Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam296
Toplam Ziyaret1681381

Abdulkadir Küreksiz görevi ASKİ Genel Müdürlüğü’ne getirilen Rahmi Pekar’a teslim etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (ASKİ) devir teslim töreni yapıldı.

ASKİ’deki devir teslim töreninde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, görevi devreden Abdulkadir Küreksiz’in uzun yıllar kamu bürokrasisinde görev yaptığını, her kurumda değerli hizmetleri bulunduğunu söyledi.

Küreksiz’in ASKİ’de başarılı çalışmalar yaptığını belirten Sözlü, “Yeni bir dönemde yeni bir başlangıç yapmak istedik. Kendileri de nezaket göstediler ve uygun bir davranış olduğunu ifade ettiler. Bu zamana kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde husumetle yapılan bir devir teslim değil, yeni bir başlangıç için devir teslim yapıyoruz” dedi.

Belediyenin kapısının Kadir Küreksiz’e her zaman açık olduğunu anlatan Hüseyin Sözlü, “Rahmi Beye de başarılar diliyorum. Başarılı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Kadir Beyin de deneyimlerinden yararlanacağız” şeklinde konuştu.

Hüseyin Sözlü’nün açıklamalarının ardından Abdulkadir Küreksiz “hayırlı olsun” dileğiyle görevi Rahmi Pekar’a devretti.

 



865 kez okundu

Yorumlar

Düşenin dünya da dostu yoğ imiş     21/05/2014 12:56

Zor dostum zor gülerken ağlamak zor.Başkan olmasaydı soluğu Tek in bir şubesinde alacaktın elinden tuttu ASKİ de kaldın.Siz ne yaptınız size yakışanı yaptınız.Düşenin dostu yok imiş türküsünü doğrular vaziyette selam bile vermediniz.Evet acıyı tattın düşmek nasılmış..A.Kadir bey soyadına yakışır dik dursaydın belki konumun farklı olurdu.Etrafındaki insanın kaç tanesi yanında yeralacak onu yaşayarak öğreneceksniz.Hayal kırıklığına uğrayacaksın.Hayat devam ediyor.
Misafir - ozan

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398