Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam724
Toplam Ziyaret1669110

KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN YÜRÜME ENGELLİ İKİ KİŞİYE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE VERDİ

    
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yürüme engelli iki vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. 

  Karaisalı’nın Yeni Mahallesi’nde oturan ve doğuştan engelli Zeynep Çelik (17) okula da gidemedi. Ancak annesi Gülizar Çelik ve babası Abdullah Çelik tarafından okuma yazma öğretildi. Tekerlekli sandalyeye babası tarafından bindirilen Zeynep Çelik’e görevliler tarafından aracın kullanılması öğretildi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür eden Gülizar- Abdullah Çelik çifti ile engelli Zeynep Çelik, “Allah tuttuğunuzu altın etsin” dedi.

  59 YAŞINDAKİ ENGELLİ SEVİNDİRİLDİ

  Aslan, daha sonra Kuzgun Mahallesi'ne giderek 5 yıl önce yüksek tansiyondan dolayı felç olan Mustafa Karabulut’a da Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak tekerlekli sandalye verdi. Bisikleti alan engelli Mustafa Karabulut, Başkan Aslan’a teşekkür etti.

  İKİZLERE BEBE SÜTÜ

  Evin girişindeki iki merdivene rampa yaptırma talimatı veren Aslan, Mustafa Karabulut’un engelli olan oğlu Veli Hikmet’in ikiz doğan 2 aylık bebeklerini kucağına alarak bir süre sevdi. Aslan ikizlere bir koli Bebelac 1 bebe sütü gönderdi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırseverin belediyeye iki adet tekerlekli sandalye bağışladığını belirterek, “Biz de gerçekten ihtiyaç sahibi olan iki vatandaşımız tespit ederek onlara akülü sandalyeleri Cumhuriyet Bayramında hediye ettik” dedi.

  Bisiklet dağıtımında Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Belediye Meclis Üyesi İsa Davarcı, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz da bulundu.



657 kez okundu

Yorumlar

     30/10/2014 08:01

başkan size çocuk gerçekten de yakışıyor.Daha gençsiniz de.Düşünmekte fayda var derim.
Misafir - hakikatçi

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339