Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam521
Toplam Ziyaret1668163

Karaisalı Belediyesi’nin Çukur’un Ayvacık Mahallesindeki yol yapımı Orman İşletmesi tarafından durduruldu. Mahalle sakinleri ise engelleme olayına büyük tepki gösterdi


 

Karaisalı Belediyesi’ne ait Yol Ekibinin Çukur Mahallesine bağlı Ayvacık’taki çalışması Karaisalı Orman
İşletmesi tarafından “yasal olmadığı” gerekçesiyle durduruldu.

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine Ayvacık’a yol yapmak için giden Karaisalı Belediyesi Yol ekibine, Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri engel oldu.

Hizmeti engelleyenlere büyük tepki gösteren Ayvacık Sakinleri, AK Partilileri sert bir şekilde eleştirdiler.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, mahalle sakinlerinden gelen talep doğrultusunda 200 metrelik yol çalışmasına başladıklarını belirterek, “Biz yeni bir yol açmıyoruz. Mevcut yolu bakımını yapıyoruz. Traktörün bile gidemediği taşlık olan yolu düzenleyip trafiğe açmak istedik. Ama belli yerlerden emir alan Orman İşletmesi Müdürlüğü ekipleri, bu hizmetimizi engellemeye çalıştılar. 10 metre kadar bir çalışma yaptık ama ormancılar yapacağımız bu hizmetin sözde yasal olmadığını iddia ederek engellemek istediler. Bugün araçlarımızın durdurulduğu yere gittim. Yapılan engellemeyi tespit ettim. Ne yaparlarsa yapsınlar Belediyemizin yapacağı hiçbir hizmeti engelleyemeyeceklerdir. Hizmeti engellemeye, bizden önce değerli halkımız büyük tepki göstermişlerdir. Çukurlu ve Ayvacıklı hemşerilerime duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 



1685 kez okundu

Yorumlar

İFTİRA     09/08/2014 19:35

BİRAZCIK ALLAH KORKUNUZ OLSUN YOL YAPMASINI BİLMEYEN BİR BELEDİYE TUTMUŞ AK PARTİYİ SUÇLUYOR ALLHTAN KORKUNUZ YOKMU BE KARDEŞİM SORDUK SORUŞTURDUK BELEDİYE ORMANDA NEREYE YOL YAPARSA YAPSIN ORMANDAN İZİN ALMAK ZORUNDADIR BUNU BİLMEYEN BELEDİYE SUÇU ORMAN İŞLETMEYE YADA SIKIŞINCA AK PARTİYE ÇAMUR ATIYOR EL İNSAF BE
Misafir - TARAFSIZ

FACEBOOK İLÇE TEŞKİLATI     09/08/2014 09:37

Facebookta iş bitmiyor Sadece Vekiller yanıltılıyor.Mühim olan halkın sevmesi.BAŞBAKAN a zarar vermeyin yeter reklamcılar.Halk Başbakanı Vekili seviyor sizi sevmiyor hala anlamadınız mı ? Bu seçim sizin değil Başbakanımızın .
Misafir - Ak Partili

Uzun Adam Küçük Adam     09/08/2014 09:59

Karaisalı kaybedildi Seçim olsun gene kaybedilir.Cumhurbaşkanlığı kazanılacak neden ? bu tezat ; Halkın sevdiği gönül verdiği kazanır.Halk Uzun adamı seviyor.Küçük adamın gideceği güne adak adıyor.Bayburt Bayburt Karaisalı Karaisalı böyle komedya trajedi görmedi vesselam.
Misafir - Ysk

     08/08/2014 20:15

ben başkanıma laf söyletmem bu işlerde ünal ışığın haberi olmadığını açıklıyorum kimse kimsenin günahını alması haddini bil bilmezsen yarğıda bildiririz süha mısın nesin .vahit şahin sende mhplileri şak şakçılığını yapma yapacaksan doğru haber yap yapmayacaksan kapat şu karaisalı haberi .yeter artık karaisalı yıllardır dedikoduçulukla geldi geçti yazıklar olsun sana .yuuuuhhh diyorum .
Misafir - koyu ak partili

kartal     08/08/2014 15:46

BİR KADINA SÖZ GECİREMİYORSUNUZ AKP YE YÜKLENİYORSUNUZ VAHİT BEY İYİ ARAŞTIR BENCE HAYVACIK KENDİ İÇİNDE ÇATIŞIYOR ŞUAN KADIN HASTANELİK OLDU HABERİNVARMI BUNDAN EVİMİN ÖNÜNDEKİ AĞACA ZARAR VERMEYİN DİYE
Misafir - kartal

