Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam966
Toplam Ziyaret1669352

Başbakan Erdoğan’ı Soma’da protesto eden göstericiye tekme attığı belirtilen Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, görüntülerde tekme atan kişinin kendisi olduğunu itiraf ederek, “Gereken açıklamayı yapacağım. Oradan ayrıntıları takip edebilirsin" dedi



Başbakan Tayyip Erdoğan’ı Soma’da protesto eden göstericiye tekme attığı belirtilen Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, görüntülerde tekme atan kişinin kendisi olduğunu itiraf ederek, “Gereken açıklamayı yapacağım. Oradan ayrıntıları takip edebilirsiniz” dedi.

BBC Türkçe’ye konuşan Yerkel, açıklamayı ne zaman yapacağına dair soruya Yerkel, “En kısa zamanda” diye yanıt verdi.

Söylediklerini tekrar doğrulatmak adına sorulan sorunun ardından ise Yerkel, bir yorumda bulunmadığını, ayrıntıların yarın yapacağı açıklamada bulunabileceğini söyledi

Başbakan Erdoğan'ın zor anları

Maden faciasının yaşandığı Soma'ya giden Erdoğan protestocuların ortasında kaldı. Erdoğan'ın makam aracı öfkeli protestocuların hedefindeydi.

'da protesto edilen , kalabalığın artması üzerine bir markete girdi. Korumaların Başbakan'ın makam aracındaki 0002 numaralı plakayı alarak aracın içine verdikleri görüldü.

Ancak makam aracı öfkeli kalabalığın arasında kalmaktan kurtulamadı.

Protestocuların Başbakan Erdoğan'ın makam aracını tekmelediği görüldü.

PROTESTOLAR ARTINCA SÜPERMARKETE GİRDİ

kazasının yaşandığı Soma'yı ziyaret eden Erdoğan, düzenlediği basın toplantısının çıkışında bir grup tarafından protesto edildi. O sırada aracında olan Erdoğan, araçtan inerek kendisi aleyhine slogan atan grubun yanına giderek, konuşmak istedi.

Erdoğan'ı protesto eden gruptan iki kişi gözaltına alındı. Ancak, kalabalığın artması sonucu, Erdoğan yakındaki bir süpermarkete gitti.

Erdoğan daha sonra, Akhisar Devlet Hastanesi'ne gitmek üzere, süpermarketten ayrıldı.



1146 kez okundu

Yorumlar

BUDA PARALEL İŞİ OLMASIN!!!     16/05/2014 00:17

Yazık bu insanlar acılı, canları yanıyor bu insanlar bir teselli beklerken Ülkenin başbakanı ve onun paralı köpeği o insanlara nasıl muamele ediyor. Bu insanlar bu muameleyi hak etmedi. Bu olayda bundan öncekiler gibi unutulacak, yıllarca soruşturacak birkaç teknisyen veya mühendis suçlu bulunacak onlarda birkaç ay içerde yatıp çıkacak. Maden sahibi ve o madeni birkaç ay önce denetleyen kişilere malesef hükümete yakın oldukları için hiçbir şey olmayacak adımız gibi eminiz. Bu olay taki yeni bir faciaya kadar hiçbir gelişme olmadan üstü kapatılıp olan malasef ölen kardeşlerimiz ve ailelerine olacak. Hükümetin ve onun yarattığı yeni zenginlerin derdi iş ve işçi sağlığından ziyade ne kadar para kazanırım gerisi hikaye anlayacağınız. Birde bu işide paralele ve dış güçlerede bağlarlarsa hiç şaşırmayın.
Misafir - Karaisalılı

