Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam344
Toplam Ziyaret1682331

ÇAKIR: “STAT HAZIR, ÜST DÜZEYDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI. BUNDAN SONRA SÖZ FUTBOLCU VE TARAFTARLARIN”

Adana’da Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, yarın PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Adanaspor-Adana Demirspor karşılaşmasının oynanacağı 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazla Bayram Hadi’den hem 5 Ocak Fatih Terim Stadı zemini konusunda hem de, taraftarların giriş, çıkış, oturma düzeni, protokol tribünü hakkında bilgi aldı.

Hafta boyunca her iki güzide kulübün yönetici ve antrenörlerinin centilmenlik çağrılarını beğeniyle izlediğini ifade eden Çakır, “İl Spor Güvenlik Kurulu’nda da her iki kulübün yöneticilerin birbirlerine nezaketli davranışları ve jestlerinin daha sonra da hafta boyunca sürmesi beni mutlu etti. Dilerim, kimse bu havayı bozmaya kalkışmaz. Stat hazır, üst düzeyde güvenlik önlemleri alındı. Bundan sonra söz futbolcu ve taraftarların. Dileğimiz, herkesin gözünün üzerinde olacağı derbide olumsuz bir olay yaşanmamasıdır” diye konuştu.

Vali Yardımcı Çakır, yığılmaları önlemek için taraftarların stada erken giriş yapmalarını, her iki kulübün taraftarlarının ailece, festival, karnaval havasında maça gelmelerini istedi.

İncelemeler sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin ile 5 Ocak Fatih Terim Stadı Müdürü Turhan Timur Kaya da hazır bulundu.



491 kez okundu

Yorumlar

470 MİLYAR BORÇ MU?     19/10/2014 00:15

Türk halkının Yahudi kredi kurumlarından alındığı iddia edilen 470 milyar dolar borç ile rahat yaşatılması da bir proje mi dir ? Tiran’ın cenneti cehennemdir ?
Misafir - ABDRRAGMAN

Kiziroğlu Numan Bey     18/10/2014 22:12

HAS Parti Genel Başkanı’ydı, AKP’ye ve Recep Erdoğan’a demediğini bırakmazdı.Söyledikleri, öyle yenilir yutulur cinsten de değildi.Neyse!.. Siyasetin cilveleri gereği partisini kapattı, kendine bel bağlayanları yarı yolda koydu.Başkentte kabul edilen yaygın rivayet de o dur ki; “Benden sonra sensin” teminatı ile AKP’ye çulu serdi.AMMMA ÖYLE OLMADI.Tarihe teşkilatını yarı yolda bırakan diye geçti.NUMAN bey.
Misafir - Çerkez

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398