Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam580
Toplam Ziyaret1684677

KAPALI SEMT PAZARI İSTENDİ

Karaisalı Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Saadettin ASLAN başkanlığında toplandı.   
  Toplantıda gündem dışı söz alan üyelerden Hakan Arıcı, Belediyelere ve diğer kurumlara TYP anlamında işçi çalıştırmak üzere kontenjan verildiğini belirterek, “Bizim belediyemize ve Çukurova Belediyesine verilmedi” diyerek bundan rahatsız olduğunu belirtti.

BAYRAM NEDENİYLE EVLERE ŞEKER DAĞITILDI

Üyelerden Durdane Çopuroğlu ise, kurban bayramı nedeniyle evlere şeker dağıtılmasından dolayı teşekkür etti. Başkan Saadettin Aslan ise, belediye ile halkı iç içe birleştirmek amacıyla bayram hizmetlerinin yapıldığını ve halkın her zaman yanında olacağını belirtti.

KAPALI SEMT PAZARI İSTENDİ

  Celalettin Sürme de Pazar yerinin kapalı pazar olarak tekrar düzenlenmesini teklif etti.

  Aslan, bahse konu yer ile ilgili proje yapıldığını ancak yerin Belediyeye ait olmadığını, bu nedenle projenin geciktiğini ancak gerekli çalışmaların yapılarak halka en iyi hizmeti vereceğini ifade etti.

EKONOMİSTTE AYDA BİN LİRA

Belediye Başkanlığı norm kadrosunda bulunan ekonomist kadrosunda tam zamanlı olarak çalıştırılacak olan 1 adet ekonomistin aylık ücretinin belirlenmesi ile ilgili maddenin komisyonlarda görüşüldüğü belirtilerek, komisyon raporu açıklandı. Buna göre Komisyonda,  Rifat Köroğlu, “Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünce belirtilen tavan ücretten belirlenmesini teklif ediyorum” dedi.

  Abdullah Sakarya ise, “5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. maddeye göre işçi çalıştırmamamız gerektiği, Belediye Başkanı çalıştırılacaksa da aylık 1000-TL olarak belirlenmesini teklif ediyorum” dedi.

  Abdullah Sakarya’nın teklifi oylamaya sunuldu. 9 kabul oy 6 ret oy verildi. Rifat Köroğlu’nun teklifi oylamaya sunuldu. Yapılan Oylamada Rifat Köroğlu’nun teklifine 6 kabul oy, 9 ret oy verildi. Yapılan oylamalar neticesinde Belediyede münhal bulunan ekonomist kadrosunda 1 adet tam zamanlı olarak çalıştırılacak ekonomiste aylık 1.000-TL ücret ödenmesi komisyonda oy çokluğu ile karar verildi.

KOMİSYON RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

  Komisyon raporu Başkan Aslan’ın önerisi ile raporun komisyondan geldiği şekliyle oylamaya sunuldu. Komisyon raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

İÇKİLİ YERLERİN BELİRLENMESİ KOMİSYONA SEVK EDİLDİ

Gündemde bulunan madde gereği;  İlçemizde içkili yerlerin belirlenmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi okundu. Teklif hakkında söz isteyen olup olmadığı soruldu. Üyelerden Rifat Köroğlu söz alarak teklifin İmar, Bayındırlık ve müşterek komisyonuna havale edilmesini teklif etti. Yapılan oylama neticesinde teklifin kabulüne oy birliği ile karar verildi.

 Bir sonraki toplantımızın 13 Ekim 2014 günü saat 14:30’da toplanılmasına oy birliği ile karar verildi.  

