Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam257
Toplam Ziyaret1685012

AKP ku­ru­cu­la­rın­dan Den­gir Mir Meh­met Fı­rat, Cum­hur­baş­kan­lı­ğı se­çi­mi­nin ar­dın­dan Tür­ki­ye­’nin sı­cak bir si­ya­si dö­ne­me gir­di­ği­ni söyledi

Fı­rat, “Ye­ni Baş­ba­kan ve AKP Ge­nel Baş­ka­nı kim ola­cak?” so­ru­su­na ya­nıt ara­nır­ken, çar­pı­cı açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Rus­ya­’nın Se­si Rad­yo­su­’na ko­nu­şan Fı­rat, “Ab­dul­lah Gü­l’­ün ‘Partime döneceğim’ açık­la­ma­sı ve bu­nun kar­şı­lı­ğın­da AKP’nin 27 Ağustos’ta bü­yük kon­gre­yi top­la­ma­sı, as­lın­da bir rest­leş­me şek­lin­de yo­rum­la­na­bi­lir. Bu­nun ile­ri gün­ler­de Türk si­ya­si ha­ya­tın­da ba­na gö­re önem­li yan­sı­ma­la­rı ola­cak­tı­r” de­di. Fı­rat, Gü­l’­ün Baş­ba­kan ol­ma­sıy­la yü­rü­ye­bi­lir bir si­ya­si koa­lis­yo­nun ku­ru­lup ku­ru­la­ma­ya­ca­ğı­na yö­ne­lik bir so­ru­ya da şu ce­va­bı ver­di:

“DEV­LET KRİ­Zİ ÇI­KA­R”

“Ba­na gö­re bu bir şart­la ola­bi­lir, o da mu­ta­ba­kat sağ­la­ma­la­rı. Ak­si­ne bir mü­da­ha­le ol­du­ğu tak­dir­de, bu dev­let kri­zi ya­ra­tır. Sis­te­mi zor­la­mak, bir ye­ri­nin pat­la­ma­sı so­nu­cu­nu ge­ti­re­cek­tir. Do­la­yı­sıy­la bu bir par­ça­lan­ma so­nu­cu­na doğ­ru gi­de­bi­lir. Üç dönem nedeniyle 72 mil­let­ve­ki­li -ki bun­la­rın bir­ço­ğu par­ti­nin ile­ri ge­len nok­ta­la­rın­da gö­rev yap­mış olan ve­ya ha­len yap­mak­ta olan ki­şi­ler- si­ya­set dı­şı ka­la­cak. Böy­le­si­ne ha­ya­tı si­ya­set­le geç­miş ki­şi­le­ri si­ya­se­tin dı­şı­na it­me­ye ça­lış­tı­ğı­nız za­man, ba­zı komp­li­kas­yon­lar do­ğa­cak­tır. Do­la­yı­sıy­la önü­müz­de­ki 5-6 ay için­de sı­cak bir gün­dem­le kar­şı­la­şa­ca­ğız.”

 



532 kez okundu

Yorumlar

     14/08/2014 16:24

yawwww heeheeehhe çok duyduk o lafları parçalanmıyo dahada güçleniyo
Misafir - asena

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351