Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam288
Toplam Ziyaret1685043

Kırıklı Köyünde Yörük çadırında Başkan Uludağ, Aslan ile Yılmaz’a bazlama ve koyun yoğurdu ikram edildi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı’nın Kırıklı köyünde bulunan yörük Çelebi Öztürk’ün çadırını ziyaret etti.

Milletvekili Yılmaz ile Başkan Uludağ, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan Karaisalı ile birlikte Kırıklı köyünde çadırda yaşayan Yörükleri ziyaret etti.

Yörük çadırında Başkan Uludağ, Aslan ile Yılmaz’a bazlama ve koyun yoğurdu ikram edildi. Yılmaz, beraberindekiler ile birlikte Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde Ömer Kavran’a ait Gusto Çigolata ve Kahve salonunun açılışına katıldı. Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Akyürek ile Tahsin Şahin’inde katıldığı açılışta davetliler hep birlikte salonun açılış kurdelesini kestiler. Daha sonra, aslen Pozantı’nın Hamidiye Yörüklerinden Çelebi Öztürk’ün ve akrabalarının Karaisalı’nın Kırıklı mahallesinde (köyünde) bulunan çadırını ziyaret etti. Çok sayıda Yörük çadırının bulunduğu bölgenin yol ve elektrik gibi sorunlarını anlatan Çelebi Öztürk çadırda, vekil ve başkanlara bazlama ve koyun yoğurdu ikram etti.



794 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351