Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam710
Toplam Ziyaret1682697

BAŞKAN SÖZLÜ, “TOPLU TAŞIMADA ÖĞRENCİ ÜCRETLERİNİ AŞAĞIYA ÇEKECEĞİZ”

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda, UKOME kararıyla toplu taşıma ücretlerinin yeniden düzenlenmesiyle ilgili görüşlerini açıkladı. Dar gelirli insanların sıkıntılarını kesinlikle idrak ettiğini belirten Başkan Sözlü, “Elbette toplu taşıma araçlarını kullanan orta ve dar gelirli hemşehrilerimiz ulaşım ücretleriyle ilgili düzenlemeden olumsuz etkilendi. Onların sıkıntısını idrak ediyorum. Fiyat ayarlaması halkın karşısına zam olarak çıktığı için olumsuz yansıyor. Nihayetinde halkın geçim sıkıntısı çektiğiyle ilgili itiraz edecek değilim.

Ne yazık ki iki yılı aşkın süredir Türkiye’de akaryakıt, yedek parça, otomotiv sektöründeki döviz rayiç bedellerinin artırılması bunun sonucunda otomotiv bedellerinde yükselme yaşanmıştır. Bize esnaf odalarının teklif ettiği zam oranının, yapılan düzenlemeden daha fazla olduğu da bilinmeli. Burada minibüs ve dolmuşçu esnafının, fiyat ayarlaması hususunda, ‘Biz şoförüz, bunları belediye ayarladı’ demesi, böyle bir üslup kullanmaları uygun değil. Teklifi kendileri yaptı ve biz de kendilerinin hizmeti sürdürmeleri noktasında düzenleme yaptık” dedi.

ÖĞRENCİLERLE İLGİLİ YENİ DÜZENLEME YAPILACAK VE YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İstatistikler sonucu ilginç bazı gerçeklerin ortaya çıktığını belirten Başkan Sözlü, “Adana’da belediye otobüslerinde yapmış olduğumuz ölçümlere göre, belediye otobüslerinden yararlananların yüzde 84’ü öğrenci, yüzde 12 civarında vatandaş indirimden yararlanıyor, yüzde 4-5 oranında da sivil vatandaş kulanım gerçekleştirmiş. Öğrenci kartlarının suistimal edildiği ortada. Öğrencilerimizle ilgili yeni düzenlemeler yapacağız. Örgün eğitimdekiler öğrenci indiriminden yararlanacak. Bir öğrenci her seferde 1 buçuk lira ödediğinde, ay boyunca kendileri için önemli bir rakam tutuyor. Aylık yüz lira, yüz 20 lira gibi bir rakamın, bir öğrenci için yüksek olduğunu kanaatini ben de paylaşıyorum. Bununla ilgili yeni ayarlamalar, düzenlemeler yapacağız. Öğrencilere yüzde 50’ye varan bir oranda indirim yapmaya olumlu bakıyorum. Sizler de takdir edersiniz ki; batık, bitik belediyeler var ve otobüs çalıştıramaz duruma gelecekler. Suyunuzu kötü kullanırsanız, hatlarınıza, şebekenize bakmazsanız zamanla hiç su veremeyecek hale geldiğinizde, şehir sudan mahrum kalır. Belediyenin bütçesini, belediyenin kaynaklarını halka hizmet noktasında verimli kullanmak gerek. Özellikle ulaşım gibi alanlarda bir sübvansiyonu da düşünebiliriz. Şu anda yıllık 35 milyon liralık bir sübvansiyonu var belediyenin. Bu son düzenlemeyle de zarardan 7-8 milyon liralık bir iyileştirme çıkacak. Benim öğrenci arkadaşlarımla ilgili samimi duygularım devam ediyor” diye konuştu.

