Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam489
Toplam Ziyaret1668875

Karaisalı Belediye Meclisi Saadettin Aslan başkanlığında olağanüstü toplanarak, Başkana ÇKA ile proje sözleşme yapma yetkisini oy birliğiyle verdi.

  Tek maddelik gündem ile toplanan Karaisalı Belediye Meclisi’nde Başkan Aslan, madde üzerinde yaptığı açıklamada,  Çukurova Kalkınma Ajansına sunulan “Karaisalı Kırsalında Kalkınma Planlamasına Esas Potansiyel ve Dinamiklerin Belirlenmesi, Stratejik Yol Haritası Çıkartılması” adlı proje başvurunun, Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunca desteklenmesine karar verildiğini söyledi. Aslan, 103 bin TL olan proje tutarının 85 bin TL’sinin Çukurova Kalkınma Ajansı’nca doğrudan faaliyet desteği olarak hibe şeklinde Belediyeye aktarılacağını açıkladı.

  Aslan şunları söyledi:

  “Proje ile ilgili olarak Belediyemizi temsile ve imzası ile Belediyemizi ilzama proje belgelerini imzalamaya, Belediyemiz adına Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Seyhan Şubesinden proje hesabı açmaya bu hesaba para aktarmaya, proje ile ilgili harcamaları yapmaya, Çukurova Kalkınma Ajansı ile Proje Sözleşmesini imzalamaya, projeyi uygulamaya Belediye Başkanı olarak yetki istiyorum” dedi.

  Meclis Üyelerden Abdulcelil Sak, teklifin idareden geldiği gibi kabul edilmesini teklif etti. Teklif hakkında söz isteyen olup, olmadığı soruldu. Söz isteyen olmayınca teklif oylamaya sunularak oy birliği ile kabul edildi.

  Karaisalı Belediye Meclisi 2015 yılının ilk toplantısını 5 Ocak 2015 tarihinde yapacak.

 



552 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339