Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam649
Toplam Ziyaret1681734

Karaisalılıar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel Kızıldağ Köyler arası (Mahallleler arası) Futbol Turnuvası'nın başlama vuruşu Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan tarafından yapıldı




Karaisalı İlçesine bağlı Kızıldağ Yaylası’nda 16 Mahalle takımının katıldığı futbol turnuvası başladı. Karaisalılılar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının başlama vuruşunu Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptı.

  Aytaç Durak Futbol Sahası’nda başlayan turnuva öncesi açış konuşması yapan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Karaisalılılar Derneği ve sponsorlarına teşekkür etti. Aslan, “Yine hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Beye ve uzaktan yakından turnuvaya katılan ve bizleri yalnız bırakmayan misafirlere de teşekkür ediyorum” dedi.

  Aslan daha sonra turnuvanın ilk maçı olan Emelcikspor- Çakallıspor maçının başlama vuruşunu yaparak turnuvaya start verdi.

  Maçlar 30 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.

  Hikmet Kebap'ın ana sponsorluğunu yaptığı 2014 futbol turnuvasına Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri İlyas Karabulut, Abdullah Sakarya, Abdulcelil Sak, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Fikret Doğan, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Yusuf Delikoca, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz, Karaisalılıar Derneği Başkanı Sadi Çetin ve çok sayıda sporsever katıldı. 

İLK HAFTA SONUÇLARI:
Eğlence Birliği 4- Beydemir 0
Emelcik 2- Çakallıspor 0
Topalak 4- Çukur 1
Keştepe 2- Çakallı 1978 9


1149 kez okundu

Yorumlar

HESAP MI DEDİN???     10/07/2014 10:57

GENE ETLER YENECEK,SUCUKLAR MANGALLARA ATILACAK,PİRZOLALAR LÜPE LÜPE MİDEYE İNDİRİLECEK,ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİR DE TATLICI KÖSEDEN ÜSTÜNE ŞÖYLE SICAK SICAK TATLILAR VE DONDURMALAR GÖTÜRÜLECEK.HESAP MI DEDİN?DUYMADIM BİRDAHA SÖYLE HESAP MI DEDİN?AKILLI OL.LÜTFEN AKILLI OL.
Misafir - SOL KANAT OYUNCUSU

Ayhan Işık      07/07/2014 08:18

Akepelimi Mehapli mi acaba ? Bir orda bir orda görüyoruzda . Cumartesi günü facebookta Fatoş hanımın yanında mı gördük neci ? Hani Belediyede Mehape lilerle geziyordu diyorlar.Facebookundan fatoş hanımın resmini niye kaldırdığı merak konusu.
Misafir - Karakıtu

Pkk Işid     07/07/2014 00:36

Arif olan anlıyor, IŞİD parçalıyor; Türkiye Kürdistanı ile Irak ve Suriye Kürt bölgelerinin birleşerek Büyük Kürdistanı oluşturmak gayeleri! Barış süreci sayesinde PKK, Suriye ve Irak’taki çatışmalara odaklanıyor, Türkiye’de ise silah kullanmadan PKK Türkiye Kürdistan’ı kursun diye ne isterse hemen hemen tamamını sağladı. Egemen Kürdistan fikri sadece Irak’ın sorunu değil, ülkemizde bu fikir inşa ediliyor ve toplumumuz alıştırılıyor. Deh dese giden çüş dese duran yüzde 45 var nasıl olsa! Deniyor uluslar arası konjektörde konuşuluyor.
Misafir - Mehape

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704