Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam499
Toplam Ziyaret1668141

Karaisalı’nın Gildirli Mahallesinin 1500 rakımlı Ekecik yaylası'nda düzenlenen geleneksel şenliklere, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve MHP İlçe Başkanı Sezai Yılmaz katıldı



Karaisalı İlçesine bağlı Gildirli Mahallesi’nin Ekecik Yaylasında geleneksel Yörük Şenliği düzenlendi. 

  Gildirli Mahallesinin 1500 rakımlı Ekecik Yaylası'nda düzenlenen geleneksel şenlikde bir konuşma yapan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Soma ilçemizde yaşanan ve derin üzüntü ile öğrendiğimiz faciada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar ve yakınlarına da sabırlar diliyoruz. Böylesine büyük acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.

  Etkinlikte daha sonra Soma'da hayatını kaybeden vatandaşlar da anıldı ve gıyabında cenaze namazları kılındı

  Şenliğe MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve MHP İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ünal Işık, Karaisalı Belediyesi Meclis Üyeleri İlyas Karabulut, Cumali Işıl, Adana Büyüykşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi Sıtkı Polat, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Yusuf Delikoca ve Denizcilik Şube Müdürü Bekir Durukan,Karaisalılar Derneği Başkanı Sadi Çetin , Muhtarlar ve çok sayıda Gildirli sakini katıldı.



1498 kez okundu

Yorumlar

GİZLİ EL KORUMAKTA.     21/05/2014 11:56

HİÇKİMSE BOŞUNA ÇENE PATLATMASIN SADETTTİN BAŞKANIN AYFER BEBEGİ SÜPÜRGEYE VERMEYE GÜCÜ VE OTORİTESİ YETMEZ.HELE BİR DENEMEYİ BIRAK AKLINDAN DAHİ GEÇİREMEZ.ÇÜNKÜ O GİZLİ EL AYFER BEBEGİ MİLLETVEKİLİ GİBİ KORUMAKTADIR.
Misafir - YUKARIKİSİ MAHELLEDEN

başkan senin gücün yetmez     21/05/2014 08:41

sayın saadetttin kardeşim sana oy vermiş br seçmen olarak samimi duygularımı söyleyim.ilçeyi 2 ayda hüsrana uğratttın.beklentilerin çok çok altında kaldın.yada bizler mi çokı şey bekliyorduk bilmiyorum ama çok çok yetersiz ve zayıf kaldın.Hele hele de İlk icraat olarak İbrahim ŞEN i eline süpürge verip 24 saat ilçeyi süpüreceksin demek sana hiç mi hiçç yakışmadı.Çay bahçesi seçmenleri olarak haykırıyoruz yüregin ve gücün yetiyorsa aynı şeyi AYfer BEBEK e de yapsan diyeceğim ama sne yapamazsın.ÇÜnkü gücün yetmez.
Misafir - çay bahçesi halkı adına

     20/05/2014 22:00

sadettin kazandı karaisalı kaybetti .aynı düzen devam edecek karaisalı o kdar .
Misafir - dsdsds

başkan tarihe bile geçersiniz.     20/05/2014 15:42

hayatında ilkkez başkanlık koltuğuna oturan sadettin başkanın ilk iş olarak ibrahim şeni süpürgeye vermesi bence çok manidar.ilçede yapılacak yüzlerce iş varken ilk iş olarak ibrahim şenle uğraşmak size asla artı puan kazandırmaz.aksine imajınızı zedelersiniz.tarihe geçersiniz.
Misafir - çömelekli seçmen

di mi samet?     20/05/2014 13:32

büyük adamlar büyük işler yapar büyük adamlarla uğraşırlar.küçük adamlarda küçük işler yaparlar ve küçük adamlarla uğraşırlar dimi samet?
Misafir - nejla

gizli eli herkes biliyor.     20/05/2014 13:46

hakan kardeş gülünç duruma düşme ne olursun.Sadetttin başkan asla AYfer Bebeği süpürgeye veremez.Çünkü Ayferi koruyan gizli elller var.BU gizli elinde kim olduğunu ilçede 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor.
Misafir - Güvençli abiniz

????     20/05/2014 10:15

Güreş Karakucak mı yağlı güreş mi yapılacak.? Yok sa Yağlı karakucak mı?Bir şey eksik berber
Misafir - ögeday

Başkan sizin bile gücünüz yetmez.     20/05/2014 09:14

Sevgili Saadettin abi ne olursunuz garibanların ekmeği ile ne oynayın ne de rencide ediniz.İbrahim ŞEN kardeşimiz kendisine verilen her türlü görevi en iyi şekilde yapacaktır.Lakin yüreginiz yetiyorsa hadi Ayfer BEBEK beyi de süpürgeye veriniz.Veremezsiniz çünkü bazı şeylere ilçede sizin bile gücünüz yetmez.
Misafir - MR_H_A_K_A_N

bana farkı söyleyin?     20/05/2014 08:38

seçim biteli 2 ay oldu hala laylay lom.gözle görülecek hiçbişe yok sadece İbrahim ŞEN kardeşimize çıktı bu seçimin faturası.Onlarca işçi kardeşlerim yerlerini korjumakta iken İbrahim ŞEN kardeşimize eline süpürgeyi alacaksın dediler.Peki Babacan DURAK tan ne farkınız kaldı söylermisiniz?
Misafir - Saypınarlı seçmen

ŞEN OLA     19/05/2014 22:43

BU ŞENLİK NE ZAMANDAN BERİ GELENEK HALİNE GELDİ DOĞRUSU BEN BİLMİYORUM AMA GELENEK HALİNE GETİRİLİRSE İANIN ÇOK SEVİNECEĞİM VE HER ZAMANDA İŞTİRAK EDERİM. AMA BU HALİYLE BENİM BİLE HABERİM OLMADI KİM NE ŞEKİLDE TERTİPLENMİŞ VE NASL DUYURULMUŞ HAYRET..............
Misafir - DOÇENT DR

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339