 

MİNİBÜSLER OTOBÜS OLACAK VE DOĞALGAZLI ARAÇLAR KULLANILACAK

Yeni çözümler üreteceklerini kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti: “Bu kart sistemini oturttuktan sonra, hatta minibüslerin otobüse çevrilmesinin ardından,  yeni tercileri doğalgazlı oluşturduktan sonra Adana ulaşımına köklü çözümler koyacağız. Adana’da toplu taşımadaki minibüsler otobüs olacak, orta vadede tercihlerimiz doğalgazlı olacak. Önümüzdeki 5-6 aylık bir zaman diliminde sağlıklı zemine oturtup, kaçak ve kayıpları azaltıp, olumlu sonucunu halka yansıtabileceğimizi düşünüyorum. Popülist bir uygulamayla da, dalkavukluk niyetine belediyeyi kökten feda edecek bir fütursuzluk içinde de olamayız. Geçmiş dönemden bu zamana kadar yansıyan zafiyetleri, arızaları gidermek de samimi bir şekilde bizim boynumuzun borcu. Hemşehrilerimin, özellikle öğrenci kardeşlerimin feryatlarını duyuyorum ve önümüzdeki 5-6 ay içinde bunu kendilerine olumlu şekilde yansıtacağımızı bilmelerini istiyorum.”

 



1145 kez okundu

Yorumlar

Otobüs fiyatlari     27/02/2015 11:21

1 liralik otobüse binemiyorsunuz yuh size erkek diye. Kicinizi kaldirinda calisin biraz. Belese alismissiniz hep.
Misafir - Misafir

Başkan Sadetine açık uyarı     12/09/2014 08:51

Sayın Başkan Saadettin ASLAN: Günlerdir burada yapılan yorumları okumuyorsun yada okuyorsun ama işine gelmiyor sanırım.Biz sana dik dur diyoruz kimsenin karşısında eğilme bükülme ve pısırık durma diyoruz.Oysa siz az önce profil resminizi değiştiriyorsunuz ve Sözlü İle olan resminizi profil olarak facenizde yayınlıyorsunuz.BU halkla dalga geçme ve aptal yerine koyma değil de nedir söyler misin?Böyle yaparak mı Sözlüye karşı bu okula göndermek için harçlık ve otobüs parası veremeyen halkın hakkını hukukunu savunacaksın,Bu halka sakın ben daha çıraklık dönemindeyim acemiyim deme,çünkü senin böyle olursa başka dönemin olmayacak..Yusuf İYİ dişlerini bilemiş ve seni hop yutmak için bekliyor.Kusura bakma ama böyle giderse değil Yusuf İYİ aday olmak Yusuf İYİ çeketini dahi aday olarak koysa sizden 4000 oy fazla alır olay böyle.Söğütlü Kahve de ve Çay bahçesinde size oy verip keşke elim kırılsaydı da ve Saadetin başkana ne de Sözlü ye oy vermeseydim diyenlerin sayısını söylesem küçük dilini yutarsın
Misafir - Söğütlü kahve ve çay bahçesi ortak metni

     11/09/2014 21:06

Sadettin elini masaya vur krdesim.isin taki bini .makini birak ya.sozlunun ayak omeyunlarina glme sssakin.sen uyanuk ve cin gibi degulsin.faka vevkumpasa gelme sakin abi
Misafir - Sami

merak etme bu zamlar 5 yıl unutulmaz.     11/09/2014 16:14

dombıra ötüken bu milşllet ne zamlar görmüş olabilir haklısın.ama bu millet de böyle bir zammı yemin ederim ki 5 yıl bıyunca unutmaz.unutsa dahi gene and olsun kiz unutturmayız kardeşim merak etme.bu ilçede bazı şeyler vardır bn yıl geçse de untulmaz.babacan durakın 5 yıl önce ben bu kızldağ güreşlerni yaptırtmam tek kuruşta vermem sözü unutuldu mu?merak etme bu halk aptal değil bir şeyi hafızasına yazar ve yeri geldiğinde de hatırlatır.Sözlü nün bu zamm da bin yıl geçse de asla ve asla unutulmaz.
Misafir - çay bahçesinden analizci

Halkın bilgisine     11/09/2014 14:42

Sayın arkadaşlar dün UKOME toplantısına katılan ve ulaşıum zamları konusunda rahatsızlığını dile getiren Başkanımız Saadettin beye tşk.ederiz.Kendisi ayrıca da konunun takipçisi olacağını belirtmiştir.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

