Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam544
Toplam Ziyaret1679663

ALİ RIZA KAYA, FİNALDE RAKİBİ SAİT BİNGOL'Ü ALTIN SAYI İLE YENDİ.MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELI İSE GÜREŞ AĞASI SEÇİLDİ



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, ağalık yarışmasında 200  bin TL. Ile Kızıldağ Yaylasının yeni güreş ağası seçildi.

İŞRTE SONUÇLAR: 

529’uncu Geleneksel Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşlerine çeşitli bölgelerden 400 sporcu katılırken 13 sıklette ilk üçe şu güreşçiler girdi:

32 kg: Metin Gülücü-Adana Gem (Güreş Eğitim Merkezi), Alihan Öksüz- Adana Gem, Yusuf Çiftci- Batman Petrol
35 kg.: Alperen Bal-Kızılcahamam, İsa Cengiz-İnceler Petrol Kozan, Mehmet Dudaklı-Tarsus
38  kg.: Doğan Kara- Batman Petrol, Tahsin Çetin-Tarsus, Ferhat Özbek- Adana Gem
42 kg.: Cavit Acar- Ankara Kızılcahamam, Yasin Gülücü-Adana Gem, Ali Güvendik-İnceler Petrol Kozan
46 kg.: Emre Bozkır-Adana Gem, Şerifcan Karani- Adana Gem, Numan Pekince-Batman Petrol
50 Kg.: Kazım Güllü Ankara Şeker, Cihan DenizIi - İstanbul Bahçelievler, Hüseyin Tekerlek-Mersin Orman
54 kg.: Ferhat Zileli-Ankara Büyükşehir, Buminhan Özkan-Adana Gem, Muhammet Gökçe-Samsun Bafra
57 kg.: Hakan Parlar-Kocaeli BŞB, Emre Çakıt-Adana, Emre Demircan-İstanbul G.Osmanpaşa
61 kg.: Nebi Uzun-Ankara Şeker, Raşit Yılmaz-Ankara Kızılcahamam, M.Emin Öğüt-Kocaeli BŞB
66 kg.: Ersin Çetin-İstanbul Bahçelievler, Selahattin Kılıçsallayan-Ankara, Mustafa Zopalı- Bursa BŞB.
70 kg.: Mustafa Kuyucu-K.Maraş, İlyas Güneş-Çorum, Zafer Dama-İstanbul Sancaktepe
76 kg.: Fatih Karataş-Adana BŞB., Öztürk Korkmaz-Samsun
Mustafa Kasapoğlu-İstanbul Bahçelievler
86 kg.: Fırat Binici-İstanbul Sancaktepe, Adem Akbulut-Erzurum
Kubilay Akbaş-Tokat
BAŞ: Ali Rıza Kaya- Amasya, Sait Bingöl- Erzurum, Serdar Böke- Ankara



2315 kez okundu

Yorumlar

     02/09/2014 19:33

Aksam aksam da gene cok guldum.nedenni.hasan koylu mryveli agac oldugu icin taslaniyormus.hey ne gunlere kaldim yarabbim
Misafir - merkezden

Hasan Köylü,rozetçilere,kurtulara inat MHP'nin en çok çekineceği isimdir.Klavyeyye az çökün kırılıverir ha püsküütçüler.     02/09/2014 19:51

Hasan Köylü kadar Karaisalı milliyetçisi ve toplumuna sahip çıkan,düğünde-cenazede,varlıklı ve yoksulun yanından duran kaç MHP'li var? AKP'nin tepesine ilçe dışından o iki kişiyi yerleştirmeselerdi siz rüyanızda görürdünüz belediye başkanlığını. MHP'yi Haziran'da baraj altında kaldığında göreceğiz.Devlet Bahçeli gibi başarısız ve beceriksiz bir partinin başkanın arkasından gitmek size kazandırdı kaç yıldır?Sövmeden cevap verin.Hasan Köylü'ye laf yok.
Misafir - Estara BİM

meyvesi olan ağaç     02/09/2014 12:47

TAŞLANIR.. HASAN sana ne kadar atan tutan varsa ; bil ki doğru yoldasın. 30yaşında bir baltaya sap, kesere sap olamamış KAHVECİ GENÇLİĞİ, İNTERNETÇİ GENÇLİK varsa böyle üfürürler.. DOĞRU BİLDİĞİN YOLDA DEVAM ..
Misafir - doktor_doktor

