Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam153
Toplam Ziyaret1684908

YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİNE SÜLEYMAN SOLAKOĞLU, ŞABAN KAYMAK, ETHEM KARAKUŞ, MUSTAFA KANTAR, ORHAN ÖZER, RAMAZAN ÇELİK, HULUSİ BALCI, ENES ERSİN DURAK, NABİ KARACAOĞLU, EKREM KUŞÇU, MAHMUT GÜVEN, CUMALİ CEYLAN VE ABDULLAH BOLAT SEÇİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaisalı İlçe Başkanlığına yeniden A. Sezai Yılmaz seçildi.

  Karaisalı Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongre Mehmet Sürmeli tarafından açıldı. Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşının söylenmesinden sonra MHP Adana Milletvekili Ali Halaman kongre divan başkanlığına seçildi. Halaman yaptığı kısa teşekkür konuşmasından sonra MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajı okudu. Bahçeli’nin mesajı ayakta alkışlandı.

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün mesajının okunmasından sonra MHP Karaisalı İlçe Yönetim Kurulu’nun faaliyet ve mali raporları Kenan Küçük tarafından ayrı ayrı okundu. Divan Başkanı Halaman her iki raporu oylamaya sundu ve raporlar oy birliği ile kabul edildi.

    Toplantıya katılan AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak, AK Parti Belediye meclis üyeleri ve partilerin yönetim Kurulu üyeleri MHP’li üyeler tarafından alkışlandı.

  MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Muharrem Varlı’nın yaptığı siyasi konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Süleyman Solakoğlu, Şaban Kaymak, Ethem Karakuş, Mustafa kantar, Orhan Özer, Ramazan Çelik, Hulusi Balcı, Enes Ersin Durak, Nabi Karacaoğlu, Ekrem Kuşçu, Mahmut Güven, Cumali Ceylan ve Abdullah Bolat seçildi.

  Yedek Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Faruk Ursavuş, Ramazan Ünnü, Cumali Küçükköken, Ogün Doğan, Mehmet Refik Gökyermez, Hakan Kılıç, Cumali sapmaz, Mesut Kaya, Mehmet Betin, Mustafa Bekmezci İdris Odabaş, Musa Gözübüyük, Sadettin Halis ve İsmail Aydın seçildi.

  MHP İl delegelikleri is şu isimlerden oluştu:

Ahmet Yengin, Tuğrul Sofuoğlu, Bekir Şimşek, Bedir Koca, Ekrem Eyi, Kenan Küçük, Gürol Atasoy, A. Sezai Yılmaz ve Saadettin Aslan.

  Yedek İl delegeliklerine de Esat Doğanay,  Mustafa Küçük, Hasan Başlı, İ. Ethem Solakoğlu, Ömer Aydınlı, Hüseyin Uyar, Muttalip Saraç, Kerim Tunca ve Mustafa Köylü seçildiler.

  Kongreye MHP Adana eski Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, MHP İL Kadın Kolları Başkanı  Ayla Emrahoğlu, MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, MHP İmamoğlu İlçe Başkanı İsmet Erganiş, Karaisalılılar Derneği Başkanı sadi Çetin, Karaisalı esnaf Odası Başkanı Ali Metin, Karaisalı Ziraat Odası Başkanı Mahmut Metin, MHP İl Genel Meclisi eski Üyesi Nevzat özgün, AK Parti Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri İlyas Karabulut, A.Celil Sak ve Hasan Köylü, MHP Belediye Meclis üyeleri, ilçe delegeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



1497 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231