Az,zam,zaman,muntazam...Gazoz olma Efsane ol koçum!     11/09/2014 14:13

AKP 2003'ten beri milletin tepesinde hak-hukuk tanımadan halay çekiyor.Hüseyin SÖZLÜ, belediye otobüsüne zamanında yapılmamış zam yaptı.Olay oldu.Yeni nesil özellikle daha zam görmemiş.Özal,Demirel,Ecevit'in dönemleri hep zamlı ve gamlıydı.Sözlü'nün tek hatası zamları periyodik yapmaması.Yoksa zam gerekiyordu...Bu millet ne zamlar gördü.Bunu da 2 ayda unutur gider.Sonra otobüs gene düğün otobüsü gibi olur.
Misafir - Dombıra Ötüken

chp_gençliği     11/09/2014 14:39

chp_gençliği boşverin hasanı.. HADİ İLÇEDE 100KİŞİ ÖRGÜTLENİN, ÇAY BAHÇESİNDE TOPLANIN DA BELEDİYEYE YÜRÜYÜN :) ZAM LARI PROTESTO EDİN.. KLAVYEnin başında ööööyle sabahtan akşama kadar sağa sola sallayacağınıza kendiniz bişeyler yapın.. bakın 100 bin kişi demiyorum 10bin kişi demiyorum hatta bin kişi bile demiyorum sade ve sadece 100 kişi toplanın. görelim sizi.. helal olsun dedikten sonra SİZİ alkışlayalım.. bekliyoruz.. ama bence siz hasana, hüseyine, aliye veliye sallamaya devam edeceksiniz :) ne de olsa chp = MÜZMÜN MUHALEFET gençlik=BOŞ GEZENLER, KONUŞANLAR kalın sağlıcakla
Misafir - doktor_doktor

GERÇEK     11/09/2014 13:53

DİKKATİMİ ÇEKTİ BENEDE PAYLAŞIYORUM ÇOK ACI DURUMDAYIZ GERÇEKTEN BU GÜN SAAT 16.30 DA ÇUKUROVA BELEDİYESİ ÖNÜNDE BEKLİYORUM 17 YAŞLARINDA BİR GENÇ YAKLAŞTI ABİ NEREYE GİDECEKSİN DEDİ NEDEN SORDUN DEDİM SÖFULU YA GİDECEĞİM DEDİ UZAK DEDİM SORDUM MEĞER KURTTEPE MESLEK LİSESİN DE OKUYORMUŞ SABAH EVDEN 6 LİRA VERMİŞLER DOLMUŞ PARASI DİYE 2 DOLMUŞ A GELİRKEN 4 LİRA VERMİŞ 2 LİRASI KALMIŞ DOLMUŞA ZAM YAPILMIŞ BİLMİYORDUM DEDİ GENCE YOL PARASINI ZORLA VERDİM ÖYLE MAHÇUP OLDUKİ . ÇOCUĞUNA DOLMUŞ PARASINDAN BAŞKA HARÇLIK VEREMEYEN İNSANLARIN YAŞADIĞI BU ŞEHİRDE BU ZAMMI YAPANADA YAPTIRANADA YAZIKLAR OLSUN
Misafir - ADAM

Yazıklar olsun     11/09/2014 09:49

Karaisalı /Belediye Personellerimizden İbrahim Kuşdemir Dün Akşam Saatlerinde İş Çıkışı Verilmiştir .sayin/Saddettin Başkan Hani Babacan Durak başkanimizin Verilen Veda Yemeginde Hiç Bir İşçiyle Uğraşamayacam Diyordun Ne oldu Demekki Sen Sözüyün Adamı Değilmişsin saddettin Bey .Elbette o Koltuk 3 yıl sonra boşalacak O zaman Neler oluyor Sen Bak .Kim Kimin Canı Yakıyor.o zaman Görüşürüz. Sizin Siyasetiniz Hizmet Yapmakla Mesgul degilsiniz Siz Adam Çıkarmakla Mesgulsunuz .Zam Yaparsınız Ancak Zararlı işlerle ugraşırsınız.
Misafir - Belediye Çalışanı

