Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam311
Toplam Ziyaret1667953

MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu, AKP’ye oy verenlerin de Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek olacağını söyledi.


ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, “AKP’ye oy vermiş ama gerginlikten, hırsızlıktan, arsızlıktan, ihanetten bıkmış vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Anadolu’nun sesine, Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceklerdir” dedi.

İŞTE 12 YILLIK SÜRECİN GELDİĞİ NOKTA

İzgioğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmesinde önemli mesajlar verdi.  İzgioğlu şu görüşleri dile getirdi:

“Son 12 yıldır yaşanan ağır ihanet sürecinin geldiği nokta itibarıyla 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi Türk milletinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimi haline gelmiştir. Türkiye’de bir avuç zümrenin idaresinde geçen 12 yıl, her bakımdan ziyan olmuş yıllardır. Bu sürede arsızlık, yüzsüzlük, hırsızlık, rüşvet, soygun, talan, iltimas, baskı, dayatma, adaletsizlik ve zulüm zirve yapmış, ihanetin kapıları ardına kadar açılmış, dışarıda ise devletimizin itibarı sıfırlanmıştır.”

BEYZBOL SOPASINI VE GAZZE’Yİ HATIRLATTI

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu “Artık bütün bu gerçekleri gören Türk milleti; adaletten yana olan, insan haklarına değer veren, demokrasiyi özümsemiş, yalan söylemeyen, halkını aldatmayan, rüşvete tenezzül etmeyen, çocuklarıyla milyarları sıfırlamayan, şehitlerimizin katilleriyle masaya oturmayan, terörü himaye edenleri onur konuğu olarak karşılamayan birini istiyor. Türk milleti, Beyaz Saray’dan beyzbol sopasıyla terbiye edilenlere, 2 yıldır Gazze’ye gidemeyen iki yüzlü siyasetçilere artık tahammül edemiyor. Özetle Türk milleti, illete ve zillete yeter derken, Anadolu’nun onurlu sesi Ekmeleddin İhsanoğlu’na evet diyor” şeklinde konuştu.

ORTAK MÜCADELEYE ÇAĞRI

İzgioğlu açıklamasını şu ifadelerle bitirdi:

“Dolayısıyla, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi bütün milletimiz için tarihi bir şanstır. Bu bakımdan mazlumun, mağdurun, garip gurebanın, yetimin, öksüzün, adaletin, demokrasinin sesi ve umudu olarak ortaya çıkan Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, ülkemizde en çok ihtiyaç duyduğumuz barış, esenlik ve huzur için çok önemli bir şans haline gelmiştir. Sayın İhsanoğlu, bu bakımdan bütün halkın ortak vicdanı, ortak sesi ve umudu olmuştur. Ben inanıyorum ki; AKP’ye oy vermiş ama gerginlikten, hırsızlıktan, yüzsüzlükten, ihanetten bıkmış vatandaşlarımız dahi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceklerdir. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimizi, Adana’da yaşayan bütün değerli vatandaşlarımızı illetten ve zilletten kurtulmak için nerede olursak olalım; ister denizde, ister yaylada ortak mücadele etmeye, mutlak surette sandığa gitmeye ve tercihimizi yapmaya davet ediyorum”



506 kez okundu

Yorumlar

FIRSAT SİZDE OLSA??     17/07/2014 15:23

Ya İzgioğlu allah sizlere fırsat vermesin elinize fırsat geçse ülkeyi satacak ilk insan sizin mahapalılardır.adana büyükşehirbelediyesini mafyalar almış başını gidiyor.karaisalı da esra eroin sayenizde.karaisalı karapınar parkını bile yakmışlar ap partililer alınca allah fırsat vermesin
Misafir - İLÇE ANALİZCİSİ

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339