     02/09/2014 11:32

sabah sabah gene cok guldum.hasan koylu gumbur gumbur geliyormus ta.
Misafir - merkezden

recep dur biraz     02/09/2014 10:31

belediye yetkililerinden ricam özellikle sadettin başkandan biz seni 12 oy farkla zar zor seçtik güzel çalışıyorsunuz ama bir recep ak sıkıntınız var recep ak her yerde ismi geçsin diye uğraşıyor biraz frenleyin organizasyon komitesine yazdırmaya çalışması gecede dağa isminin yazdırması kendini anons ettirmesi yakışık almıyor olan tepkiyide artırıyor ama biraz gözden ırak edin ki tepki dinmeye başlamışken tekrar artmasın
Misafir - MRTC01

encümenlerin ayıbı     02/09/2014 10:28

Karaisalımız belediyemizin önderliğinde çok büyük bir organizasyonun altından kalktı ilçemiz diğer adana ilçeleri arasına bir adım öne çıktı bir çoğu imrenerek izledi orada muhalefet encümenlerininde olması gerekiyordu ama siyasi kaygılar içinde belediyenin düzenlediği organizasyonda belediyenin seçilmiş encümenlerinin olması bir görevdir
Misafir - KARAİSALININ KARAİSASI

     01/09/2014 23:14

alakası olmayan bir haberin altında hasan köylüye saldırmak saydırmak ayıptır yazıktır hasan efendi çalışkan bir arkadaşımız karaisalı siyasetinde geleceği olan bir arkadaşımız burada hasan köylüye saydıracağımıza karaisalımıza böyle büyük bir organizasyonu kazandıran saadettin aslan başkanımızı tebrik etmek daha doğru bir yaklaşım olur
Misafir - KENANNN

HASAN KÖYLÜ     01/09/2014 22:33

kıskananlar çatlasın.. gümbür gümbür geliyorsun.. helal olsun
Misafir - doktor_doktor

     01/09/2014 21:53

Geçen yıl vatandaşın ödediği vergi gelirleri ile alternatif güreş organizasyonu yapanlar; bu sene aynı desteği alamamış olacaklar ki ortalık da görünmediler. Keza geçen sene Adana Valisine ve Vali Yardımcısına sabah 08 den akşam 19:00'a kadar güreş sahasında nöbet tutturan zihniyet bu yılda Vali Bey'e gitmeyin talimatı vermiş olsa da, Kaymakam Bey'in bu organizasyona gitmemesi konusunda başarılı olamamış, Karaisalı yeni Kaymakamını beklemeye başlasın.
Misafir - Mustafa Sürmeli

5 yìl Sonra     01/09/2014 19:40

2019; yerel secimlerinde Hasan köylu meclis üyesi olarak Cikmamalidir ve cikartmamlidir .bu karaisalida Hasan köylù Ak partide oldugu sürece Ak parti Kan kaybetmeye mahkumdur .yanına secim zamani gelince gencleri dolduran Şimdi Meclis üyesi olunca selam vermeyene 2019 da oymu verecegiz yani Ama unal isik bu hasan koyluden Ne Buluyor bir türlu cozemedim .Gecen gün partiye ugradm sadece selam vermek icin ugradim hasan koylunun dedigi kelime baskani ben götürecem bir yere diye insanlari tersliyor .Hasan köylü Ak partide oldugu sürece kan kaybediyor .Adamin Kralı Ünal işik . Daima Yolun Açik olsun Saygilarimla .
Misafir - İlçe Secmeni

     01/09/2014 19:04

babacan durakla gecen yillara yaziklar olsun
Misafir - merkezden

Sadetin Başkan keşke 10 sene önce başkan olsaymış be!     01/09/2014 18:51

Sadettin Aslan Bey'i,abimizi, keşke 10 sene önce seçseymişiz.Allah nazardan saklasın Maşallah,göreve geldiğinden bu yana koltuğunu değil,konuğunu koruyan bir görev bilinciyle çalışıyor.AKP'den yakında transfer teklifi gelir.Aynı temposunu ve ereğini bozmadığı müdddetçe, mevlanın izniyle istikbaldeki seçimde garanti.Sadettin Bey'in en büyük handikapı,yenilgi şampiyonu,iş bilmez,konuşma beceremez Devlet Bahçeli.
Misafir - Lütfi Elcan

     01/09/2014 17:19

Ünal işik hasan köylü gibileri bu partinin başında olduğu müttetce ......... ................ sene Karaisalı ya bunlardan bir şey olmaz vabalini getirenler koruyanlar düşünsün.
Misafir - gercekci partili

hasan köylü'ye sallamak     01/09/2014 16:00

arkadaşlar delikanlı olun bu ilçenin çocuğu delikanlı harbi adam HASAN KÖYLÜ'nün arkasından sosyal ortamlardan sallamayın.. yüreğiniz yetiyorsa onun gibi koşturun. mücadele edin. ailenizin zamanından çocuğunuzun rızkından alın BU İLÇEYE HARCAYIN. HASAN KÖYLÜ damdan inmedi. bu ilçeyi de köyleri de karış karış gezdi...
Misafir - doktor_doktor

başpehlivan saadettin beydir.     01/09/2014 15:21

bu güreşlerin başpehlivanı kuşkusuz ki başkanımız saadettin aslan beydir.çok korkuyordum organizasyında aksaklıklar olacak diye.ama saadettin aslan bir güreşten daha artı puanlar alarak başpehlivan olmuştur.kendisini ilçe seçmenleri adına takdir ediyoruz.
Misafir - ilçe seçmenleri adına

bu güreşleri bin yıl daha kimse engelleyemez.     01/09/2014 15:44

hiçkimse merak etmesin saadettin başkan olduğu ve günay yüce de muhasebe de olduğu sürece bu güreşler bin yıl gene yapılır.
Misafir - ilçenin demir bilekli seçmenleri