hasan gene hüsrana uğrattn be beni.     11/09/2014 09:58

ah hasanım ahhhh gene sınıfta kalmak zorunda mısın? ne zaman geçeceksin sahi sen bu sınıfı?senle okula başlayanlar mezun oldu sen hala aynı sınıfı tekrar tekrar okuyorsun.Sabah gene kuyucumu nedir ordak resimlerini gördüm.bende sandım ki ulaşıum zammını protesto edecek gençlerle hüsrana uğradım.sahi ulaşım zamları konusunda bir çiift kelime etmeyecekmisin.?yada edemeyecekmisin?söyleyecek hiç mi bir şeyin yok sahi?
Misafir - CHP gençliği

     11/09/2014 08:22

Kart sistemi oturduktan, minubusleri otobüse çevirdikten, sahte öğrencileri eledikten, gerçeğini bulduktan, doğalgaza geçtikten donunuzu aldıktan adanayı soyduktan sonra indirim gelecek! Bekleyin___çok bekleriz daha :)
Misafir - salbaşlı

     11/09/2014 08:44

Halk bu ay nasıl çıkar diye düşünüyor. ögrenci keşke memleketten biraz daha zeytin peynir pirinç getirseydim diyor. Sözlü 6 ay daha idare et diyor :) komiksiniz ya. eyy efendiler görmüyormusunuz halk açlık sınırının altında yaşıyor MHP olarak hep bunu söylüyorsunuz. Ateşe barut mu oluyorsunuz şimdi de ? yapmayın etmeyin sizin 6 ay idare edecek sermayeniz mal varlıgınız paranız mülkünüz adına ne derseniz hepsi var bu halk ay sonuna 50 tl arttırayım da çocuguma bişeler harcıyayım eşimi gezdireyim derdinde. yapmayınnnn
Misafir - Ahmet Çetin

     11/09/2014 08:46

sayın başkan çayına bişeymi katıyorlar sahte ögrenci nasıl oluyor anlamadık sahte beleişye başkanı sahte afet ihalesi hatta kozada verdigin sahte yeterlilikle ihale bile var ama sahte ögrenci ilk defa duyduk sen bir an önce git kendini bi hocaya okuttur seni cin çarpmış yada büyükşehir büyük geldi o çarpmış ya bura ceyhan belediyesi degil koskoca adana söyledigin her şey gündem yaratıyor yetimin hakkını osmaniyeli sandalyeci yiyor haberin yok genel sekreterin ilk işi sandalyeci ile bürokratı tanıştırmak oldu sen daha yetim hakkından bahsediyorsun nerdee görülmüş petrol istasyonu batırmış teknik direktörün borcunu adanaya ödettirmek harbi adana sana büyük kazasız belasız şu dört yıl bitirisen senden iyisi yok
Misafir - PAŞA DAYII

yaşaanmış bir hikaye     11/09/2014 08:50

BU GÜN SAAT 16.30 DA ÇUKUROVA BELEDİYESİ ÖNÜNDE BEKLİYORUM 17 YAŞLARINDA BİR GENÇ YAKLAŞTI ABİ NEREYE GİDECEKSİN DEDİ NEDEN SORDUN DEDİM SÖFULU YA GİDECEĞİM DEDİ UZAK DEDİM SORDUM MEĞER KURTTEPE MESLEK LİSESİN DE OKUYORMUŞ SABAH EVDEN 6 LİRA VERMİŞLER DOLMUŞ PARASI DİYE 2 DOLMUŞ A GELİRKEN 4 LİRA VERMİŞ 2 LİRASI KALMIŞ DOLMUŞA ZAM YAPILMIŞ BİLMİYORDUM DEDİ GENCE YOL PARASINI ZORLA VERDİM ÖYLE MAHÇUP OLDUKİ . ÇOCUĞUNA DOLMUŞ PARASINDAN BAŞKA HARÇLIK VEREMEYEN İNSANLARIN YAŞADIĞI BU ŞEHİRDE BU ZAMMI YAPANADA YAPTIRANADA YAZIKLAR OLSUN
Misafir - ADANALI

