Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam664
Toplam Ziyaret1668306

ADANA'DAKİ CENAZEDE YIRTIK AYAKKABILARIYLA BİR KENARA ÇEKİLİP DAYISININ ARDINDAN GÖZYAŞI DÖKEN 6 YAŞINDAKİ OSMAN'I GÖRENLERİN YÜREĞİ BURKULDU



Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçilerden Ahmet Çelik'in cenazesi Adana'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Madencinin 6 yaşındaki yeğeni Osman'ın gözyaşları, cenazeye katılanların yüreğini dağladı.

Ahmet Çelik (32), 5 yıl önce maden ocağında çalışmak için Merkez Sarıçam ilçesine bağlı Karlık köyü Torunlar Mahallesi'nden Manisa'nın Soma ilçesine gitti. Gittikten bir yıl sonra da köylerinden Gülizar Çelik ile evlenen Ahmek Çelik'in Zeynep (3) adını verdikleri bir de kızları oldu.

Bankadan çektiği krediyle ev satın alan Çelik, kredinin borcunu bitirdikten sonra maden ocağında çalışmayı bırakıp Adana'ya dönmenin hesaplarını yapıyordu. Ancak Ahmet Çelik'in bu hayali, Soma'daki maden ocağındaki kazayla son buldu.

Maden kazasında hayatını kaybeden Çelik'in cenazesi dün gece annesi Naciye ve babası Osman Çelik tarafından Soma'dan getirilerek Buruk Mezarlığı'ndaki morga konuldu.

"EV ALMAK İÇİN GİTTİN KÖMÜR OLUP DÖNDÜN"
Bugün sabah 08.00 sıralarında morgdan alınan Ahmet Çelik'in cenazesi gasilhaneye götürülerek yıkandı. Anne Naciye Çelik, oğlunu burada son kez gördükten, gözyaşları arasında, "Oğlum kömür olmuş. Manisa'nın dağlarında oğlum kayboldu. ev almak için gittin, kömür olup döndün. Oğlum Ahmedim sana kıyamam "diyerek feryat etti.
Eşini son kez gören Gülizar Çelik de, gözyaşlarına boğuldu, yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durdu.
Ahmet Çelik'in cenazesi Türk bayrağına sarılı tabuta konulup Sarıçam ilçesine bağlı Karlık Köyü'nün Torunlar Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. Burada binlerce kişinin katılımıyla cenaze töreni yapıldı.

6 YAŞINDAKİ OSMAN HEM AĞLADI HEM AĞLATTI
Ahmet Çelik'in ablası Fatma Göbek'in oğlu, 6 yaşındaki Osman Göbek'in, bir kenara çekilip ağlaması görenlerin yüreğini burktu. Bir komutan, ayağında yırtık ayakkabı bulunan minik Osman'ın yanına giderek onu teselli etmeye çalıştı. minik Osman, basın mensuplarına de, "Dayım öldü o yüzden ağlıyorum" dedi.

Adana Müftüsü Arif Gökce'nin, cenaze namazını kıldıracağı sırada minik Osman dayısının Türk bayrağına sarılı tabutuna yaklaşarak beklemeye başladı. Daha sonra namazın başlamasıyla minik Osman, büyüklerinin yanına geçip saf tuttu.

Cenaze namazı kılınırken, Ahmet Çelik'in 3 yaşındaki kızı Zeynep'te her şeyden habersiz yakınlarının kucağında etraftakileri izledi.
Namazın kılınmasının ardından tabut, vatandaşların omzunda bir süre taşınarak araca konularak köy mezarlığına getirildi. Burada anne Naciye Çelik ve kızlarının ağıtları yürekleri dağladı.