     01/09/2014 15:09

BU GÜREŞLERDE EN ÇOK NEYE GÜLDÜM BİLİRMİSİNİZ?AYTAÇ DURAKIN SPOR KIYAFETİ İLE KENDİSİNE GENÇ SÜSÜ VERMESİNE ÇOK GÜLDÜM.
Misafir - DEDEPINARINDAN

akp ilçede seçim kazanamaz.     01/09/2014 11:16

hasan köylü gibi dünkü çocuklar oldugu sürece ak ilçede sittin sene belediye başkanlığını kazanamaz.kazanamaz.kazanamaz.
Misafir - gerçekci dayı

Meclis üyesi     01/09/2014 11:56

! Eskiden Gençligine Sahip Çıkan .Karaisalıda Gençlikle Üst Düzeyde olan Hasan Köylü Şimdi İşi Bitince İnsanları Enayi yerine Koymaya Çalışıyor .Ben Kamuyu Araştırması yaptim .1000 Kişiye sorduk Aynı Cevap Hasan köylüyü Aradıgımız Zaman Telefonlarımızı Açmıyor Yani Yanına Üç Beş kisi Alip Siyaset Yapmaya Çalışıyor Hasan Bey 3-5 kişiyle siyaset Yapılmaz .Her Halde Ali Sürme Devlet Hastaneni Güvenligi Degil Hasan Köylùnun Korumasimidir .Nedir .Ben Demiyorum Kamuyu Araştırması Yaptik .Her Aynı Diyor .Ünal Işık Çok Degerli Bir Kişi Sazıyla Sözüyle Hizmetiyle .Ak partiye Gönül Vermiş Bir İnsandır .Allah Yolunu Açık Eylesin Ünal ışık .
Misafir - Çorlu Mahallesinden

ALAH RAZI OLSUN GÜNAY YÜCE DEN.     01/09/2014 10:21

4 TRİLYIN BORÇLA DEVRALDIĞI HALDE GÜNAY YÜCE İLE PARA YOK KELİMESİNİ YASAKLAYAN BİR BELEDİYEYE SAHİP OLMAK NE GÜZEL.KZILDAĞ GÜREŞLERİ İÇİN BELEDİYENN TÜM İMKANLARINI SEFERBER EDEN GÜNAY YÜCE ABİMİZE NE KADAR TŞK ETSEK VE NE KADAR DA ONNLA NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR.
Misafir - ÇAKALLI ÜLKÜCÜLERİ

Bu ülkeyi PKK mı koruyor?     01/09/2014 09:52

Süreyya Önder'in bir televizyon kanalında yaptığı, 'PKK silah bıraksaydı IŞİD Adana'ya gelirdi' sözü üzerinden hükümete yeklendi. Bal, "Bu ülkenin silahlı gücü yok mu? Bu ülkeyi PKK mı koruyor? Teşekkürmü Etsek ? Gülsek mi ? Ağlasak mı ?
Misafir - KDH Karaisalı Diriliş Hareketi

hasan köylü-hasan köylü hasan köylüüüü     01/09/2014 09:07

Bu güreşleri AKP nin yaptıgını düşünebiliyor musunuz?Hasan köylü sahaya girdi,şipşak 10 resim,hasan köylü oturdu şipşak 20 resim,hasan köylü su içiyor şipşak 15 resim,hasan köylü güreşçilere el salladı şi,pşak 12 resim,hasna köylü lavaboya gitti 7 resim,hasan köylü çay içiyor 9 resim,hasan köylü dostlarla sıkma yiyor 10 resim,hasan köylü sahaya indi 5 resim.............ve sizlerde bunun adına siyaset diyorsunz dimi?
Misafir - CHP gençliği