 



1095 kez okundu

Yorumlar

     07/10/2014 15:37

ünal la osman kurdak anlaşmış ünal saten vekillik için hazıladıgını duymuştun elbette osman deyecek çünkü bugüne kadar hep beraberlerdi her iki sindende Allah razı olsun Karaisalı da ak partiyi bitirmişlerdi nolacak akpatiyi yediler şimdide kendilerini yiyecekle sonuç böyle başka diyecek bir şey yok eden bulur.
Misafir - karaisalı dan

     06/10/2014 23:51

flaş haber ne derece doğru acaba bilgi verirseniz iyi olur ünal bey ve osman bey birbirlerini desteklerken nasıl böyle heber çokıyor gerçekmi yalanmı bilgi paylaşan arkadaşın devamını getirmesini bekliyoruz
Misafir - asena

Arap Sivil Parti Örgütleri      06/10/2014 21:12

Mısırlı el Vatan Gazetesi Arap STKsı resmi sözcüsü Mahmut el Nefazi,Erdoğan’ın suçları, insan haklarına ihlalleri,Arap devletlere müdahale ve saldırılarını belgeleme amacıyla önümüzdeki ay içinde Kahire’de konferans düzenleneceğini açıklamış Türkiye’de Erdoğan suçlarına muhalif olan Türk partilere bu konferansa katılım daveti göndermiş...miş miş.
Misafir - RTECİ

OSMAN KURDAK AK PARTİYİ KURTARACAKTIR     06/10/2014 21:03

Cebren ve hile ile aziz Ak Partinin bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün delegeleri dağıtılmış ve Teşkilatın her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere,Ak Partinin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.Karaisalı fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Misafir - Kurucular Komitesi

     06/10/2014 19:04

akp. ilcede.belediyeyi kazandirabilecek tek aday kurdak abimizdir.yalniz sakaryayi acilen ihrac etmesi laİm.akp ye ne bahceli n de kilicdaroglu sakarya kadR zarar veremez.
Misafir - akp li

     06/10/2014 19:32

hasan koylu mu var unalimin arkasindA aksam aksam beni gene ghldurdunuz hic gulesim yoktu
Misafir - ali

FLAŞ FLAŞ FLAŞ KARAİALIDA BAYRAM DOLAYISIYLA BÜYÜK BİR PATLAMA      06/10/2014 17:36

Osman kurdak Meclis üyeliginden istifa edip Akparti ilçe başkanlıgına Aday olarak Hazırlanıyor ilçe başkanı Ünal ışıga yol göründü .ilçe başkanı ünal ışık şu an kara kara düşünüyor .osman kurdagın Arkasında yusuf iyi var vekil var cavit namdar var ilçe başkanı ünal ışıgin Arkasinda hasan kòylü .,İl başkanı fikret yeni gençler var .Arkadaşlar vahit beyde haber yapar zahar Allah rızası için .
Misafir - Ak parti haber karaisalı

Özrün perde arkası ne o     06/10/2014 16:13

ABD, Suriye’de savaşacak ‘taşeron ordu mu arıyor ve fazlaca istekli mi gözüküyorTürkiye gözlerine mi kestirmişler taşeron yapmak için.Son günlerde ABD cephesinden gelen açıklama ve adımların hepsinde ‘Şu anda Ankara’yı kızdıracak bir şey yapmayalım’ psikolojisi var. Hele hele bu hafta Ankara’ya gelecek bir heyet söz konusuyken gerginlik istemiyorlar mı.
Misafir - Özürcü

     06/10/2014 09:31

Adanada ve ilcede kimse sakarya kadar akp ye zarar. Veremez.gostemelik yasli yurtlarin ziyaret etmesini bilincli halk yemiyor yutmuyor
Misafir - akp li

     06/10/2014 07:02

Mjp liler abdullah sakaaryayi cookkkkk cokkkk seciyirlar.o hep akp de olsjn diyorlar ..eden mi.hadi artik onh da siz bulunnnn
Misafir - cemal

Açılımın asıl hedefi ne      05/10/2014 22:48

Devleti parçalamanın formülünü önlerine koymuşmudurlar. Bunu en açık itiraf eden de Öcalan mı dır.Milliyetçiliğe izin vermezler demiş mi dir.Kim izin vermez? Elbette Ortadoğu'yu parçalamak isteyen emperyalistler. Çünkü milliyetçilik, Ortaçağ bölünmesini aşarak millet olmanın ve milli devlet kurmanın ilkesidir. Cumhuriyet'imizin altı temel ilkesinden biri olmasının nedeni de bu mu buduR ?
Misafir - Hüsnü Elmaliki