Çelik'in cenazesi gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.
Törene, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Emniyet Müdürü cengiz zeybek de katıldı

1111 kez okundu

Yorumlar

Kontratak     17/05/2014 12:37

Bu ülkenin bu hale gelmesinde yırtık ayakkabılı,okumaktan zevk almayan,körü körüne oy veren insanımızın da kabahati var.Çocuk belki masum lakin halkımız gerçekten gerçeklerden çok bihaber.Kendi halkına yumruk atan bir başbakan hala %45 oy alıyorsa bu ülkede bunlara müstahakız kardeşler.AKP'li değilim lakin AKP'yi tüm fenalıklara rağmen bu kadar yüksek oy aldığı için kutluyorum.
Misafir - Adsız.

SİZCE HANGİSİ YALAN???     17/05/2014 08:26

BU GÖRÜNTÜDE BİR YANLIŞLIK OLMALI!!! TÜRKİYE SON 12 YILDA ÇAĞ ATLADI!! MİLLİ GELİR 4 KAT ARTTI!!! BU ÜLKE IMF OLAN BORCU SFIRLADIĞI GİBİ IMF YE 5 MİLYAR DOLAR BORÇ VERECEKTİ!!! DÜNYANIN 17 BÜYÜK EKENOMİSİ OLMAMIŞMIYDI!!! YA TÜM BUNLAR KOCA BİR YALAN!!! YADA BU GÖRÜNTÜ YALAN!!! SİZCE HANGİSİ YALAN??? BİRDE ŞUNU ANLAMIYORUM BU ÜLKE EKENOMİSİ O KADAR BÜYÜDÜ DENİYOR AMA HER OLAYDAN SONRA HALK YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENEREK O SAF, YARDIMSEVER İNSANLAR BİRDE BU ŞEKİLDE SÖVÜŞLENİYOR. DEVLET NE YAPILMASI GEREKİYORSA O İNSANLARA FAZLASI İLE YAPMALI. BİZLER VERGİLERİMİZİ BİZE HİZMET EDİLSİN DİYE VERİYORUZ TAYYİB ONA BUNA ÇAR ÇUR ETSİN İSTEDİĞİ GİBİ HARCASIN DİYE VERGİ ÖDEMİYORUZ. YARDIMLAŞMA GÜZEL BİR DUYGU AMA ÖNCE HÜKÜMET GEREĞİNİ YAPMALI.
Misafir - Karaisalılı

BU MADEN YANGININDADA ÇAPANOĞLU ARAYANLAR VAR!!!     17/05/2014 05:15

MALESEF BİZLER HALK OLARAK BÖYLE OLDUĞUMUZ SÜRECE DAHA ÇOK TEKMELENMEYE, TOKATLANMAYA VE SOYULMAYA DEVAM EDERİZ. ÖYLE İNSANLAR GÖRÜYORUMKİ MALESEF ÇEVREMDE O İNSANLAR TEKMEYİDE TOKATIDA HAK ETMİŞTİR, BU MADEN YANGININDA HÜKÜMETİ ZOR DURUMDA BIRAKMAK İÇİN BİR ÇAPANOĞLU VAR GİBİ DİYENLER VAR. İŞTE BEN BU KELİMELERİ DİYEN İNSANLARI ANLAMIYORUM. ACABA BENDEMİ VAR BİRŞEY DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ADAM İĞNEDEN İPLİĞE ZAM YAPIYOR, İNSANLARIN KAZANDIĞI İKİ KURUŞTAN BİR KURUŞUNU NASIL ALIRIM DİYE HERTÜRLÜ VERGİYİ HA BİRE ARTIRIYOR ADAMLAR HALA DİYORKİ YAPSINDA TAYYİB ZAM YAPSIN, YESİNDE TAYYİB YESİN DİYOR. ACABA BENDEMİ ANORMALLİK.
Misafir - Karaisalılı

DEVİR SONA ERDİ     16/05/2014 22:01

Aziz efendi geziyor du ama diğerleri gibi ... Aziz efendi min ruhunu biliyoruz , kazanmayı o ekibin hiçbiri istemiyor du ? İktidarın yanında olma psikolojisi ile geziyorlar dı . Yusuf beyin yanındaki gençler dahi farklı düşüncelerde idi söylemlerini duyduk .
Misafir - Adam Mehape