     11/09/2014 08:40

Sayın Saadettin bey:Aytaç Durak,AHmet Şekerci ve Babacan DURAK ve Sezai YILMAZ ile birlikte Sözlüye kefil oldunuz.Şunu unutma sen Sözlünün değil bu karaisalı halknın başkanısın.Onun davulunu taşımak ve boynunda da tokmagın vurdurmak vurdurmak zorunda değilsin.Artık sen sen ol.BU ilçenin başkanı ol.Sözlü sana her zaman muhtaç oysa sen ona asla mhtaç değilsin.Çünkü senin arkanda 250 bin kişilik MURTÇULAR ordusu var.Ama sen tecrüb esiz ve acemi oldugun içn bunun değerini ve kıymetini bilemiyorsun.Açıkça ilçe halkım adına söylüyorum.Ya Sözlünün masasına vurup ortalığı duman edeceksin yada sen ilk seçimdelerde duman olup gideceksin.Bizler bu zammı önğmüzdeki seçimlerde ANT OLSUN Kİ unutmayacagız unuttırmayacagız.Karar senin.MHP den istifa dahil herşeyi, göze almalısın.hadi bakalım kimlerden yanasın görelim.Gene Sözlünün karşısında el pençe divan mı duracakasın.YOksa sana oy veren seçmenlerin mi başkanı olacaksın.Gün ya kahraman olma günü yada duman olma günü.
Misafir - İlçenin AKSAÇLILARI

Sadettin buğün kimlere plaket vereceksin kimlere söyle.     11/09/2014 08:41

Arkadaşlar akşam çay bahçesinde bir vlei babası ile sohbet ediyordum.Ben hayatımda babam öldü annem öldü hayatımda ağlamadım.Çükü anamda babamda yaşlı9ydı zamanı geldi yapacak bişe yok dedim.Ama akşam bir veli 2 çocugunu okttugunu ve bu ulaşım zammından dolayı onlara para veremeyeceğini ve okuldan alacağını söyleyince bir baba olarak hayatımda ilkkez gözlerimden yaş aktı.Peki bu ilçede yaşayan 15 meclis üyesi ve başkan da dahil şu ana kadar Allah içi bir açıklama yapıp bu zamlar çok acımasız dedi mi?demedi işte onlara tek kelime ile o babanın hakları hartam zehir zıkkkım olsun.Gos gos gezinen yzlerce resim çektirip facelerine koyanlar şnu yaptım bunu yaptım diyen başkanlar ve meclis üyeleri nerdeler?
Misafir - eğlence köyünden

Hayattan bir gerçek kesit     11/09/2014 08:59

Seçimlerden önce Ceyhanlı avukat bir dostum vardı onla sohbet ederken bana demişti ki siz Sözlüden ne buluyorsunuz O Ceyhanı yedi bitirdi.Bırakın bu adamı Seçildiği gün emin olun ki ilk kazığı Murtçulara atacak demişti.Bende ona AYtaç Abimiz Kefil,Şekerci Abimiz Kefil.Saadettin beyi de kıramaz dediğimde bana bakıpta kıs kıs (sanki breh breh breh der gibi) gülmüştü.Şİmdi anlıyorum ki o gülüşün sebebi neymiş.Ben anladım sizler de anladınız mı?
Misafir - Emekli Öğretmen

yazıklar yazıklar olsun.     11/09/2014 08:22

Ben mesleğim geregi ülkemizin tüm illerini gezerim.Dİğer illerde bir zam oldugğunda o partiye oy veren vermeyen hemen herkes o zamma karşı ayaklanır.Tepki gösterir.Tüm meclis üyeleri fırtınalar kopartır.hayatımda ikez ADANADA DEHŞETE KAPILDIM.ÇÜnküyapılan zammı savunan Sözlü abilerinin bilmem nerelerini yıkamaya çalışan asalaklar ve kuş beyinliler gördüm.Zamma tepki vermekten aciz Belediye başkanları ve ortalıktan kaybolup yerin dibine giren meclis üyeleri gördüm ve inanın bir seçmen olarak kahroldum.İstanbul Ankara Bursa Kayseri ve Konyaya sık sık gidip gelirim.BU zamlar orda olsa o başkan bir saniye o koltukta oturamazdı.Yazıklar olsun tepki vermekten korkak pısırık korkak başkanlara ve meclis üyelerine.
Misafir - dehşete kapılan seçmen

