Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam473
Toplam Ziyaret1684570

BAŞKAN SÖZLÜ, BAHÇELİ'YE BRİFİNG VERDİ

BAŞKAN SÖZLÜ, “HAREKETİMİZİN ÖRNEK BELEDİYESİ OLACAĞIZ”

 

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE DEVLET BAHÇELİ COŞKUSU

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI

 

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’Yİ MAKAMINDA AĞIRLAYARAK, BİRİFİNG VERDİ. BAŞKAN SÖZLÜ, ZORLUKLARA RAĞMEN ÖRNEK BELEDİYECİLİK GERÇEKLEŞTİRECEKLERİNİ VE HAREKETİN EN GÖZDE İLLERİNDEN BİRİNİN ADANA OLACAĞINI SÖYLEDİ.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin’de gerçekleştirdiği etkinliklerin ardından geldiği Adana’da, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti. Belediye binası girişinde Başkan Sözlü, belediye bürokratları ve coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Bahçeli ve MHP Genel Merkez Yöneticileri, sevgi seli arasında makam odasına geçti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’da tarihi bir gün yaşandığını söyledi. Başkan Sözlü, Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla önemli bir süreçten geçildiğini belirterek, “Hareketimiz adına tarihi bir gün. Hareketimizin adının konulduğu ve köklü geçmişinin bulunduğu  Adana’da, Zat-ı Aliniz’in yanında yetişmiş bir milliyetçi, ülkücü belediye başkan adayıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın kazanılmış olması nedeniyle de, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sayın Genel Başkanı’nı Adana’da ağırlamaktan büyük şeref duyuyoruz. Bizleri şereflendirdiniz, hoşgeldiniz” dedi.

BAŞKAN SÖZLÜ BİRİFİNG VERDİ

Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye bir de birifing veren Başkan Hüseyin Sözlü, “

Adana’nın 2 milyon 150 bin nüfusu var, 15 ilçeye sahibiz. Büyükşehir haricinde, bu ilçelerden 8 tanesi Milliyetçi Hareket Partili belediyeler tarafından yönetilmektedir. 79 belediye meclis üyemizin 36’sı Milliyetçi Hareket Partili. 1 milyar 50 milyon liralık bütçeyle çalışıyoruz. 1 genel sekreter, 3 genel sekreter yardımcısı, 25 daire başkanı, 79 şube müdürü ve yeni yapılanmadan dolayı 5 koordinatör şube müdürüyle hizmet vermekteyiz. ASKİ dahil olmak üzere 5 adet belediye iştirakimiz var. Toplamda 10 bine yakın personel çalıştırıyoruz. Belediyemizde 1069 memur, 1184 işçi ve 4700 taşeron işçi olmak üzere 7 bini aşkın kişi görev yapıyor. 2469’u ASKİ’de olmak üzere, belediye iştirakleriyle birlikte 10 bin 20 personelimiz mevcut” diye konuştu.

ÖRNEK BELEDİYECİLİK YAPARAK, HAREKETİMİZİN GÖZDE İLİ OLACAĞIZ

Başkan Sözlü, birifingini şöyle sürdürdü: “Adana’da yeni yasayla, merkez ilçeler ve Ceyhan ilcesi haricinde susuzluğun, merkeze bağlanan köylerle birlikte yol yoksunluğunun hakim olduğu belediye devraldık. Yol sorunu büyük ve köylerin yüzde 60’ında içme suyu problemi var. Biz enkaz edebiyatıyla, mazeret arkasına sığınmayacağız. Bize olan itimadınızla, güveninizle, çıkmış olduğumuz yolda, kazanmış olduğumuz Adana Büyükşehir Belediyesi’nde her türlü başarısızlığı bertaraf ederek, örnek bir belediyecilik sergileyeceğiz. İnşallah Adana’da Türkiye’nin en başarılı belediyecilik modelini ortaya koyup, bize güvenen, yol veren  Zat-ı Alinizi mahcup etmeyeceğiz. Hareketimizin en gözde yerlerinden bir tanesi olacak Adana.”MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, dikkatle dinlediği konuşmasının ardından Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Başkan Hüseyin Sözlü’nün, Devlet Bahçeli’ye hediye ettiği bozkurt heykeli ve Merkez Cami maketi, medya mensuplarının ilgisini çekti.

 
Makam ziyaretinin ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli, Büyükşehir tiyatro Fuayesi’nde açılan, Türkmeneli’nde sefalet içinde yaşayan Türkmenlerin fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdi.



    664 kez okundu

    Yorumlar

    uyan be yeter     10/08/2014 15:59

    Seyfettin Yılmaz vekilsin bir sene sonra bu şekilde Adana ve Karaisalı da yapılanlara sessiz kalmaya devam edersen inan Allahın selamını verecek adamı zor bulursun.İster inan ister inanma.
    Misafir - ozan

    Aklınızı ne zaman kullanacaksınız.     10/08/2014 15:53

    Sizin yaptıklarınızdan bir kaçına akıl sır erdiremez olduk düpedüz meymenetsizlik.
    Misafir - ozan

    GELENİN KEYFİ İÇİN GEÇMİŞE KALKIP SÖVENLER      09/08/2014 14:25

    ADANADA BİR ŞEY DEĞİŞECEK. HER ŞEY DEĞİŞECEK DOĞRU BU DEĞİŞİKLİK ANCAK İŞÇİLERİN SÜRGÜNÜ YA DA ÇIKIŞI OLARAK CEREYAN EDİYOR. tebrikler
    Misafir - AKKURT

    AlışSatış
    Dolar32.477332.6074
    Euro34.596434.7351