     08/08/2014 09:57

süha ne demek seni tekra sandığa gömeriz.Ünal IŞIK zaten o sandık çukurundan hiç çıkamadı ki.O sandığa gömülmeye ömür boyu mahkum
Misafir - çukurlu

ÇUKUR'U CEZALANDIRMAK     08/08/2014 09:50

Sayın unal ışık bey bir Çukurlu olarak sizi kınıyorum. Utanmıyor musunuz hizmeti engellemeye? Hizmeti engellemek demek Çukurluları cezalandırmak demektir. Çok ileri gidiyorsun, boyundan büyük işlere girme. Ayağını denk al. Senı yine sandıkta Çukura gömeriz.
Misafir - süha

başanın arkasındayız     08/08/2014 08:56

Sayın Saadettin ASlan beyi Recep AK olayından dolayı ilk seçimlere kadar korkmadan çekinmeden en sert şekilde eleştireceğiz.Lakin bu yapılan Ayvacık yolunun engellenmesi konsunda sonuna kdar arkasındayız.Saadettin başkann yaptıkları ve yapacakları AKP ye ilçede hüsranları yaşatıyor.Çünkü bu kadar kıt imkanlarla bu kadar işi nasıl yapıyor diye parmak ısırıyorlar.Çünkü herkes Saadettin başkandan Babacan DURAK gbi para yok para yok edebiyatları yapmasını ve babacan durak gibi yan gelip yatmasını akşama kadar belediyede çay kahve içmesini bekliyorlardır.İlkkez bir başkan halkın sorunları ile ilgileniyor.İlkkez başkan halkının yanında çünkü.
Misafir - Merkez İlçe Seçmenleri

Sayın Sakarya     08/08/2014 08:29

Sayın ABD Sakarya meclis üyem:Aylardır köy köy gezdiğini ve amacınızın köylere ve ilçeye hizmet ettiğinizi söylüyorsunuz (ben değil siz söylüyorsunuz) Peki bu ayvacık yolu hakkında da ne gibi bir söylemde bulunacaksınız.Yok ya AKP nin bunla hiçbir ilgisi yoktur hemen ilgileneceğim ve o yolun açılması hususunda gerekirse o dozerlere ben bile bineceğim diyebilir misin?.Yoksa köy muhtarlarının kestiği davarları yemeye devam mı edeceksin?Ya da Karaisalı Belediyesi Meclisinde efelenmeye devam mı edeceksin?Açık söyleyim bu ilçe halkına da Saadettin Başkana da efelenmelerin vız gelir tırıs gider .Çünkü bu ilçeden yüzlerce efelenen insanlar geldi geçti hepsi de SİYASİ MEFTA oldu.İlk seçimde sizde SİYASİ MEFTA olmaya hazır olun.
Misafir - İlçenin AK SAÇLILARI

ATAYÜN METRİSTE SAADETTİN ÇUKURDA     08/08/2014 00:18

Atayün’ün Metris’te bir zamanlar mücadele ettiği terör örgütü sanıkları ile aynı hapishanede tutulması da, acaba Atayün ortadan kaldırılmak için mi o hapishaneye konuldu kuşkularını ortaya çıkarıyor.
Misafir - Akemehape

     07/08/2014 22:06

ÇUKUR AKP YE YİNE BİR DERS VERECEK ANLAŞILAN AYIPTIR YAZIKTIR GÜNAHTIR BU ÇAĞDA ŞU KÖYÜN YOLUNA BAK HİZMET ETMEDİNİZ BARİ EDENE ENGEL OLMAYIN
Misafir - KARAİSALININ KARAİSASI

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339