Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam249
Toplam Ziyaret1667891

Demokrat Parti bayramlaştı

 Demokrat Partililer Ramazan Bayramının parti il binasında kutladı. Bayramın birinci günü İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine İl Başkanı Fatih Köylü, İl eski Başkanı Yalçın Karalar, İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Sezgin ile çok sayıda partili katıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Başkanı Fatih Köylü, Türk ve İslam aleminin Doğu Türkistan, Türkmeneli ve Gazze’deki katliamlar ile Suriye’de yıllardır devam eden olaylar nedeniyle Ramazan Bayramına buruk girdiğini belirti.

Türkiye’nin de büyüyen sorunlar ve cumhurbaşkanlığı seçiminin heyecanıyla sıkıntılı bir bayram yaşadığını ifade eden İl Başkanı Fatih Köylü, milletin ortak adayı Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun halkın teveccühüyle cumhurbaşkanı olmasıyla Türkiye’de yepyeni bir dönem başlayacağının söyledi.

SEÇİM ÇALIŞMASI DEĞERLENDİRİLDİ

Demokrat Partililer bayramlaşmada 13 partinin desteklediği milletin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışması da değerlendirdi. Partililer, 10 Ağustos’ta yapılacak birinci tur oylamaya kadar çalışmalarının daha da yoğunlaştırılması konusunda görüş birliğine vardı. Partililer, Ramazan Bayramın süresince de Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu için çalışma yapma kararının da hayata geçirdi.

MHP’YE ZİYARET

Demokrat Parti’deki bayramlaşma töreninin ardından DP İl Başkanı  Fatih Köylü, MHP İl Başkanlığına giderek MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve MHP’li yöneticilerle bayramlaştı. Fatih Köylü, bayramın ikinci günün de CHP’yi ziyaret ederek bayramlaştı. 



595 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339