Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam730
Toplam Ziyaret1668372

CİLT SORUNLARI HASTALIKLARIN HABERCİSİ‏

Alın: Eğer sivilceler kırmızı ise, nedeni çok fazla tuz, kırmızı et ya da hayvansal ürünler tüketmeniz olabilir. Eğer beyaz ise, bu defa da şeker, kafein ya da renklendirici veya tatlandırıcı madde içeren yiyecekler bunun sorumlusu.

Gözaltı Bölgesi: Eğer göz çevresi de şişkin ve kırmızıysa, büyük olasılıkla çok ağır, hazmı zor yiyecekler yiyorsunuz.

Yanaklar Ve Burun Çevresi: Katkı maddesi içeren besinlerde aşırıya kaçtığınızı gösterir. Bu katkı maddelerinin, akciğerlerde ödem oluşturmaya kadar birçok zararı vardır.

Çene Bölgesi: Bu bölgedeki yoğunlaşma regl periyodundan da etkilenir. Çene kenarlarındaki beyaz ve dolgun sivilcelerle cilt altında tanecik varmış hissi, maya enfeksiyonu belirtisi olabilir. Eğer çene kırımızı ve şişikse, sorun bir ihtimal üreme organlarıdır.

Kafeinin Etkileri: Kafein beyin ve kalp etkinliğini uyarıcı etkisinin yanında idrar söktürücü özelliğe de sahip. Kafein, uyku giderici, baş ağrılarını azaltıcı, kalp kuvvetlendirici, sindirimi kolaylaştırıcı ve alkaloit zehirlenmelerde panzehir olarak da kullanılır. Migren, yorgunluk, bitkinlik ve kalbi zayıf kişilere tavsiye edilir. Fazla tüketildiğindeyse çarpıntı, uykusuzluk, kalpte ritim bozukluğuna neden olabilir.  On gram kafein ölümcül derecede zehirleyicidir. Bu da yetmiş fincan Türk kahvesine eşittir.



489 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339