaşkanı değil Başbakan’dır” sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bundan sonraki davetlerine katılmayız” çıkışının ardından Başbakan Davutoğlu da TÜSİAD Genel Kurulu’na katılmama kararı almış.
Misafir - KÜS KÜS KÜS

Dış borç 397 milyar dolara ulaştı     01/01/2015 14:20

Türkiye brüt dış borç stoku 3. çeyrek sonu itibarıyla 396,8 milyar dolar olmuş.
Misafir - DOKUZ IŞIK

5 milyon kişi bu yıl da “açlık sınırının” altında kalacak     01/01/2015 14:48

Asgari ücret 891 liradan 949 liraya çıktı. Net 58 lira zam. Günde 2 lira.Eğer TÜİK Başkanı’nın söylediği gibi Türkiye zenginleşmiş olsaydı, asgari ücret bu seviyede kalmazdı.
Misafir - KKK

Din çok ama çok önemli....     01/01/2015 13:28

İşi ehline verin.Din konusunda özellikle Son din İslam dini hakkında konuşurken dayanaklarıyla veya müstenidatlarıyla birlikte konuşsak ufkumuza yeni ufuklar katar dinleri daha iyi anlama fırsatı yakalardık.Çağımız bilim çağı yatay ve sığ bilgiler yerine derinlemesine bilgilere ihtiyaç var.Beşikten mezara kadar ilim yazıyor bizim merkez caminin kubbesinde..Yarım doktor candan yarım hoca da imandan eder.Birlik beraberlik içinde .kardeşçe yaşamak umuduyla .herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Misafir - Baş öğretmen

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436