HAİN YALAN MAKİNESİ VE HOCA DIR     16/05/2014 21:59

Vekili uyutup partiyi facebook ta tiwitir mivitir da başarılı gösterenler utansın . Onurlu insan istifa eder . Ammma heralde maddi bir tasarruf var gibi duygusal ankaradan makineye makineden hocaya . Hiçbir şey gizli kalmayacak .
Misafir - Hiram Abbas

YALAN MAKİNESİ     16/05/2014 21:17

Asıl Hain partiyi bu hale getiren herkesi küstüren , konuşmayı , oturmayı bilmeyen genel kültur , usul dan uzak hasbel kader piyango ile gelen Yalan makinesidir ve partiyi itibaraızlaştıran ekibi de kendi gibi teşkilatı dar alan çeken dedikoducu ekip başı ve diğer partilileri ekibi ile vekile karşı eleştirtip itibarsızlaştıran müdür dür.
Misafir - Artık Yeter

yanlış hesap     16/05/2014 20:15

aziz beyi listeden çıkarmanızı özellikle istiyoruz.çünkü kendisi yeterince gayret gösterdi
Misafir - ilkeli

yanlış hesap     16/05/2014 20:41

kim hain diye yazmışsınız ya hani zaten hainleri yazmışsın vahit bey.chp nin oylarını cemaatın oylarını ekle sonuç ortaya çıkar zaten.2009 yerel seçim sonuçlarına bakarsanız birde aynı isimlerin ihanetini yine görürsünüz.ayrıca ihanet edenleri bu kadar açık yazmanızda vatandaşın biliç kazanmasında son derece faydalı olacaktır bu denli sorumlu ve bilgilendirici yazınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.
Misafir - ilkeli

yanlış hesap     16/05/2014 20:41

kim hain diye yazmışsınız ya hani zaten hainleri yazmışsın vahit bey.chp nin oylarını cemaatın oylarını ekle sonuç ortaya çıkar zaten.2009 yerel seçim sonuçlarına bakarsanız birde aynı isimlerin ihanetini yine görürsünüz.ayrıca ihanet edenleri bu kadar açık yazmanızda vatandaşın biliç kazanmasında son derece faydalı olacaktır bu denli sorumlu ve bilgilendirici yazınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.
Misafir - ilkeli

gene mağdur olacak inanın bana.     16/05/2014 13:38

Beyler hiç kimse merak etmesin çok değil bir hafta sonra Tayyip Babanız (benim değil asla) ortaya bir laf atar paralel felan diye inanın bana bundan bile mağdur yaratır kendisine.Ve bu halkın da en az %60 kadarı yutar merak etmeyin.
Misafir - %40 seçmenden birisi

Dİk dur osmanım.     16/05/2014 13:28

Osmanım canım yegenim ne olursun ağlama senin yerine ben ağlayım.Bak şimdi başbakanlık müşaviri ne ağlıyorsun diye gelir seni de tekmeler ne olursun içine akıt gözyaşlarını.ÇÜnkü bu ülkede acıyı yaşamak haram ağlamak haram.Yasak kardeşim.Çünkü bu ülkede şerefsiiz çok Osmanım.
Misafir - 1923 den kalanlar adına

tek söz yeter     16/05/2014 13:13

bu da mı gol değl peki?
Misafir - penaltı ustası

BİLEN AÇIKLASIN     16/05/2014 13:06

İLÇEDEN YETKİLİLERDEN KİMLER CENAZEYE KATILDI BİLEN VAR MI?YOKSA HALA KUTLAMALAR MI KABUL EDİLİYOR BİLEN VARSA AÇIKLASIN?
Misafir - MR_H_A_K_A_N

herkes ağladı     16/05/2014 13:42

TC vatandaşı olarak ağlamamak elde mi?Ben TÜRKÜM diyen 76 milyonun hepsi ağladı.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339