Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam269
Toplam Ziyaret1693275

“ATATÜRK’ÜN YURTTA SULH CİHANDA SULH İLKESİ GÜNÜMÜZDE DE ÖNEMİNİ KORUMAKTADIR”

MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "en büyük eserim" dediği Cumhuriyetin 91 yıl boyunca yaşanan tüm badirelere rağmen gururla, onurla dimdik ayakta ve geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümit ve kararlılıkla yürüdüğünü belirtti. 

 Yılmaz,, Atatürk'ün vefatının 76. yılı nedeniyle yayımladığı mesajda şunları söyledi :

 "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i, ebediyete ayrılışının 76. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak, milli belleğimizde ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir. Atatürk, önderlik ettiği istiklal mücadelesinin kazanılmasının ardından Cumhuriyeti kurduğunu, daha sonra istikbal mücadelesine de önderlik ederek, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yoğun bir gayret gösterdi. Bu şuurla bugün bizler, istiklal ruhuna ve kuruluş felsefesine sıkı sıkı sarılarak, Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için aynı heyecanla, azimle çalışmaktayız.”

Gazi Mustafa Kemal'in 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizin, 91 yıl boyunca yaşanan tüm badirelere rağmen, gururla, onurla, dimdik ayakta olduğunu kaydeden MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz, “Geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürümektedir.  Atatürk’ün Yurtta Sulh cihanda Sulh ilkesi günümüzde de önemini korumaktadır.

  Vefatının 76. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar şükranla ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı

  



601 kez okundu

Yorumlar

3Y...YOLSUZLUK YOSULLUK YASAKLAR     09/11/2014 22:03

Hangi Siyasi Parti 3Y sloganı ile çıkıp 3Y ile sınav olmuştur.YOKSULLUK YASAKLAR YOLSUZLUK .Aziz Milletimiz bu bağlamda kendine düşen vazifeyi Hak ka yakışır şekilde yapacaktır.Gün yokki bir olumsuzluk çıkmasın.Müslümanın kendi aynasına bakıp Müslümanca yaşama vakti gelmiştir.
Misafir - KELAMCI

AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479