mağdur olacak.     15/05/2014 14:29

bak gör o koruma nasılda mağdur olacak.
Misafir - selami

     15/05/2014 11:39

TÜÜRK MİLLETİ! BAŞIN SAĞ OLSUN... Müşavir, danışılacak, bilgi alışverişi yapılacak, siyasetçilere ve devlet adamlarına farklı konularda yardımcı olacak kişi demektir. Görevi koruma veya saldırma değil danışmadır.. Türk halkının verdiği vergilerle maaşını alan bu müşavir halkı tekmeliyor. Müşavire soruyorlar " Ben değilim demiyor, açıklamamı yapacağım, takip edin diyor. Yani danışman, başkalarına danışacak ve birlikte yazılacak senaryoyu kamuoyuna okuyacak... Tüm dünyanın gözü önünde yapılan bu tekmeleme olayını soruşturacak bir yürekli savcı bekliyor şu anda tüm Türkiye. Tayinden, sürgünden, paralel yapı yaftasından korkmayacak bir Cumhuriyet Savcısı!...
Misafir - Oğuz Adem SELÇUK

     15/05/2014 11:44

erkekse askerler yardımında olmadan denesin o aslan gibi gence tekme atmayı, erkekse yüzlerce korumanın ve başbakanının ardına sığınmadan geçsin o gencin karşısına kağıttan müşavir
Misafir - emine tekincan

     15/05/2014 11:14

Bu arkadaşa iki maaş ödül yazsınlar hemen.Dünyaya rezil olduğumuz yetmiyormuş gibi bu insan müsveddeleri acının üstüne acı bindiriyor.İleri demokrasi anlayışı bu olsa gerek.
Misafir - Mustafa Ulcay

     15/05/2014 11:01

Yalnızca layık olduğumuz gibi yönetilip yaşamıyoruz. Bir de layık olduğumuz gibi ölüyor ya da tekmeleniyoruz. Bir toplum kendisini bu düzeyde aşağılayan, soyan, öldüren bir iktidarı artık sırtından atmalı. Yöntemi ve bedeli ne olursa olsun.
Misafir - erde aydın

     15/05/2014 11:31

Ulan tayyibin köpeği şerefsiz.Yaranmak için halka tekme atmak ancak senin gibi it soyuna yakışır.Bu devran dönünce ne yapacaksın acaba.
Misafir - TC.delboran

     15/05/2014 11:00

Dilimin ucuna ağır küfürler geliyor ama sen ona bile değmezsin . allahtan bir tek isteğim var birgün tekme attığın o çocukla yalnız karşı karşıya gelesin bak bakalım seni çıktığın yere sokuyor mu sokmuyor mu
Misafir - can emre

     15/05/2014 11:01

BU DAYAGI SEYREDEN HERKESE SIRA GELECEK KALDIRIN KAFANIZI NEREDESIN HUKUK NEREDE BU MEMLEKETTE INSANLIK SEVIYESI YAZIKLAR OLSUN SIZE BUNLARA OY VERENLERE TISKINIYORUM SIZDEN SENIN ISMINI YAZDIK BIZ KALBIMIZE YUSUF YERDEKAL
Misafir - almancı

     15/05/2014 11:53

Halkıma müstehaktır bu tekme!!! İnadına daha fazla oy verin ki oylarınız size tekme, tokat, dayak olarak geri dönsün!!! Haa tabi biliyorum... Yol yaptı... Bir tekmeyi çok görmemek lazım!!!
Misafir - Metin Gül

bu mu adalet     15/05/2014 11:38

"Yaradılanı yaradandan dolayı sevmek" demek böyle birşey!!! Ama görünen o ki bunlar "üzüm yemek için değil, adam dövmek için" gitmişler oraya!
Misafir - Mürsel Aktaş

tazminat bile kazanırsın merak etme.     15/05/2014 10:51

kolayı var be müşavirim dert etme arkanda nasılsa iyi bir dayın var.ve b dayın şimdi paralel işi yada dış güçlerin faiz lobisinin felan işi der bu işi de kapatir kim bilir mağdur bile olup o tekme attığın yakınını kaybetmiş madenci kardeşimizden tazminat bile kazanırsın.merak etme.
Misafir - ilçe sevdalısı genç seçmen

kararı halk versin.     15/05/2014 10:39

şimdi bu konuya yorum yapsan bir türlü yapmasan bir türlü.ama en iyisi halkın takdirine bırakıp o insanların seviyesine düşmek istemiyorum.
Misafir - halkın tercümanı

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173