Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam616
Toplam Ziyaret1682603

31 Mayıs’ta kuralar Adana’da çekilecek. Maçlar 5 Temmuzda başlayıp 30 Ağustosta son bulacak



“Karaisalı Kaymakamlığı Karaisalılılar Derneği Hikmet Kebap 2014 Köyler Arası Futbol Turnuvası” adı verilen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek turnuva heyecanı giderek artıyor.

 ANA SPONSOR HİKMET KEBAP

  Geçen yıl turnuvanın ana sponsorluğunu Tatlıcı Köse’nin yaptığı turnuvanın bu yıl ki sponsoru Hikmet Kebap oldu. Bu nedenle turnuvanın adı “Karaisalı Kaymakamlığı Karaisalılılar Derneği Hikmet Kebap 2014 Köyler Arası Futbol Turnuvası” konuldu.

 KURALAR 31 MAYISTA ÇEKİLİYOR

  16 takımın katılacağı Turnuvanın kuraları bu hafta sonu Adana’da Kenan Evren Bulvarında Martı Cafe’de çekilecek.

 MAÇLAR 5 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

  Karaisalı Kaymakamlığı Karaisalılılar Derneği Hikmet Kebap 2014 Köyler Arası Futbol Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı ve aynı zamanda Karaisalılılar Derneği Başkan Yardımcısı olan Uğur Ünaldı, maçların 5 Temmuz’da Kızıldağ Subattığı sahasında başlayacağını ve 30 Ağustos Zafer Bayramı günü tamamlanacağını söyledi.

   Maçların hafta sonları oynanacağını kaydeden Ünaldı, Maçların 4 grupta oynanacağını ve gruplara büyük katkıda bulunan kişi veya kuruluşların adının verileceğini sözlerine ekledi.

 



1327 kez okundu

Yorumlar

     30/05/2014 11:35

Aptal düğünden çocuk oyundan usanmaz. Bizim murtçularda pirzola yemekten usanmaz bunu bilmiyormusunuz.
Misafir - plaketçi

Paranın altına elini sokmak     30/05/2014 10:47

sadece siz dolu dolu konuşursunuz sizin dışınızda herkes boş konuşur. Yorumlarda turnuvayı dürüstler yapsın diyen olmamış yapması gerekenler yani belediye kaymakamlık yapsın demişler ama nedense siz bundan rahatsız olmuşsunuz.. boş yere para almadan o kadar zaman ayırıyorsunuz!! yaz tatilinizi hafta sonunuzu ailenize ayıramıyorsunuz ya belediye yaparsa sizin içinde iyi olmazmı!!!! ne bu istek neden acaba!!! yıllık izninizi bile kullanamıyorsunuz belediye yaparsa sizin için de iyi olmazmı ne dersiniz?
Misafir - dernekçi

yarası olanlar ortaya çıkıyor     30/05/2014 08:55

emelcikli kardeş ne oldu yarana mı dokunuldu?tabi tabi kızıldağda kilo kilo yenen pirzolalar ve ekmek arası mangal sucukların dahi hesabı hala ortada dimi?
Misafir - ilçenin favorosi_KEŞTEPE

Taşın altına eline sokmak     29/05/2014 21:26

Ya kardeşim ne kadar boş konuşuyorsunuz.Mademki siz dürüstsünüz siz yapın turnuvayı.belediyeye başvurun kaymakama başvurun.yapın turnuvayı.boş boş konuşmayın lütfen...
Misafir - KARAİSALININyıldızıEMELCİK

geçen sene dönen dolaplar     29/05/2014 19:17

Geçen sene dönen dolaplar herkesin malumu tam fiyasko onu kimseye izah edemedilerde bunca şeyden sonra kaymakamlık belediye destek verip kendisinin yapması gereken bu turnuvayi Derneği'nin yapmasına nasıl izin veriyor belediyenin sahasinda adamlar resmen işletme kurup işletiyor ve bunuda belediye ve kaymakamlık imkanları kullanarak yapıyor ve bir sürede para konuşuluyor bu işi hâlâ aklım almıyor yeni seçilmiş belediye Başkanımız bu olaya el atar diye bekliyordum. Vatandaş bir sürü para verip belediye nin sahasında top oynuyor. Kimseninde sesi çıkmıyor. Aladağ da bu işi yıllardır belediye yapıyor. Bizimkiler kış uykusundan sanırım uyanmak istemiyor
Misafir - fuatavni

ARENADAKİ CUGGA     29/05/2014 17:49

peki bu toplanan paralar kimin cebine gidiyor arkadaş............
Misafir - SPORSEVER

     29/05/2014 15:20

kareş haklısın.bu konuda geçen yıl da aynı şeyleri söyledik.söyledik diye bizi ipe dizeceklerdi.onun için ben susuyourm sen konuş.
Misafir - merkezden vatandaş

Belediye neden yapmaz bu turnuvayı     29/05/2014 09:52

Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi'nin asli görevleri arasında olan sosyal etkinlikler. Belediyelerin sahasında onların imkânlarını kullanarak dernek tarafından yapılıyor. Ve katılım Ücreti alınarak yapılıyor. Bu turnuvayı ücretsiz yapmak belediyelerin görevi zaten zira spor müdürleri var başkanlığı var. İsmi bile parayla satılan grupların adlarının bile parayla satıldığı bu kadar paraların konuşulduğu bir turnuvaya belediyeler kaymakamlık nasıl izin veriyor. Kaldıki yapanlar da bu kadar para konuşulan bir turnuvada ne yaparsa yapsın töhmet altında kalır yada zaten gelir elde ediyorlardır. Belediyelerin halka bu tür etkinlikleri yapması zaten görevidir. Bu köylüye 3 maç için 1000 lira verdirmek nasıl izah edilir. Subattigi arena kimin sahası? Kimler tarafindan işletiliyor? Kime parayla top oynatiliyor? Oysa hemen burnumuzun dibinde Aladağ da bu işi belediye yapıyor
Misafir - fuatavni

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398