Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam734
Toplam Ziyaret1668376

GÜNAYDINLAR

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana’da toplu taşıma ücretlerine yapılan zammı eleştirerek artış oranlarının fazla olduğunu söyledi.

  Konuyla ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından toplu taşıma ücretlerine yapılan ve yüzde 35’e varan zam oranlarının fazla ve fahiş olduğunu söyledi.

  Başkan Fikret Yeni, “Mazot, onarım, yedek parça ve personel giderlerindeki artışlar gerekçe gösterilerek toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. Yapılan bu zammın oranı, Ankara ve İstanbul gibi illerle karşılaştırıldığında çok fazla. Örneğin Ankara’da toplu taşıma ücretlerine geçen haziranda yüzde 15 oranında zam yapıldı. Üstelik bu zam 33 aylık bir süreden sonra yapıldı. Biz de ise, yüzde 25 ile 35 arasında, hem de 22 aylık bir süreden sonra yapıldı.

 

  Belediyelerin görevi, kar amacı gütmeden, kamu hizmeti sunmakken, belediyeye ait toplu taşıma araçlarına da çok yüksek oranda zam yapıldı.

 

  Ekonomik koşullar gerektiriyorsa elbette zam olacaktır. Ancak bu zam oranlarının makul seviyede olması gerekmektedir. Hem esnafımız, hem de toplu taşımadan faydalanan hemşerilerimiz mağdur edilmesin” dedi. 



810 kez okundu

Yorumlar

GELECEĞİNİZİ HEBA ETMEYİN     12/09/2014 20:51

Geleceğinizi heba etmeyin. Bir gün sizin de doğal ömrünüz tamamlanacak. Ki bu, siyasetin fıtratında var. Makamlarınızdan ayrılıp gidecek ve unutulacaksınız. Fakat yaptıklarınız unutulmayacak, tarih kitaplarına geçecek, Karaisalı da Kızıldağ da yüzyıllarca zulmünüzle anılacaksınız.
Misafir - Çevlik Ustası

DİZ BOYU GÜNAH     12/09/2014 20:00

Masumlarla savaşan, kaybetmeyi göze almış demektir. Bu savaşı hiçbir zaman kazanamayacaksınız. Çünkü bir camiayla değil, evrensel hukukla, uygarlık değerleriyle savaşıyorsunuz, asıl bunları yok etmek istiyorsunuz. Kötülüğü bir zümreye değil, bütün bir halka yapıyorsunuz. Milletin bütün yerleşik değerlerini yerle bir ediyorsunuz. Diz boyu günahlarda yüzüyorsunuz.
Misafir - Çeceli

KORKUN VE TİTREYİN     12/09/2014 20:12

Gerçekleri ebediyen saklayamazsınız! Gerçeklerden korkunuz. Pek yakın bir gelecekte, büyü bozulacak, bütün sırlarınız ortalığa dökülecek. Artık sadece boğmaya azmettiğiniz o camia değil, bütün bir toplum uyandı, uyanıyor.
Misafir - Savcı

     12/09/2014 09:51

Söğütlü kahve ve Çay bahçesi analizcisine yerden göge kadar katılıyoruz.helal olsun duygularımız bundan daha iyi dile getiremezdi.
Misafir - ilçe seçmeni