İŞİD İYİKİ VARSIN MI ?     05/10/2014 21:26

Kahramanmaraş Göksun Belediyesi AKP' meclis üyesi ziraat mühendisi Selim Yağmur, 23 Eylül'de Facebook sayfasından "İŞİD iyi ki varsın... Allah kurşununu azaltmasın." diye yazmış.
Misafir - Karakutu

Türkiye’nin Ortadoğu Hokkabazlığı     05/10/2014 21:47

Türkler arasında olduğu gibi Araplar arasında da popülerdik.Artık değiliz mi Türkiye, tehlikeli biçimde komşularından ayrışmış durumda mı?
Misafir - Alpaçino

     05/10/2014 19:26

Abdullah sakarya gibilet olduguu surece akp sittin sene ilcede belediye. Baskanligini. Kazanamaz asla aslaa aslaaaa
Misafir - halk

     05/10/2014 19:23

Haftannin ylldizi halktan gorulmemis. Tepki alan sakarya kardesimiz kendis. Aga takilmistir.
Misafir - saypinarli

KENDİNİ NE SANIYOR ?     05/10/2014 18:23

Abdullh Skrya sonradan görme mi ne ?
Misafir - Apo

emme basma tulumba     05/10/2014 15:26

kim takmışsa bu adı iyi demiş emme basma tulumba diye anca kafa sallıyorlar
Misafir - Boztahtalı

     05/10/2014 15:19

Abd sakarya kardesjmizi bizler daha elestirmeye baslamadik.bayram sonu.adamin bayram burnundan gelmesin
Misafir - sogutlu kahvedenden

     05/10/2014 14:23

Sayin durdane ablamiz otuz yildir bu ilcenin gurususun namusumuzsun.seni basmiza tac erttik ve seni cok sevdik.peki abduuallah sakaryanin kuyruguna takilip gitmek niye.vur elini masaya miileet bir kadin meclis uyesi gorsun.senin kimseye vefa borcun yok.sende ya vur elini kahraman ol yada babacan duran sekerci ikilisi gjbi duman ol.karar senin
Misafir - ilce secmeni

     05/10/2014 14:48

Eyyyuu akp li dostlarimmmmm abdullah sakaryayi bulmak icin cokmu aradiniz.yadaa sosyal medyaya ilan felan mi verduniz
Misafir - Sami

     05/10/2014 14:49

Birisi sakaryayi surtursun.
Misafir - jiet kemal

     05/10/2014 14:42

Partimize zarar veren sakaryanin ihrac edilmesini istiyrun
Misafir - kenan

     05/10/2014 11:36

sayın Abdullah sakarya kendisine yakışanı yapmıştır.peki onun kuyruğu olmaya çalışan dğer meclis üyeleri gerçekten de sakarhyanın kuyruğu olmak zorundalar mı?kendileri olamazlar mı hayatta bir kez olsun.nedir bu kulla olmak.zamanında şekerci zbimize de babacanın kuklası kuyrugju olmak dedik dinlemedi duman oldu gitti.şimdi de sıra bu meclis üyelerinde ilk seçimde sakaryanın kuyruğu ola nlar duman olacaklarr
Misafir - merkezden

     05/10/2014 10:46

Abd sakaryaya ses tyok.sozumz bakislari ile ortaligi yikar dedigimuz ekici abimize.sen birilrerinin kuyruguna talilacak adam degilsim.hele hele de sakaryanin
Misafir - ilce secmeni

     05/10/2014 10:32

Abd salaryayaa ses yok.sozumuz ilcenin gercek sahibi diye bildigimuz kkurdak abimize.bu adaimin kuklasi olmauyin
Misafir - ilce secmeni

