Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam294
Toplam Ziyaret1667936

KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN VE ÇOK SAYIDA BELEDİYE BAŞKANI DA BULGARİSTAN'A GİDEREK TEMEL ATMA TÖRENİE KATILDI

   Karaisalı ve Adana Büyükşehir belediye meclis üyesi ve güreş vakfı adana şube başkanı İlyas Karabulut’unda aralarında bulunduğu adanalı kalabalık bir grup ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçe belediye başkanları ve belediye bürokratlarından oluşan bir ekip, Bulgaristan’a giderek, Cihan Pehlivanı Kocayusuf’un doğup büyüdüğü evin restore edilip, hemen yanında Kocayusuf Müzesi oluşturulması için başlatılan çalışmalara katıldı. Grup, Kocayusuf adına düzenlenen 3. Yağlı Güreş Turnuvası’nı izledi ve bölgede incelemelerde bulundu.

Bulgaristan’ın Deliorman Bölgesi’nde  Şumnu’ya bağlı Karalar Köyü’nde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçirilecek müzenin temel atma töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

ADANA LAYIKIYLA TEMSİL EDİLDİ

Kocayusuf Güreşleri’nde Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Lideri ve Koalisyon Ortağı Lütfi Mestan'la görüşen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nden kalabalık bir ekiple oradaydık. Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nden belediyelerimiz oradaydı. Genel münasebetlerimiz  oldu. Türkiye ve Adana adına orada olmak önemliydi. Türkiye’yi Balkanlar’da var etmek noktasında her siyasi partiden belediye başkanı arkadaşlarla oradaydık. Adana layıkıyla temsil edildi. Temel atma töreninde Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Lideri Lütfi Mestan’la, Türkiye ve Adana’yla ilgili faydalı görüşmelerimiz oldu” dedi.

İLİŞKİLERİ GELİŞTİRME SORUMLULUĞUMUZ VAR

Önümüzdeki yıl müzeyle ilgili çalışmaların tamamlanacağını ve geniş katılımlı bir programla açılış gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Sözlü, “İnşaat bitince Adana ve Balkanlar arasındaki ekonomik ve kültürel münasebetler daha sıkı olacak. Kardeşlik kültürü gelişecek. Bizim böyle bir sorumluluğumuz var. Kostivar’la da daha yakın ilişkiler kurmak için çabalarımız sürecek” diye konuştu.

 

Başkan Hüseyin Sözlü, dünyanın en iyi haltercileri arasında yer alan, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’yla da görüştü ve plaket verdi.



770 kez okundu

Yorumlar

resim     10/09/2014 08:40

ikinci resimin arka pozuna bakınca hadi gel demeyi bekleyen bir mobilyacı görünüyor vay be adam guyruk olmak istiyor ama çaaran yok
Misafir - resim

Hasanın Fendi Musufu Yendi     09/09/2014 21:08

Musuf Hoca ve Haramileri kayboldu.Hasanı tebrik ediyoruz.Karİsslı Ak siyaseti Musuf Hoca idare kumandasından ve dinazorlardan kurtardı.Artık tayinlere Hasan bakıp gerçek Ak partilileri atayacaktır.
Misafir - AkGenç

     09/09/2014 12:53

Adanalıyı çok büyük bir yankı uyandıracak bir protestoya davet ediyorum.bu doymazlara haddini bildirme zamanı gelmiştir.garibanın, öğrencinin, işçinin sırtından zengin olan bu doymak bilmez şehir eşkiyalarına gereken cevap verilmelidir.biz bugün tepki göstermezsek seneye bu utanmazlar 3 lira yaparlar.tepkimiz sanal alemde kalmamalı, mutlaka sokakta da göstermeliyiz !
Misafir - halkın tercümanı

     09/09/2014 12:36

El insaf yahu. Pat diye 2,25 yap dolmuş ücretini sonra çıkıp utanmadan konuş. Kimin maaşına %30 zam yapılmış bu ülkede de ulaşıma %30 zam yapıyorsun. Neredeyse tren fiyatıyla yarışacaklar. Tüketiciler olarak tepkimizi göstermeliyiz bence.
Misafir - zeki

     09/09/2014 12:38

Demokrasi ile yönetilen ülkelerde Belediyelerin görevi vatandaşın ulaşım ekmek vb.harcamalarında bu hizmeti üreten özel sektörlerlerin bu hizmetleri yaparken daha fazla zam yapmaması ve rekabet ortamının oluşması için kendisi de bu alanlarda hizmet üreterek bir fiyat dengesi oluşturur.Gerekir ise sübvanse ederek zararına bu hizmetleri sürdürür. Ama adana'da görünen o ki toplu taşıma esnafı ve belediye elele zamları gerçekleştirmişler ve asgari ücretliye 3 yılda yapılmayan %30-35 oranında zammı halka uygun bulmuşlar
Misafir - yeter diyen seçmen

     09/09/2014 12:38

Hüseyin Sözlü, ulaşım zammı ile kendini gösterdi. Yakında ekmek zammı takip edecek. Ardından bazı bölgelerde yeni imar düzenlemeleri ve yoğunluk vermeler takip edecek. Böylece Adana'ya hizmet için var mısın diyenler, adeta "Rant Var mı?" demeye başladılar. Ne yapacaksın kurt ininden çıktımı bütün sürüyü talan etmeden tekrar inine girmez: Biz bu filmi 1999-2002 döneminde Türkiye genelinde takip etmiş, 24 bankanın soyulması ve İMF'ye 24 milyar dolar borçlanma ile sona eren bir film olmuştu.
Misafir - adanalı

     09/09/2014 12:57

Belediye otobüsleri nasılda garibanlardan paraları toplamaya başladı.1300 tl den 4000 tl ye çıktı millet bulgarisatana da gider uzaya da gider.BU mllet seçti bunları işte ne yazııkki elim kırılsın bende bu kareye oy verdim.yanımda 9 kişi var hepsi de elim kırılsdaydı da bu insanlara oy vermeseydim diyor
Misafir - çay bahçesinden

     09/09/2014 12:15

hala laylaylomla geçiyor günler halaaaaaaaaaa.
Misafir - İLçe Seçmenleri

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436