Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam786
Toplam Ziyaret1682773

Başkanlığa Kenan Küçük atandı

Karaisalı MHP İlçe Teşkilatı binası yanında açılan Ülkü Ocağı'nın açılış törenine Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, Adana Milet Vekili Seyfettin Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP İlçe Başkanı Sezai Yılmaz,MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Başkan Yard Zeynep Bolat,Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük, Karaisali Murtçular Derneği Başkanı Ziya Toprak Ve Ülkücü Gençlerin katıldı.

Kurban keslip dualar eşliğinde gerçekleştirlen açılıştan sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve beraberindekiler, Ocak binasında sohbet ettiler

MİLLİYETÇİ, VİZYON SAHİBİ GENÇLERİN YETİŞMESİ İÇİN ÇABA HARCI...
'Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz yurt ziyaretleri kapsamında Adana teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Adana İl Ocak Başkanlığı ile Seyhan. Çukurova, Ceyhan. Yüreğir, Sarıcam ilçe ocak başkanlıklarında ülkücülerle bir araya geldi.

Kılavuz, İmamoğlu ve Karaisali Ülkü Ocaklarının açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra Kozana geçen Kılavuz, burada da Kozan Ülkü Ocakları nın yeni hizmet binasının ve Ülkü Yurdu nun açılısını yaptı.
ÜLKÜCÜ GENÇLİĞİN EĞİTİMİ ÖNEMLİ
Gençlerle bir süre sohbet eden Kılavuz, eğitim hayatlarını başarıyla tamamlamalarının (incelikli olduğunu ifade ederek Ülkü Ocakları eğitim hayatını sürdürmek isteyen her gencin yanında olduğunu belirtti. Genel Başkan ayrıca Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu, Krol Güngör Gelişim Programı. Ülkü Ocakları Burs Kardeşliği, Ülkü Evleri gibi kurumsal anlamda hayata geçirilen projelerin sistemli bir şekilde devam ettirileceğini söyledi.

Klavuz, "İçinde her ülkücü genç: nasıl bir mesleğe sahip olacağını ve milletine nasıl hizmet edeceğini, olması gereken yüksek şahsiyeti ve karakteri nasıl geliştireceğini, tarihi perspektif içinde milletinin kendisinden beklentisinin neler olduğunu, kendisinin de emaneti devralmış bir nesil olarak bu beklentilere neler kalabileceğini. nereden alıp. nereye taşıyacağını. kimden alıp kime devredeceğini bilmek ve yaşamak durumundadır.
Bugün ülkemizin dört bir yanında ve sınırlarımızın dışındaki Ocaklarımızda binlerce gencimizin yetişmesi için eğitim ve kültür faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Ortaöğretimden lisansüstü eğitime kadar binlerce ülküdaşımızın Liderimiz Devlet Bahçeli Bey in işaret ettiği 2023 Lider 1 Ike Türkiye vizyonuna yürümesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bilgiye hakim, alanında uzman, geleceği Türkçe şekillendirecek vizyona sahip nesillerin varlığını sürdürmesi için mücadele veriyoruz. Türkçe düşünen, toplumun yaşadığı sorunlar karşısında çözüm önerileri üretebilecek, milli reflekse sahip bireyler yetiştirmeyi temel vazifemiz olarak görüyoruz." dedi.
BAŞKAN SÖZLÜYÜ ZİYARET
Adana ziyaretleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüyü de ziyaret eden Genel Başkan Kılavuz, Türkmen soydaşlarımıza yönelik yaptığı yardımlardan dolayı kendilerine teşekkür etti.



1270 kez okundu

Yorumlar

     29/12/2014 10:36

İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Misafir - MERT

KÜRT TÜRK KARDEŞLİĞİNİ KABUL ETMİYOR MU?     28/12/2014 20:12

Güney doğuda Emniyet güçlerinin kapısına kadar sokulup saldıran ve askerimizin polisimizin elinin kolunun bağlı olarak savunmasız kalması ÇÖZÜM mü ?
Misafir - Kürt Kürttür Türk Türktür

TÜRKÜN DOSTU YOKTUR     28/12/2014 19:18

Cizrede emniyet güçleri 7 saat olaylara müdahale ettirilmemiş çünkü “AKP yakında PKK’ya operasyon yapacak. Batıda yükselen AKP-PKK algısını yıkmak için danışıklı dövüş olacak” diye iddia ediliyormuş.Tavşan kaç tazı tut.
Misafir - ÇÖZÜM HİKAYECESİ

BABADAN OĞULA MI OĞULDAN BABA YA MI?     28/12/2014 19:47

Cizrede Tugaya ellerini kollarını sallıya sallıya saldıranlara Polis Robokopunu molotofla yakan kürtlere çözüm diye diye yüz verip şımartanlara halk artık inanmıyormuşşşşş.PARALEL DE ÖRTMÜYOR usta ?
Misafir - EVLAT

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398