Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam295
Toplam Ziyaret1681380

“NE GARİP İNSAN MÜSVETTESİ OLUVERDİK”

AK Parti Karaisalı eski İlçe Başkanı Müslüm Öveç, Facebook’taki sayfasında yazdığı bir yorumda, parti içindeki sıkıntıları ortaya döktü.

Öveç aynen şunları yazdı:

DÜRÜSTLÜKTEN UZAK DAVRANIŞLAR:
Dünkü sövenler hakaret edenler bugün baş tacı ediliyorsa iki şey var ortada 1.si ver kurtul kanatlarının altına girsin seninle olsun, 2. Şerrinden emin olmak için yanında tutmak için oyun yapıyor. Her ikisi de dürüstlükten uzak davranışlar. Bu aziz millet bunu hak etmediğini düşünüyorum. Çünkü bu millet idarecilerine güvenmiş ulul emre hep bağlı kakmışlar inançları gereği.

DÜN BAŞBAKANA KÜFREDENLER:
Dün başbakana hakaret edenler bugün ak parti kadrolarında siyaset yapabiliyorlarsa ya gerçekten gelişiyoruz ya da gerçekliğimizi kaybediyoruz.

 PARTİ İÇİ İHANETLER:

Gözüken hakaret eden değer buluyor son dönemlerde parti içinde ihanetlerin karşılığı başarısızlıkların neticesi özel ilişkilerin boyutları neden araştırılmıyor?

AĞACIN GÖVDESİNE KURT DÜŞMÜSE:
Eğer ağacın gövdesine kurt düşmüşse yıkılmaya mahkumdur bu koca çınar.

CEMAATÇİYİM DİYE PARTİYE GİRENLER BUGÜN İNKAR EDİYORLAR
Dün parti içine cemeatçıyım diye girenler bugün ne hikmetse timsah gözyaşı döküyorlar parti içinde inkarla siyasetlerini devam ettiriyorlar. Eğer mücadele olacaksa parti içindeki bu sıkıntılı kişilikler ayıklanmalı Ak Parti'nin vizyon ve kişiliğine uygun davranışlar sergileyen insanlarla yürünmeli.

DÜN GENEL BAŞKANA HAKARET EDENLER:
Dün genel başkana hakaret edenler bugün parti içinde yer buluyorsa bu hayra alamet olarak okunmamalı Bu aziz millet Ak Parti kurulurken garip gurabanın, fakir fukaranın hakkını koruyacağını, insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesine uyarak, seçmenİ müşteri gibi görülüp kırmadan partiye kazandırılma ilkesiyle yola çıkmıştık. Umarım ki bir aksaklık varsa yolda, yolculuk yaptığımız insanlarda en kısa zamanda yanlışlıklardan vazgeçilir daha güzel yarınları oluşturacağımız ekiplerle yola devam edelim.



924 kez okundu

Yorumlar

     15/09/2014 20:36

ne diyordu mehmet metiner geçiniz geçinz
Misafir - titiz

müslüm bey     15/09/2014 12:30

müslüm bey ağacın gövdesinde kurt her zaman vardı zaten nasıl baktığın nereden tuttuğuna baksak daha doğru olur dünün mhp lileri bugün akp li oldular karaisalıda hizmet yok çıkar var AKP iktidarında karaisalı hangi hizmeti gördüki adamcılıktan başka karaisalı belediyesi yaylada güreş tertiplerken akp ayrı güreş tertipledi bumu hizmet siz neyaptınız önemli olan yetkiliyken yazınızın arkasında durabilmek ti yok öyle nolduki ben anlamam icraata bakarım çakallı köyünde zatı muhterem vatandaşın biri tarlasının kenarına set çektirmiş bumu hizmet kimlere kaldı bu ülke ah ah asıl ağacın kurtları bu tarz siyasetler olsa gerek.
Misafir - misafir çakallılı

     15/09/2014 09:44

sayın öveçç hala anlamadığın bir şey var .Seni lime lime yediler.Artık gözlerini açsan da yenildiğini kavrasan.
Misafir - çayrazlı

     15/09/2014 08:11

atalar boşa söz söylememiş geçti bunun pazarı sür eşeğini nereye giderse bu saatten sonra bu ilçe teşkilatının bu hale gelmesinin en büyük mimarı sensin yazık ettin emeklere yemeği pişirdin hep bana hep bana dedin seninde ilçeyi yönetimle değil kimlerle yönettiğini deli Cumali bilir şimdi kalkıpta yakıp yıktığını kınama gardaaaaş
Misafir - furkan

BIRAKIN CEMAAT AYAKLARINI DERSE DÖNELİM      14/09/2014 23:45

Nereye baksan tutarsızlık mı ?Bulun suçluları cezalandırın, bu gövde gösterisi neyin nesi? Koskoca devlet küçük bir cemaatle kavgalı, savaşır hale getirildi ve devlet, dünya nezdinde aciz bırakıldı.O kadar cemaat, paralel denildi ki yanıbaşımızda şekillendirilen Ortadoğu'yu göremez oldukIŞİD terör belasını sahneye sürenleri göremez olduk.Rehineler IŞİD in elindeyken, kuraklık dizboyu iken, Ekonomik göstergeler durağana dönmüşken, Müslümanlar katledilirken hala paralel hala paralel.kulağımız şişti.Bir dava uğruna yola çıkıldı ama yazık ki zulmeder hale mi geldi davanın mensupları. Soruluyor hangi ara bu kadar göz döndü de zalimleşildi?Bu değildi hak, adalet bu değildi. Allah haddi aşanları sevmez, haddi aşılıyor mu?
Misafir - BBP DESTİCİ

Mahkeme Kadı Mülk Yasin Elkadı     14/09/2014 22:18

MAHKEME KADIYA MÜLK OLMADI AMMA DEVLET YASİN EL KADIYA MÜLK MÜ OLDU ? MÜSLÜM BAŞKAN.
Misafir - Hırsız Polis Dizisi

Müslücugum     14/09/2014 22:08

ziyaaaa ziyaaaaa
Misafir - kartal

     14/09/2014 17:53

sapkani sevsinler senin oy oy usagum
Misafir - ilce secmeni

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704