Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam1004
Toplam Ziyaret1669390

“Adana Karanı Vermiş”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar 1 Ağustos’ta Adana’ya gelen ve kısa zaman aralığında birçok programa katılan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ziyaretini değerlendirdi.

 

SKM’DE İHSANOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na Adanalıların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu ilginin sandığa olumlu yansıyacağını söyledi. Başkan Karalar, “1 Ağustos’ta şehrimizi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na Adanalıların ilgisi oldukça fazla olmuştur. Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde(SKM) halkın gösterdiği yoğun ilgi ve izdihamın ardından gerek şehir turu gerekse diğer etkinliklerde Adanalılar Sayın İhsanoğlu ile kucaklaşmıştır. Buda; Adanalıların tercihinin İhsanoğlu’ndan yana olduğunu açık bir şekilde ifadesidir. Bu arada Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, Seyhan Belediyesi’ni ziyaret ederek bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır.” şekilde konuştu.

 

“İHSANOĞLU, TOPLUMU KUCAKLAYAN BİR ANLAYIŞ SERGİLİYOR”

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun toplumun hassasiyetlerine sahip çıkan, toplumu kucaklayan bir anlayış sergilediğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İhsanoğlu’nun her türlü ayrımcılık, ötekileştirme ve öfke diline karşı duracak bir cumhurbaşkanı olacağını söyledi. Başkan Karalar,”Ülkemiz zor günler geçiriyor. Hem iç hem de dış politikada geldiğimiz durum ortada. Bu süreçte ihtiyacımız olan toplumu ayrıştıran değil birleştiren ve tekrar barışın, huzurun gelmesini sağlayacak bir cumhurbaşkanı… Ekmeleddin İhsanoğlu toplumun tüm hassasiyetlerine sahip çıkan, toplumu ayrıştıran değil, kucaklayan bir anlayış ile seçim çalışmalarına devam ediyor. Kavgacı değil yapıcı özelliği ile dikkat çeken İhsanoğlu, Türkiye’nin aradığı; her türlü ayrımcılık, ötekileştirme, öfke diline karşı dimdik karşı duracak bir cumhurbaşkanı olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN KARALAR: 10 AĞUSTOS’TA SANDIĞA GİDELİM

Tüm Adanalılardan 10 Ağustos’ta sandığa gitmelerini isteyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ülkenin geleceği için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.  Başkan Karalar, “Oy kullanmak kanuni bir zorunluluk olması yanında önemli bir vatandaşlık görevidir. Bu anlamda çocuklarımız için, geleceğimiz için, huzurlu ve barışın sağlandığı bir Türkiye’yi yaratılması konusunda herkes üzerine düşeni yapmalı ve 10 Ağustos’ta 



551 kez okundu

Yorumlar

     04/08/2014 08:22

sabah sabah hiç gülesim yoktu gene gldürdünüz beni.
Misafir - cumali

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173