Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam38
Toplam Ziyaret1667680

Orman işçilerinin görevinin büyük riskler içerdiğini ifade eden Kaymakam Tunç, alınan sertifikaların büyük önem arz ettiğini belirtti



Karaisalı Kaymakamlığı önderliğinde, Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile orman çalışanlarına yönelik açılan “Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale Kursu”  ve “6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası” kapsamında iş sağlığı ve  güvenliğine yönelik yapılan kurs sonucunda 50 orman işçisine sertifikaları törenle dağıtıldı.

10 Eylül 2014 tarihinde yapılan Sertifika törenine katılan Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, yaptığı konuşmada, Orman ve Kırsal Alan Yangınlarına Müdahale Kursu kapsamında alınan eğitimin ormanların korunmasında çok önem arz ettiğini, ormanların sadece günümüzün değil gelecek nesiller içinde ekonomik ve sosyal bir değer olduğunu ifade etti.  Orman işçilerinin görevinin büyük riskler içerdiğini ifade eden Kaymakam Tunç, alınan sertifikaların büyük önem arz ettiğini belirtti. Kurs eğitim içeriğinde İş Sağlığı ve Güvenliği konularına da yer verilmesi orman işçilerinin görevini icra ederken kendi görev risklerini de en aza indirebilmeyi sağlayacağını kaydeden Kaymakam Tunç, tören sonunda sertifikaların tüm orman işçilerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yapılan sertifika törenine Kaymakam Mehmet Tunç, Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, İlçe Jandarma Komutanı Muhammed Mert, İlçe Emniyet Amiri Nasuh Talu, Orman İşletme Müdürü Cüneyt Şener, İlçe Halk Eğitim Müdürü İmdat Karadeniz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları katıldı.

 



688 kez okundu

Yorumlar

ANKARA WASHİNGTON     14/09/2014 21:38

ABD’nin en çok satan gazetesi Wall Street Journal (WSJ) dün yayınladığı editoryal yazıda Ankara’nın artık Washington’ın müttefiki olmadığını iddia etti.
Misafir - CIA MOSAD

IŞİD BELASINI KİM SARDI     14/09/2014 09:10

IŞİD, Türkiye’nin başına sarılan çok büyük bir belâ.Bütün aktörlerin planlarında IŞİD’in ötesinde hesaplar var. ABD gücünün bölgede yükseltti,IŞİD etkili bir anahtar. İran, IŞİD sayesinde önünde bomboş, geniş fırsat alanları buldu. Suud Batı ile ilişkileri yenilemeye girişti. Suriye’de Esed, IŞİD’in alternatifi oldu. Irak’taki Şii iktidarı, bütün hatalarını unutturdu.Barzani altın çağını yaşıyor. Komedi gibi: PKK, IŞİD için Türkiye’den silah istiyor, uluslararası meşruiyet alanını genişletiyor. Dünya,militanlar ile örgüt bahanesiyle inşa ediliyor.
Misafir - Oktay

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339