Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam647
Toplam Ziyaret1686080

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Karaisalı Belediye Başkanlığına yeni seçilen Saadettin Aslan’a ‘Hayırlı olsun’ plaketi gönderdi



 Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan genel mahalli idareler seçiminde Karaisalı Belediye Başkanlığı’na seçilen Saadettin Aslan’a plaket gönderdi.

  Plaket, Denizbank Barkal Şube Müdürü M. Hakan Tufan ve Kobi Bankacılığı Portföy Yönetcisi Orhan Uçkun tarafından Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a takdim edildi.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, gönderdiği mesajında “Toplumlarda sosyal refah seviyesinin yükselmesi, gelecek nesillere yaşanabilir, geçmiş kültürünü koruyan ve çağdaş kentler bırakılması yolunda Denizbank olarak her şeyden önce insana öncelik veren, halka hizmeti ilke edinen, bu kutsal mesleğe büyük önem atfediyor, bugün, belediye finansmanında Türkiye’nin öncü bankası olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu duygularla üstlenmiş olduğunuz görevinizde başarılar diliyor, ilçenizin gelişimi için güçlü iş birliğimizin devamını temenni ediyorum” dedi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e bu jestinden dolayı teşekkür etti.

 



466 kez okundu

Yorumlar

     17/07/2014 15:12

İLçemize Denizbank ŞUbesi istiyoruz.Başkan Ne olursun bu isteğimizi dkkate alırsan seviniriz.
Misafir - İlçe Seçmenleri

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231