Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam141
Toplam Ziyaret1667783

“Bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

 AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, “dolu dolu yaşadığımız bir Ramazan ayının sonunda Bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Milletvekili Fatoş Gürkan, Tüm İslam Âlemi olarak Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında içten ve sıcak birliktelikler ile şükür ve bereket dolu günler yaşandığını belirtti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Gürkan, geride bırakılan   Ramazan ayında toplum olarak yapılan ibadetler ile maneviyatı kuvvetlendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Milletvekili Fatoş Gürkan, mesajında şunları kaydetti:   

“Yine toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek akrabalık bağlarımızı, komşuluk ilişkilerimizi güçlendirdik, yardıma muhtaç olanlara yardım etmeye çalıştık. Şimdi ise tüm bu güzellikleri tamamlayan Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlarımız bizi biz yapan değerlerimizin başında gelmektedir. İnsanları birbirine yakınlaştıran, aile bağlarını kuvvetlendiren, dargınlıkların son bulmasına vesile olan anlamlı ve önemli günlerdir. Aile ve toplum hayatı için önemli bir yere sahip olan bayramlarımızı anlam ve önemini hissederek yaşamalıyız. Bu bayramda her bayram gibi sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmeye çalışmalı, aile büyüklerimizi ziyaretlerimizle mutlu etmeli onların hayır dualarını kazanmalıyız.

Bunun yanında Gazze, Suriye, Irak ve daha pek çok yerde zulüm gören din kardeşimiz ramazan ayını maalesef bizim kadar mutlu ve huzurlu geçirememiştir. İftarlarını, sahurlarını bombaların altında yapmaya çalışırken, kana bürünen şehirlerde, kadınların ve çocukların feryatları patlama seslerini bastırmıştır.  Dünyanın her hangi bir yerinde zulüm gören tüm kardeşlerimizin de bir an önce bu zulümden kurutulmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyor ve bunun için de hepimizin elimizden geldiği kadar gayret sarf etmemiz gerektiğini belirtmek istiyorum.Bu duygularla Tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını bir kez daha kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm İslam Âlemine barış, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

 



583 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339