Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam660
Toplam Ziyaret1680867

Karaisalı Belediye Meclisi Toplandı

Karaisalı Belediye Meclisi’nin Eylül ayı birinci oturumu Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın başkanlığında toplandı.

  Gündem dışı söz alan AK Partili Meclis Üyesi Durdane Çopuroğlu, Kızıldağ güreşlerinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Aslan ve ekibine teşekkür etti. Çopuroğlu, Karaisalı-Karahan otoban girişinin açılmasını istediklerini ifade etti. Karaisalı Belediye Başkanı Aslan ise, söz konusu yolun istimlak konusundan dolayı vatandaşın idare ile mahkemelik olduğundan kapalı olarak kaldığını belirtti.

  MHP’li Meclis üyesi İsa Davarcı ise, Hacımusalı Kelceler mevkiinde küme evlerinde bulunan viraj da kazaların devamlı olduğunu ve insanların can ve mal güvenliği açısından tehlike arz ettiği için genişletilmesini talep etti. Başkan Saadettin Aslan da geçen ay içinde meydana gelen 2’si Suriyeli olmak üzere 3 kişinin öldüğü kazadan sonra olay yerine gittiğini belirterek, “Kaza anında ben de oradaydım. Gerekli girişimleri yaptık. Gereken ne ise yapılacak” dedi.

  Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Karaisalı Devlet Hastanesine ait imar plan değişikliğine oy birliği ile karar verildi. Belediye Başkanlığı Norm Kadrosunda bulunan Veteriner hekim kadrosunda 1 adet veteriner hekimin kısmi zamanlı olarak çalıştırılması ve ücretinin belirlenmesi ile ilgili madde oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye norm kadrosunda boş bulunan ekonomist kadrosunda 1 adet ekonomistin tam zamanlı olarak çalıştırılması ve ücretinin belirlenmesi ile ilgili maddenin görüşülmesine geçildi. Üyelerden AK Partisi Abdullah Sakarya maddenin Plan, Bütçe ve Müşterek Komisyonunda görüşülmesini teklif etti. Teklif oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde teklifin kabulüne oy birliği ile karar verildi.

  Bir sonraki Eylül meclis toplantısının 5 Eylül 2014 Cuma günü saat 10.00’da yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

 

 



642 kez okundu

Yorumlar

PERDAH     03/09/2014 22:40

HERKESİN BİR RECEBİ VARDI. ARTIK BİZİMDE BİR RECEBİMİZ OLMUŞ..........PEEEEH PEEEEH.........TEPE TEPE.....
Misafir - KÖROĞLU

TİB ONAYLI BELGELER     03/09/2014 12:40

Polislerin verdiği CD’de 17 Aralık’tan sonra internete düşen ses kayıtlarının TİB onaylı belgesi yeraldı. Erdoğan, yolsuzluk soruşturmasında ‘hedef kişi’ olan şahıslarla görüşürken dinlemeye takıldığı konuşuluyor.
Misafir - Yalan Mı ? Doğru Mu ? Cu

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704