Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam908
Toplam Ziyaret1686341

Karaisalı Belediye Meclisi Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında toplandı

Meclis Üyesi  Hasan Köylü gündem dışı söz alarak, ilçemizde başıboş gezen köpeklerden çok şikayet olduğunu söyledi. Başkan Saadettin Aslan ise, “Büyükşehir ile görüşme yaptık. Başıboş köpeklerin mevcut barınakta yer olmadığından barınakta boşluk olduğunda gerekli işlem yapılacak” dedi. 

Üyelerden Rifat Köroğlu ise, “Belediyemiz akaryakıt istasyonunda ALPET A.Ş. den akaryakıt alabilmek için 100 bin TL teminat mektubu almak üzere Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a borçlanmak üzere yetki verilmesini teklif ediyorum” dedi.

 Teklif oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada teklifin görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.  Madde gereği Belediye Akaryakıt İstasyonunda akaryakıt alımlarında kullanılmak üzere 100 bin TL teminat mektubunun T.C. Ziraat Bankası Karaisalı Şubesinden alınmasına Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a borçlanma yetkisi verilmesine oy birliği ile kabul edildi.

 Gündemde bulunan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğinin 24. Maddesi gereğince Belediyede 2015 yılı içerisinde çalıştırılacak olan geçici işçilere ait vize alınması hususundaki teklifi okundu. Teklif hakkında söz isteyen olup, olmadığı soruldu. Üyelerden Celil Sak gündem maddesinin Plan Bütçe ve Müşterek Komisyonuna havale edilmesini teklif etti.  Teklif oylamaya sunuldu. Teklifin kabulüne oy birliği ile kabul edildi.

  Gündemde bulunan diğer maddeler 3 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 10.00’da görüşülmek üzere toplantı sona erdirildi.



674 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382