Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi31
Bugün Toplam468
Toplam Ziyaret1682455

MHP KARAİSALI KADIN KOLLARI KÖY VE MAHALLE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR. BUCAK, KELEBEK MURTÇUKURU, ALTINOVA (MAHALLELERİNİ) KÖYLERİNİ ZİYARET EDEN MHP’Lİ ASENALAR, KADIN İŞÇİLERİN YANINA GİDEREK ONLARLA BERABER FASULYE TOPLADILAR

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte mahalle (köy) gezilerini sürdürüyor.

  Efe,  Başkan Yardımcısı Zeynep Bolat ile birlikte köy gezilerine devam ediyor. Bucak, Kelebek, Murtçukuru, Altınova köylerini ziyaret Etti. Geziler esnasında tarlada fasulye toplayan kadın işçilerinin yanına da giden Hatice Efe, onlarla birlikte fasulye topladı. Kadın işçilere şeker ikramında bulunan Hatice Efe ve Zeynep Bolat,  ev toplantıları da yaparak kadınların sorunlarını, isteklerini not aldı.

  MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, “ Köylü kadınları rahim ağzı kanseri erken teşhisi için görüşmeler yapıyoruz.  KETEM olan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi’ne toplu olarak götürülmesi konusunda ikna etmeye çalışıyoruz. Bu konuda Asenalar olarak Karaisalı’nın tüm mahallelerini kapı kapı gezeceğiz” dedi.

 



1049 kez okundu

Yorumlar

POLİS ÖNCE 'İFTİRAYA UĞRADIM' SONRA 'İLİŞKİ RIZALAYDI' DEMİŞ     26/10/2014 22:24

İddiaya göre Adana davpolis memurları D.T., ve H.İ., genç kızın evinde kaldığı Dj A.K. ile kıza tecavüz eden kebapçı C.G. dava açılmış.3. Ağır Ceza Mahkemesi duruşmada polis memuru D.T. tecavüz suçlamalarını reddetmiş iftiraya uğradığını öne sürmüş.29 yıl hapsi istenen D.T., genç kızın da katıldığı duruşmada evli ve iki çocuğu olduğu için ilk ifadesinde yalan söylediğini, iftiraya uğramadığını ancak genç kızla onun isteğiyle birlite olduğunu ifade etmiş.DİKEY POLİS buyrun.
Misafir - Paralelmi Dikeymi

Ne Olurrrr     26/10/2014 13:10

Köşe Yazılarınızı Degiştirirmisin Vahit Beyyy yaaa
Misafir - Fasulyeciler

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398