Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam529
Toplam Ziyaret1668171

Adana'da kendisinden boşanmak isteyen kocası tarafından darp edildiğini ileri süren kadın, kocasını ve kayınbabasını bıçaklayıp ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 2 yıl önce evlenen ve bir kız çocukları olan Ulviye B. (29) ile Erdem B. (26) çiftinin hayatı, Erdem B.'nin annesinin ölümünden sonra değişti. Yaklaşık bir ay önce babası Cumali B. (59) oğlunun evine yerleşti. Bunun üzerine karı koca arasında kavgalar başladı. Ulviye B. kayınbabasını istemediği için 4 gün önce eşi tarafından evden kovuldu. Ulviye B. de annesinin yanına gitti. Dün akşam üzeri de eve gelerek eşyalarını almak istedi. Ancak bu arada kocası tarafından "Bu eve girme defol git" sözlerinin ardından darp edildi.
Bunun üzerine genç kadın yanında getirdiği bıçakla kocasını kafasından ve göğsünden bıçakladı. Baba Cumali B. oğlunu kurtarmak isteyince genç kadın onu da göğsünden bıçaklayarak yaralayıp kaçtı. Çevredeki vatandaşların polise haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Koca Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet, baba ise Adana Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Genç kadın polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınan genç kadın bugün adliyeye sevk edildi.

"KAYINBABAM BENİ ÖPEREK TACİZ EDİYORDU"
Genç kadın adliyeye götürülürken kayınbabasının kedisini sürekli öptüğünü ileri sürerek, "Beni öpüp duruyordu. Ben 'baba öpme' dedim ama beni dinlemiyordu. Bu durumu eşime söyledim eşim bana inanmadı. Kayınbabamla birlik olup beni dövdü. Ben de o yüzden onları öldürmek istedim" dedi. Genç kadın daha sonra polis aracına bindirilerek adliyeye götürüldü.


"KAYINBABA GELDİKTEN SONRA KAVGALARI BAŞLADI"
Ulviye B.'nin ev sahibi Songül İspir ise kiracıların yeni evli olduğunu, 9 aylık bebeklerinin olduğunu söyleyerek, "Önce hiç kavga etmiyorlardı. Bir süre sonra kayınbaba eşi öldüğü için oğlunun yanına geldi. Ulviye kayınbabasını istemedi. Bu nedenle eşiyle arasında tartışma çıktı. Ondan sonra kavga etmeye başladılar. 4 gün önce de Ulviye'yi eşi evden göndermiş. Dün de eşyalarına almaya gelmiş. Bu sırada aralarında tartışma çıkınca Ulviye önce eşini sonrada kayınbabasını bıçaklamış. Ben onları kanlar içinde gördüm. Sonra da Ulviye evden çıkıp gitti" diye konuştu.


603 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339