TŞK.SADETTİN ASLAN.İYİKİ VARSINIZ.     01/09/2014 09:15

BU İLÇE NE GÜNLERDEN NE GÜNLERE GELDİ BİLİYORSUNZ DİMİ?BİR ZAMANLAR BEN BU KZILDAĞ GÜREŞLERİN YAPTIRTMAM BİR KURUŞ PARA DA VERMEM İŞÇİ MEMURDA VERMEM DİYEN BİR BELEDİYE BAŞKANI VARDI.ONUN KİM OLDUGUNU SİZLER BİLİYORSUNUZ.ŞİMDİ İSE İLÇESİNİ TANITMAK İÇİN KIRK TAKLA ATAN 24 SAAT UYUMAYAN VE BAŞKANLARLA ÇİFTETELLİ İLWE GÖBEK ATAN BİR ATOM KARINCA BAŞKANIMIZ VAR.ANALAR NE EVLATLAR DOĞURUYOR BABALAR NE EVLAT YETİŞTİRİYOR.İLÇE BİRİLERİ İLE YERİNDE SAYARKEN BİRİLERİ İLE DE ÇAG ATLAMANIN TELAŞI İÇİNDE.
Misafir - MERKEZ İLÇE SEÇMENLERİ ADINA

Haydi GÜNAY YÜCE     01/09/2014 09:48

Sayn Günay YÜCE siz muhasebeye geçtiğimizden beri belediyenin kasası para ile dolu meşhur imam ve babacan durak arkalarına 4 trilyon borç bırtakıp kaçtılar.Sevgili Güna YÜCE Saadettin başkana söyle Kızıldağ Güreşlerinde görev yapan işçi ve memurlara ikramiye ödemesi yaparsanız memnun oluruz.Size inanıyoruz siz isterseniz yaparsınız.
Misafir - Belediye Emekçisi

     31/08/2014 23:00

KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN VE BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜDEN RİCAM 3 GÜN BOYUNCA MESAİ DİNLEMEDEN ORGANİZASYON İÇİN ÇALIŞAN İŞÇİLERE EN AZ BİRER MAAŞ İKRAMİYE VERİNİZ ÇÜNKÜ BU BAŞARILI ORGANİZASYONUN TEMEL DİREKLERİ ONLARIN CANLA BAŞLA ÇALIŞMASI
Misafir - KENANNN

SAADETTİN BAŞKAN ALLAH RAZI OLSUN     31/08/2014 23:49

Ahmet Sezai YILMAZ görünmeyen kahraman.Allah cc yolunu açık etsin işlerin rast gelsin.Ya malum parti ilçe başkanı gibi olsaydı ne yapardık ? Dedikodu iftira yalan fitne onun olduğu yerde olmaz.Sezai Başkan olmasa Saadettinle Sözlü bile birbirine cephe alırdı.SEZAİ YILMAZ BÜYÜK BAŞKAN.
Misafir - Küçük Efe

     31/08/2014 23:46

müthiş organizasyonlardı karaisalı belediyesine büyükşehir belediyesine teşekkürler karaisalının ulusal çapta adını duyuracak bir organizasyonu oldu
Misafir - KARAİSALININ KARAİSASI

RESİM     31/08/2014 22:46

İLYAS KARABULUT: YA SEV YADA TERKET. HEM MHP LİLER LE BERABER OLACAKSIN, HEMDE AKP NİN ROZETİNİ TAŞIYACAKSIN YAZIKLAR OLSUN AMA SENDE SUÇ YOK SENİ ORAYA YAZANLARDADIR. HALKIN %52 OYUNU ALARAK CUMHURBAŞKANI SEÇİLEN SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN A ŞEREFSİZ DİYENLER KİM BUNU SENİN AĞZINDAN DUYALIM...............
Misafir - FOTO

     31/08/2014 22:49

Sozluye sadettin baskana ve gunay yuce ile tum emegi gecenlere ilce adina tsk.
Misafir - merkezden

     31/08/2014 22:03

Babacan durakla bu ilcenin bes yili calindi.analar iyiki sadettin gibileri dogurmus.calinan ilcenin yillari calanlara haram olsun
Misafir - cumali

     31/08/2014 22:30

güreşe gelmeyen ağayıda ilk defa şahit oluyoz devlet bahçeliyi göreniniz varmı ...hoş ç umhur başkanlığı seçinde fark yiyince nasıl gelsin dimi ama
Misafir - saçmalık

TEŞEKÜRLER KARAISALI     31/08/2014 20:38

Bu güreşlerde, şenliklerde ve köylerarası maçlarda emeği geçen herkese bir Karaisalılı teşekkür ediyoruz. Geçen yıl alternatif güreş yapanların bu sene yapmamış veya yapamamış olmasıda güzel bir gelişme. Tüm yapılanlar Karaisalı ve Karaisalılar içindi daha iyisi seneye inşallah. Başarı dileğimiz Karaisalı Belediye Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve işçilerine yapabildiklerinin en iyisini yaptılar. Teşekkürler Karaisalı Dernek Başkan ve yönetimine. Tüm takımlarımıza ve ençokta Dr. Uğur ÜNALDI bey ve ekibine.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404