SÖZ MİLLETİN     10/09/2014 23:39

SAYIN HÜSEYİN SÖZLÜ: BİLMENİZİ İSTİYORUM SİZ KİMDEN BİLET PAASI ALIYORSUNUZ: BELEDİYE PERSONELİNİN SÜLALESİ BEDAVA, POLİS BEDAVA, ORMANCI BEDAVA, 65 YAŞ ÜSTÜ BEDAVA, ÖZÜRLÜ REFAKATÇİSİ BEDAVA PEKİ KİM BİLET ÖDÜYOR=ASGARİ ÜÇRETLE ÇALIŞAN DAR GELİRLİ GARİBAN İNSANLAR ÖDÜYOR. PEKİ SOSYAL ADALET BUNUN NERSİNDE DOĞRUSU ÇOK MERAK EDİYORUM. VERDİĞİMİZ OYLAR SİZE HELAL OLSUN BİLİYORUZ Kİ AIK BİZLERE ZAM OLARAK GERİ DÖNÜYOR, TOMLUMUMUZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.
Misafir - MİLETİNBİREYİ

Hüseyin SÖZLÜ,sözlü yapmış.Kimse tahtaya pardon kürsüye çıkmak istememiş.     10/09/2014 21:54

Karaisalı halkı olarak uysal koyunlukta,ensemize vurulup ekmeğimizin alınmasında çok mahiri Maşallah!Bu fahiş zam haberi gelişmiş bir batılı ülkede yahut ülkemizin duyarlı illerinden birinde olsa millet galeyana gelir,başkan pes ederdi.Ne yazık ki Karaisalılı olarak ne dinamitlere,ne HES'lere ne de orman katliamlarına karşı kelebekten bile daha duyarsız hale gelmiş durumdayız.Belediye meclisinde suspus olan seçilmiş meclis üyeleri hal hiç bir şey yok gibi aramızda geziyor ve pişkin pişkin plaketler dağıtılıyor.Demek ki Güreşlerin masrafı borç olarak alınmış,vadesi gelmeden bilet paralarından çıkarılacak.En çok da Aytaç Durak seviniyordur duruma.Milletin büyük kısmı temas ve hareket organlarına ağız dolusu küfür edeceğine e -posta,imza ve yürüyüşlerle durumu protesto etmeli kırmadan dökmeden.Şimdi okkalı zam sırası ekmekte mi?
Misafir - Viva Zapata...

HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN HAKLARIMIZ     10/09/2014 18:00

BUGÜN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECİS TOPLANTISI VARDI BİLMEM TAKİP ETTİNİZ Mİ,?İLYAS KARABIULUT.RFAT KÖROĞLU,ABDULLAH SAKARYA VE MUSTAFA DURAK SÖZ ALIP KONUÇŞTUILAR MI?HAYIR YAN GELİP YATTILAR.MECLİSTE SADECE AKP YÜREGİR MECLİS ÜYESİ OZAN GÜLAÇTI BEY SÖZ ALDI VE KONUŞTU.ULAŞMLARINI ELEŞTİRDİ.NERDE BU MECLİS ÜYELERİ?SAHİ GÖREN DUYAN BİLEN VAR MI?YAZIKLARLSUN BU İLÇE HALKININ HAKLARINI SAVUNMAYANLRA. BU HALKN I HARAMZEHİR ZIKKIM OLSUN GTEK KURUŞ HAKLARIMNIZ.
Misafir - ÇAY BAHÇESİNDEN

saadettin allahını seviyorsan yeter artık     10/09/2014 18:44

ayın saadetin aslan sabahtan beri kzıldağ güreşlerindeki katkılarından dolayı büyükşehirde yok şuna plaket verdi,m yok şuna tşk ettim diye yüzlerce resmin var.artık yeter be kardeşim.bu milletle alay mı ediyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun.2 gündür adana ve ilçe ulaşım zamlarından yıkılıyor hala sen bizlere gazel okumaya devam ediyosun.yeter artık allhanı kitabını seversen.bu halkı daha fazla aptal yerine koymayı bırak.
Misafir - merkez ilçe kızgın seçmenlşeri

