Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam424
Toplam Ziyaret1682411

EŞİ VEFAT EDEN, 50 YAŞINDAKİ ÜÇ ÇOCUK ANNESİ VE AYNI ZAMANDA SAĞIR VE DİLSİZ OLAN ARZU DEMİRÇİ’YE BEKO TARAFINDAN ÇAMAŞIR MAKİNESİ HEDİYE EDİLDİ. DEMİRCİ HAYATINDA İLK KEZ ÇAMAŞIR MAKİNESİ KULLANACAK



Beko tarafından yıln annesi seçilen, eşi bir süre önce vefat eden, 50 yaşındaki üç çocuk annesi ve aynı zamanda sağır ve dilsiz olan Arzu Demirçi’ye Beko tarafından çamaşır makinesi hediye edildi.

  BEKO’nun bayisi olan Tellidere’de Pınar Mahallesi girişinde Eylül Ticarette düzenlenen yılın annesi ödül töreninde konuşan Beko Bayisi Sabahattin Demirci, Beko’nun bu sene Türkiye’de 31 ildeki bayileri aracılığıyla gerçekleştirdiği ”Yılın Annesi” seçmelerinin sonuçlandığını belirterek, “2004 yılından beri Beko’nun üstlendiği, özellikle yapıldığı illerde gerek bayiler, gerek tüketiciler tarafından çok sahiplenilen yılın annesi organizasyonu için, adaylar bulundukları ildeki Beko Bayilerine giderek bir anket formu doldurdular ya da tanıdıkları tarafından aday gösterildiler. Beko bayilerinde toplanan anket formları, illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü gibi üst düzey yetkilileri ile Beko bayi ve yöneticilerinden oluşan “Yılın Annesi Değerlendirme Kurulu” tarafından değerlendirildi ve her il için ”Yılın Annesi” belirlendi” dedi.

  Demirci, “Adana için ise Karaisalı’nın Beydemir Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Tanrıverdi’nin önerisi üzerine yılın annesi ödülünü almaya hak kazanan Arzu Demirçi’ye Beko bayisi olarak bir çamaşır makinesi hediye ediyoruz” dedi.

  Karaisalı’nın Beydemir Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Tanrıverdi ise, 50 yaşında olan Arzu Demirci’nin eşinin bir süre önce vefat ettiğini ve 3 çocuğuna bakmak durumunda kaldığını ifade ederek,”Aynı zamanda sağır ver dilsiz olan Ayşe Demirçi mahallemizde tek odalı bir evde oğlu ile yaşamaktadır. Devletin verdiği engelli maaşı ile geçinmektedir. Önerimiz üzerine Beko Yılın Annesi Değerlendirme Kurulu, Arzu Demirci’yi yılın annesi seçmiş ve kendisine bir adet çamaşır makinesi hediye etmişlerdir. Arzu Demirci hayatında ilk kez çamaşır makinesi kullanacaktır.Tüm Beko yetkililerine ve Sabahattin Demirci Beye teşekkür ediyoruz” dedi.

   Yılın Annesi kampanyası nedeniyle Beko Bayisinde indirimli satışlara, özellikle bayan müşteriler büyük ilgi gösterdi.

  Düzenlenen törene Kadirli Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Ceylan, BEKO Bölge Müdürü Metehan Özbaşaran, Beko Adana Bayi Yönetmeni Hüseyin Gündeş katıldı.



1153 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398