Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam1008
Toplam Ziyaret1669394

İNTELLİ FİRMASININ SÖZLEŞMENİN İPTAL EDİLMESİNDEN DOLAYI VATANDAŞLARDAN PARA TALEP EDEMEYECEĞİNİN BELİRTİLDİĞİ AÇIKLAMADA, AYNI İŞİ YAPAN SZD FİRMASININ PARKOMAT HİZMETİ VERMEYE DEVAM ETTİĞİ BELİRTİLDİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MAHKEME KARARININ MECLİS TARAFINDAN ONAYLANMASIYLA İNTELLİ FİRMASININ PARKOMAT FAALİYETİNİN DURDURULDUĞUNU AÇIKLADI…

Adana Büyükşehir Belediyesi; son günlerde kamuoyu gündemine gelen parkomat hizmetleriyle ilgili açıklama yaptı. 

Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Kamuoyunun hatırlayacağı üzere Adana Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat AŞ tarafından ihale ile Adana’daki parkomat hizmetlerinden bir bölümünü alan İntelli firmasının bu hizmetleri durdurmasıyla ilgili yargı kararı vardır. Bu yargı kararına dayanarak Adana Büyükşehir Belediye Meclisi de mahkeme kararının uygulanması yönünde karar almış ve İntelli’nin parkomat hizmetleri vermesi durdurulmuştur. Durum böyle iken bazı basın yayın organlarında İntelli firmasının yetkisi olmamasına karşın vatandaşlardan park ücreti talep ettiği yönünde haberler yer almıştır.

Bilinmelidir ki söz konusu haberlerdeki iddialar ciddi şekilde incelenmektedir. Mahkeme ve meclis kararı öncesi Atatürk Caddesi, Sular Yolu, Ziyapaşa Bulvarı, Toros Caddesi, Hacı Ömer Sabancı Caddesi, Kızılay, Abidinpaşa ve Cemal Gürsel caddelerinde parkomat hizmeti veren İntelli firması, Zabıta ekiplerimizin gözetiminde buralardaki tabelalarını sökmüş ve elemanlarını çekmiştir. İntelli’nin daha önceden faaliyet gösterdiği bu caddelerde ücret alınması söz konusu değildir.

Ancak Adana’da parkomat hizmeti veren bir başka firma daha vardır ve bu firma çalışmalarını sürdürmektedir. SZD firması Gazipaşa Bulvarı, Mustafa Gümüşdamla Caddesi, Mithat Saracoğlu Caddesi, Pandora Sokak ve Karacaoğlan Caddesi’nde parkomat hizmeti vermektedir. Sözleşmesi devam eden SZD firması verdiği hizmet karşılığı ücretini tahsil etmektedir.

Bu açıklama Adanalıların park hizmeti alırken herhangi bir sorunla karşılaşmaması için gerekli görülmüştür.”



749 kez okundu

Yorumlar

ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR.......     21/05/2014 19:40

HERKESİN HUZURUNDA ESKİ BAŞKANIMIZ BABACAN DURAKTAN BURADAN ÖZÜR DİLİYORUM FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ CUMALİ ÖZCAN ,BENİMLE İİLGİLİ İŞLERİ BABACAN DURAĞIN YAPTIRMADIĞINI SÖYLEYİP DURDU BİZLERİ İNANDIRDI DAHA DOĞRUSU KANDIRDI DOLAYISIYLA BİZİ BÜYÜK BİR YANILGIYA DÜŞÜRDÜ AMA BUGÜN BUNUN BÖYLE OLMADIĞINI GÖRDÜM.VE ANLADIM BABACAN ABİDEN ÖZÜR DİLİYORUM.YENİ BAŞKAN SADETTİN BEYEDE İBRAHİM VE CUMALİ ÖZCAN KUZENLERLE KARAİSALI YI YÖNETEBİLECEĞİNE İNANIYORSA KOLAY GELSİN DİYORUM HERKESE HAYIRLI OLSUN SAYGILAR.
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

kul hakki yenmez     21/05/2014 16:44

KARAİSALİYA KAPALİ SPOR SALONU YAPİLDİ HER HALDE SÜS İCİN YAPİLMݧ NE GARİP GÜREŞCİ YETİŞTİRMEK İCİN EMEK VEREN HOCALAR MANESEF DÜGÜN SALONUNDA YAPİLİYOR YAZİK YAZİK KARAİSALİMİZA YAKİŞMİYOR .
Misafir - cacik

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173