Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam600
Toplam Ziyaret1681685

Adana'da kamyonun çarptığı otomobildeki aile koku gelen araçtan inip kaçtıkları sırada içerisinde 400 lira bulunan cüzdanları çalındı. Kaza ve hırsız şokunu aynı anda yaşayan anne ile kızı gözyaşına boğuldu.



Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi Karataş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Karataş Bulvarı üzerinden D-400 istikameti yönüne giden Halil İbrahim Erkal (29) yönetimindeki 01 BN 699 plakalı otomobile, plakası belirlenemeyen bir kamyon çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilden koku hissedilince Halil İbrahim Erkal otomobili yolun sağına park etti. Otomobilde bulunan Ayşe Erkal (27) ve annesi Raziye Kayın araçta patlama olacağını düşünerek araçtan inip kaçtı. Bu arada vatandaşlar otomobilin kilitli olmayan kapısını açık otomobilin içini kontrol etti.

Otomobilde bir tehlike olmadığını gören aile tekrar aracın yanına geldi.
Bu arada kaza nedeniyle olay yerine trafik polisi çağrıldı. Polis Halil İbrahim Erkal'dan ehliyetini istedi. Erkal otomobile gidip cüzdanını almak istedi ancak bulamadı. Bunun üzerine Erkal ve ailesi can derdiyken içinde 400 lira, ehliyeti ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdanın çalındığı anlaşıldı.

Sürücünün eşi Ayşe Erkal ve kayınvalidesi Raziye Kayın gözyaşlarına boğuldu. Raziye Kayın, gözyaşları içinde kamyonun kendilerine çarptığını bu arada damadının yolun kenarına çekip indiği sırada otomobilde koku olduğu için korkup araçtan indiklerini belirterek, "Biz otomobilden korkup koşarak uzaklaştık. Bu arada vatandaşlar otomobile bakıyordu. Biz canımızın derdine düşmüştük. Birileri oğlumun cüzdanını çalmış. Bu nasıl bir vicdandır anlayamadık" dedi.



671 kez okundu

Yorumlar

     27/05/2014 10:59

İnsanlığın bittiği an bu an olsa gerek.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704