     10/09/2014 18:18

sevgili doktor doktor kardeşim sen uzayda mı yaşıyorsun?dünden beri sadece hasan köylüye değil yediden yetmişetüm 15 meclis üyesi ve başkan da dahil söylediklerimiz okumuyorsun sanırım?burda eleştirmek için hiçbir meclis üyesini ayrı tutmadık okursan anlarsın.eleştirimiz hepsine kardeşim.çünkü bu halkın savunan bir gtane meclis üyesi çıkmadı.çıkmayacakta.
Misafir - ilçe sevdalıları adına

HASAN KÖYLÜ     10/09/2014 16:34

Otobüs fiyatları canımızı acıtmıştır. Hasan'a sallayan arkadaşlar; yaa BU sAADETTİn başkan, sözlü başkan BU ZAMDA asıl suçlu değil mi? aytaç durak gitti KARAİSALI ya hizmet BİTTİ mi? HASAN Harici meclis üyeleri NE YAPIYOR? ONLARA SORUN? HASANa SALLADIĞINIZ GİBİ TÜM AKP VE MHPli meclis üyelerine de sallayn hadi. bi de her haberin altına sallayın.. YOKSA BU GENÇ DELİKANLI HASAN sizin yaşınızdaki bu delikanlıyı kıskanıyor musunuz? ÇALISIN ÇALIŞIN..
Misafir - doktor_doktor

     10/09/2014 16:36

devlet bahçeli adına kzıldağda verilen 200 bin tl kil ağalık parası gene bu ilçe halkının ve garibanlarının cebinden çıkacak.çocugunu oktmakta zorlanan babalar anneler gene sizlerin cebine el atılacak bunu unutmayın.bizde asla unutturmayacagız.yemin ederiz.
Misafir - çay bahçesi eşrafı

sesi dahi gıcık geliyor..     10/09/2014 16:20

karaisalı halkının cek cak cukla işi olmaz.milletin gazını almaya çalışmayın.bu millet artıkj bu tür yalanlara kanacak yaşta değil.geç kardşeim orayıo geç geççç.ben lafa değl icraata bakarım.boş çene boş çene.bu sözlünün sesi bile bana gıcık geliyor.ne görmek ne de duymak istiyorum.
Misafir - sögütlü kahveden

BUNUN HESABI HERKESTEN SORULACAK     10/09/2014 16:16

SABAH BURDA YER GÖGÜ İNLETTİTK.MUSTAFA DURAK,AĞIR ABİ,İLYAS KARABIULUT VE ABDULLAH SAKARYA İLE SAADETİN BAŞKAN NEDEN MECLİSTE SÖZ ALIP 200 BİN KİŞİLİK KARAİSALI HALKI ADINA KONUŞUYORUM DİEMEDİNİZ.BU KADAR MI PISIRIKSINIZ.BU KADAR MI TAMAM EFENDİM OLUR EFENDİMCİSİNİZ.KUSURA BAKMAYN BİR KEZ DAHA SINFTA KALDINIZ.BUNLARIN HESABI İLK SEÇİMDE SORULMAZSA NAMERDİZ.ŞEREFSİSİZ.HERKES LAYIK OLDUĞU YERE GÖNDERİLECEK SAYILI GÜNLER ÇABUK GEÇER BEYLER.
Misafir - İLÇE SEVDALILARI

     10/09/2014 16:26

bu adam ve çevresinin hayatı palavra olmuş artık.buna kimse inanmıyor.
Misafir - merkez seçmeni

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398