Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam64
Toplam Ziyaret1681149

“Yandaşlar müdür oldu”

 Karaisalı’da 1 Nisan YİBO ve Şehit Mehmet Çalışkan İ.Ö.O. müdürleri dışında çoğu müdürün değiştirildiği ileri sürüldü. AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık’ın bu atamalarda etkili olduğu iddia edildi.

Okul yöneticilerinin atamalarında etkili olan puanlamanın şaibeli olduğunu, okul müdürlerine verilen puanlamada yandaşların gözetildiği iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak şu iddialarda bulunuldu:

“Okul müdürlerinin puanları açıklandı. Bilindiği gibi görev süresi uzatılacak müdürler; ilçe milli eğitim müdürleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve öğretmenler ile okul aile birliği başkanı, öğrenci meclisi başkanı tarafından değerlendiriliyor. Değerlendirmeye etki eden puanlar çok önemliydi. Puanlamaya dair ciddi endişeler vardı. Böyle bir değerlendirmenin büyük bir hata olacağını, öğretmenin, öğrencinin sadece göstermelik etkisinin olacağını, asıl değerlendirmeyi büyük bir kısmını hak ederek o makamlara gelmediğini bildiğimiz siyasetin ve yandaş bürokrasinin kumandası altında olan kişiler yapılmıştır. Değerlendirme sonuçlarına göre torpili olan, iktidara yakın duran yandaş sendikaya üye olan okul yöneticilerine yüksek puan verilmiştir. Öğretmen, okul aile birliği başkanları ve öğrenci değerlendirmesinden tam puan ya da yüksek puan alan okul yöneticilerinin büyük bir kısmı çok düşük puan almıştır.”



838 kez okundu

Yorumlar

Hasan KÖYLÜ'ye laf yok,öte gedin biraz.     27/08/2014 19:04

İlçede herkes Hasan KÖYLÜ kadar çalışsa ve memleketlisini sevseydi Karaisalı bu kadar olmazdı.Ye Hasan gardaşım bunlara inat varlığın yeter senin.Bu arada AKP!i olmadığımı söylemeliyim.Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Misafir - Estara BİM

yandaş     27/08/2014 12:46

yandaş arkadaş bilgi işlem seni bekler bilgi bekler kamoyu binlira ile nasıl geçinilir gezilir madolarda hikmet etlerde vatan sağolssun be hasanım sen sağol
Misafir - yandaş

AYNADAKİ RESİM     26/08/2014 01:27

KİMLER MÜDÜR OLDU ONU BLEMİYORUM AMA Ü.IŞIK'IN PARMAĞI VARSA BÜYÜK OLASILIK LİYAKATI OLMAYAN VE KENDİ GİBİ PARALEL DÜŞÜNCEYE SAHİP KİŞİLERİ MÜDÜR YAPMIŞLARDIR. KENDİSİ DE KARAİSALIDA PENSİLVANYANIN TEMSİLCİSİDİR.
Misafir - RESSAM

Her deverin kendine göre adamı,her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır.     25/08/2014 13:28

Zamanında ampülün üstüne evet mührünü nikahındaki imzadan daha istekli basanlar iyi düşünsünler.Mezardakileri bile refaranduma çağıranlar müdürlüğü hak etmiyor.ZAMAN,değişti.
Misafir - Estara BİM

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398