     05/10/2014 10:37

Abd ye ses yok.sozmuz onun pesine takilip giden kelli felli adam olan karabuluta
Misafir - ilce secmeni

encümenlerin ayıbı 2     04/10/2014 22:50

alınacak kişi muhtemlen karaisalının çocuğudur alacağı maaş karaisalılı olmayan abd sakarya belirlemiştir şimdi karaisalı gençliğinin lideriyim diyen hasan köylü bu genç arkadaşı görünce yüzüne nasıl bakacaktır resimmi çektiriyordum dostlarla diyecektir.anaların temsilcisi olan sayın çopuroğlu üniversite mezunu oğluna bu muameleyi vicdanı kabul edecekmidir yada eğitimci olan hasbi özenir eğitimli gençlere bunu revamı görmüştür abd sak meclisteki ağırlığını gün geçtikçe kaybetmiştir
Misafir - MRTC01

encümenlerin ayıbı     04/10/2014 22:15

şimdi alınacak olan ekonomist muhtemelen üniversite mezunudur bir üniversite mezunun asgari ücret teklif etmek ancak akplilerin vicdanı kabul eder
Misafir - MRTC01

     04/10/2014 19:50

Sakarya abimizi bayram sonu estirecegiz.bayramini rahat rahat yapsin.ona vok buyuk surprizlermiz var.az beklesin
Misafir - akif

     04/10/2014 19:37

Bkri. Sakaryayi durdursun onun yuzundwn bwlesiyeyi kaybettik.hala akp ye zarar vermemte
Misafir - akp li

     04/10/2014 16:17

Abd sakarya. Tm gaz halkin nefretini kazanmak icin hedefe kosuyor.helal olsun
Misafir - merkezden

Sağlıklı Mutlu Huzurlu Bayramlar.     04/10/2014 09:38

Sağlıklı Mutlu Huzurlu Bayramlar.
Misafir - Sağlıklı Mutlu Huzurlu Bayramlar.

emme basma tulumba     03/10/2014 20:16

Akp de abdullah sakarya ne derse diger sekiz encümen basma karga tulumba gibi anca onayliyorlar hic fikirleri dusunceleri yokmu acaba hadi sakarya karaisali dan olsa neyse kurttepeden gelip bizim murtculari bastirmis onlarda encumeniz diye geziyorlar bundan sonra diger sekiz akpli encumenin adi EMME BASMA TULUMBA OLSUN hakediyorlar çünkü onun gibi anca sakaryanin dediklerine kafa salliyorlar
Misafir - secmen

emme basma tulumba     03/10/2014 20:16

Akp de abdullah sakarya ne derse diger sekiz encümen basma karga tulumba gibi anca onayliyorlar hic fikirleri dusunceleri yokmu acaba hadi sakarya karaisali dan olsa neyse kurttepeden gelip bizim murtculari bastirmis onlarda encumeniz diye geziyorlar bundan sonra diger sekiz akpli encumenin adi EMME BASMA TULUMBA OLSUN hakediyorlar çünkü onun gibi anca sakaryanin dediklerine kafa salliyorlar
Misafir - secmen

yinew karalama     03/10/2014 18:20

ulan vahit yine yapmışsın yapacağını devam karala akp yi ulan siz değilmisini,z belediyede para yok diye şimdide 1000 tl az diyorsunuz açtırma ağzımı bayram arefesinde VAHHİİİİTT
Misafir - değnekçi

     03/10/2014 17:42

Abd sakaryayi islerimizden dolayi ellestirmeyi bayrm sonuna sakliyoruz.simdi elestiripte abd sakaryanin bayramini zehir etmek istemiyoruz.biraz sabretsin.degil haftanin onu yilin yikdizi yapmmazsak nnamerdiz
Misafir - ilce secmeni

     03/10/2014 17:12

Sutten agzi yanan meclis uyesi agbmiz yogurdu ufleyerek yedigi icin bu oturumdaa soz almamis
Misafir - ilce secmeni

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351