Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam833
Toplam Ziyaret1669219

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ HADİ: "ÖZEL SPORCULARA POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, özel sporculara pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi.

Hadi, 9-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilen “Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Atletizm Şampiyonası”nda 1500 metrede gösterdiği performansla Milli Takım Hazırlık Kampı’na davet edilen Nevriye Güngör ile antrenörü Alper Tekalp’i makamında kabul ederek, sporcunun dereceleri ve kamp ile ilgili bilgi aldı.

Adana’da ki tesisleri mimari olarak engellilere uygun yaptıklarını ve rampalar koyduklarını ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

“Kentimizde spor yapmak isteyen tüm engellilere gereken kolaylığı gösteriyor ve önemsiyoruz. Nevriye Güngör, Türkiye Şampiyonası’nda 1500 metrede ikinci olarak iyi bir derece elde ettiği için İzmir’de gerçekleştirilecek bir haftalık kampa davet edilmesi bizleri mutlu etti. Nevriye Güngör’e gereken desteği sağlayacağız.  Her engelliye uygun bir branş var. Bu nedenle velilerin de katkısıyla kentimizde ki engellileri spora kanalize edeceğiz. Dileğimiz, Nevriye Güngör’ün derecesini geliştirerek 2016 yılında Brezilya, 2020’de Tokyo’da gerçekleştirilecek paralimpik oyunlarına katılmasıdır.”

-TEKALP: NEVRİYE ÇOK YETENEKLİ-

Milli takım hazırlık kampına davet edilen Nevriye Güngör’ün antrenörü Alper Tekalp, Nevriye Güngör’ün sporun yanı sıra el işi, ebru, ahşap sanatlarına büyük ilgisinin bulunduğunu, Adana’nın Karaisalı İlçesi’nde yeni özel sporcular keşfederek onları spora yönlendirdiğini ifade etti.

Tekalp, Nevriye Güngör ile kendisinin de Milli Takım kampına davet edildiğini, hazırlık kampında deneyim kazanacaklarını sözlerine ekledi.



608 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339