Başkan Sadetine açık uyarı     12/09/2014 08:36

Sayın Başkan Saadettin ASLAN: Günlerdir burada yapılan yorumları okumuyorsun yada okuyorsun ama işine gelmiyor sanırım.Biz sana dik dur diyoruz kimsenin karşısında eğilme bükülme ve pısırık durma diyoruz.Oysa siz az önce profil resminizi değiştiriyorsunuz ve Sözlü İle olan resminizi profil olarak facenizde yayınlıyorsunuz.BU halkla dalga geçme ve aptal yerine koyma değil de nedir söyler misin?Böyle yaparak mı Sözlüye karşı bu okula göndermek için harçlık ve otobüs parası veremeyen halkın hakkını hukukunu savunacaksın,Bu halka sakın ben daha çıraklık dönemindeyim acemiyim deme,çünkü senin böyle olursa başka dönemin olmayacak..Yusuf İYİ dişlerini bilemiş ve seni hop yutmak için bekliyor.Kusura bakma ama böyle giderse değil Yusuf İYİ aday olmak Yusuf İYİ çeketini dahi aday olarak koysa sizden 4000 oy fazla alır olay böyle.Söğütlü Kahve de ve Çay bahçesinde size oy verip keşke elim kırılsaydı da ve Saadetin başkana ne de Sözlü ye oy vermeseydim diyenlerin sayısını söylesem küçük dilini yutarsın
Misafir - Söğütlü kahve ve çay bahçesi ortak metni

     11/09/2014 20:38

Bence bu saatten somra adim adi takip edilmeli ve en uygun zamanda da gorevi elimden alimmali
Misafir - merkezden

     11/09/2014 20:02

Sozluyu de aytac durak gibi gorevden almak icin bundan daha iyi bir firsat olamaz asla
Misafir - ilce secmeni

AKP ÖNCE BU İŞİ ÇÖZ.     11/09/2014 19:00

Evet bu zam çok fazla olmuştur. bu zammı yapan belediye yönetimini biraz insafa davet ediyorum. Meclis üyelerinden ve özelikle Hasan arkadaşımızdan yardım bekleyenlere şunu anlatmak istiyorum. Hasan Köylü kardeşimiz meclis üyeliği yanında Devlet hastanesindede çalışıyor bu çalışmasını denetleyebilecek bir babayiğit varmıdır. Neden hala hastanede çalışıyor gibi yapmakta ve oradan maaş almakta bu işe kim dur diyecek. Hasan hastanede dört dörtlük çalışsa bile bu etikmi. AKP ve hastane yönetimi bu işe bir çözüm bulmalı, Karaisalı'da, Hasan arkadaşımızın hastanede yaptığı işi en iyi şekilde yapacak bir sürü işsiz cengâver arkadaşımız var. Bu şekilde çalışma ile Hasan arkadaşımız kendine ve AKP ye faydalı olabilir ama devlet hastanemize zararı oluyor bilmem farkındamı. Sayın il başkanı önce siz bu işi çözün sonra belediyeyi zamlar konusunda hep beraber eleştirelim.
Misafir - AKP Lİ

ZAMLARI AKP LİLERİNDE FARK ETMESİ GÜZEL GELİŞME.     11/09/2014 19:01

Zam fazla olmuştur belediye bu işe bir çözüm bulacaktır. AKP li arkadaşlara gün doğdu eleştirecek bir şey bulamıyorlardı. AKP hükümetinin hergün yaptığı akaryakıt zammını görmeyen, özellikle özel hastane, devlet hastanelerinde ve eczanelerde ödenen paraların farkında olmayan arkadaşlar, vergilerdeki artışı vs.vs görmeyenler. AKP nin asgRi ücretliye, memura, emekliye ne kadar zam yapmadığını fark etmeyenlerin bu zamları fark etmeleri inşallah başlangıç olur. Belediye zam yapmasını eleştirelim ama AKP nin zamlarınıda görelim.
Misafir - AK SAÇLILAR ZAMLARI FARK ETTİ.

AKP zamları eleştiriyor.Bu kadar komiklik nerde olur?     11/09/2014 17:27

Bu habere çok gülünür fakat bugünlük gülme kotamı doldurduğum için sırıttım geçtim.Ey AKP,milletin anasını ağlattın zamlarla.Hatta zam bile demedin fiyat artışlarına,güncelleme dedin.Yazıklar olsun size.Gidin bakkala,manava,kasaba fiyatlar nasıl ?Bu habere,açıklamaya yarın sabah güleceğim İnşallah...
Misafir - Dombıra Ötüken

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339