Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam384
Toplam Ziyaret1681469

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesinin sevginin ve bilginin zaferi olacağını söyledi.

 

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz,  Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesinin  sevginin ve bilginin zaferi olacağını söyledi. Türk milletinin baskılara, korkulara, kaygılara ve hukuksuzluklara en güzel cevabı pazar günü vereceğine inandığını belirtti.

Adana’da hergün değişik toplantı ve ziyaretlere katılarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek oy isteyen MHP’li Yılmaz,  kentin en ücra köy ve beldelerinde ziyaretlerine ilaveten merkez mahallelerde geniş katılımlı toplantılar düzenliyor. Adana’nın  Tekir, Göller, Meydan, Kızıldağ  gibi büyük yaylalarında çok sayıda ziyaret gerçekleştiren Yılmaz, son olarak Kozan’ın Horzum yaylasındaki geniş katılımlı toplantıya Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ile işadamı Cahit Öztürk’le beraber katıldı ve yaptığı konuşmada hükümeti ve Başbakanı eleştirdi.

Türkiye’de ilk defa yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adil şartlarda gidilmediğini iddia eden MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “ bir tarafta devletin tüm imkanlarının kullanan ve devasa bir bütçesi olmasına rağmen mitinlerinde katılımcılardan bağış isteyen aday Tayyip Erdoğan, diğer tarafta kendi imkanlarını kullanan,  bilgisi ve vizyonu ile kamuoyunun karşısına çıkan Ekmel Bey var. Bir tarafta andımızı kaldıran, TC’yi devlet dairelerinden kaldıran, Ne Mutlu Türküm Diyene vecizesine müthiş allerjisi olan, Türküm diyenleri ırkçılıkla suçlayan Tayyip Erdoğan, diğer tarafta göğsünü gere gere Ben Türk oğlu Türküm diyen diyen Ekmel Bey var. Bir tarafta korku, baskı, yolsuzluk, hırsızlık, hukuksuzluk ve huzursuzluk var, diğer tarafta demokrasi var. Birlik ve dirlik ekmek isteyen bir anlayış var. Bir tarafta bilgi, tecrübe, vizyon, sevgi, saygı, seviye ve bütün ülkeyi kucaklayıp sahiplenen olgun bir anlayış var. Diğer tarafta kavga, tehdit, şantaj, baskı ve kendilerinden olmayanları ezmek için herşeyi yapan, toplumu kutuplaştırıp ayrıştıran bir zihniyet var. Bir tarafta bütün dünyanın sırt çevirdiği,  komşularımızla ve medeni dünyayla kavgalı birisi var. Diğer tarafta 57 islam ülkesi arasında barış güvercinin olarak bilinen Batıda büyük saygınlığı olan, dünyadaki tüm ileri seviyadaki diplomatlarda son derece seviyeli ve sağlam bir ilişki içerisinde bulunan Ekmeleddin İhsanoğlu var. Ben inanıyorum ki sevgi bu seçimlerde sevgi ve bilgi kazanacak” Dedi.



522 kez okundu

Yorumlar

Doğruyu Halk Söyleyecek     08/08/2014 21:08

CUMHURBAŞKANINI HALK SEÇSİN OYLAMASINA HAYIR DİYENLER, ORTAYA BİR ADAY ÇIKARTIP HALKTAN OY İSTEMEYE UTANMIYORLARMI???
Misafir - Herhangibirisi

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704