Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam192
Toplam Ziyaret1667834

Adana Valisi Mustafa Büyüyk'ün ilçemize yaptığı ziyarette iktidar ve muhalefet parti mensupları birlik be beraberlik içinde hareket etti



HER ŞEY KARAİSALI İÇİN:
Belediye Başkanı, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Kaymakamı, bürokratları, belediye meclis üyeleri ve halkıyla yan yana ve dayanışma içinde görünerek, Adana Valisine karşısında muhteşem birlektelik sergilediler.

HEP BÖYLE KALIN
Siyaset zamanı siyaset yapılsın ama diğer günlerde hep böyle kalın diyoruz.

Adana Valisi Mustafa Büyük de konuşmasında, “Ülkemiz geliştikçe refah da artar. Dünyada itibar da artar. Bu hoşgörü, uzlaşma, bu toplumun mutabakatının sağlandığı geneldeki ortamı da yaşandığı bu gelişmeyi ilimiz de, ilçemiz de yaşayacağız. Herkes mutabakata varmışsa, orada olumlu bir gelişmeyi görürüsünüz. Sinerji dediğimiz işbirliğinin getirdiği ilave bir avantajı görürsünüz. Ne zaman bir ihtilaf var, kavga var, çekememezlik var, birbirinin ayağından çekiştirip tökezletmeye çalışırsa orada vatandaş zarar görür" demişti.

Dünkü tablo Vali Büyük'ün görmek istediği mutabakat tablosu idi.

Bu nedenle sizleri bir kez daha kutluyoruz.


660 kez okundu

Yorumlar

GÖZYSŞLARI     17/08/2014 18:10

Diyarbakır'da sanatçı Rojin'i koruma görevi sırasında kaza sonucu şehit olan 3 polisten 26 yaşındaki Sıdkı Kara'nın cenazesi, memleketi Burdur'da toprağa verildi.
Misafir - Emniyetçi

AHMET ÖZAL     17/08/2014 12:53

Türkiye’nin en önemli ikinci pazarı Ortadoğu’da ihracat eriyor. İhracatın haziranda yüzde 11, temmuzda ise yüzde 26 gerilediğine dikkat çeken Ahmet Özal, yanlış dış politikanın Türkiye’yi 300 milyar dolarlık inşaat yatırımından mahrum ettiğini, pek çok şirketin zor durumda olduğunu söyledi.
Misafir - Akepe

OTORİTE DEĞİŞİYOR     16/08/2014 22:47

Zaman Enbüyük Çare Göreceğiz Otorite Partisi çizgisinden vazgeçilecek,insanlar şimdi beğenmediği bir başkası temel değerler istikametinde konuşlanırsa... İçinde dostlarıda,arkadaşlarıda, sevdiği insanlar da bulunmasına bakmadan, hiç tereddütsüz, saflarını yeniden belirleyecekler.Hep beraber göreceğiz.
Misafir - Yanlız Kurt

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339